Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mój pierwszy calak

Featured Replies

• Odpowiedzi 159
  • Wyświetleń 16,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pierwszy 1000 - Just Cause. Moja druga gra na xboxa. Mam do tej gry sentyment, wlasnie z powodu owego calaka ;]

Pierwsze arcade to chyba byla Galaga - kupilem ja wlasnie dla latwych achievow;;

Opublikowano

Pierwszy calak ogólnie to prostacka Fifa 06: Road to Fifa World Cup.

Pierwszy calak z Arcade to darmowy Dash of Destruction.

Mało mi brakuje do calaka w Forzie 2, bo tylko jednego achievementa za milion kredytów, ale online jest zdeczka przegięty, więc raczej go nie wbiję :).

Edytowane przez Robert542

Opublikowano

Grid, to był mój pierwszy calaczek. Później reszta sama się jakoś posypała. Co do arcade to Wormsy. Ciężko było przez moment ale robaczki dały radę :)

Robert przy dobrej ustawce multi zrobisz w parę godzin. Nie poddawaj się ;)

Opublikowano

super street fighter hd remix na razie to pierwszy i jedyny calak, pozdro

Opublikowano

Fuzion Frenzy 2,pięć minut później Avatar

Opublikowano

Ninety-Nine Nights :D

A z arcade - Pacman C.E

A co do Boom Boom Rocketa nie można tego update'a skasować, bo też mam z tym problem?

Opublikowano

Zaprzestałem grać dla punktów, dlaczego? otóż zacząłem nie zauważać piękna, rozmachu, masy czynników wpływających na przyjemność z grania, tak jak to było kiedyś. Zaczęło się nabijanie punktów i bezcelowe zaliczanie gry. Nie w tym rzecz.

Opublikowano

To nie jest temat nad sensem punkcików, tylko kto zdobył i w co zdobył swoje pierwsze 1000GS w danej grze :)

Opublikowano

Fight Night :E W sumie to myślałem, że jak wyskakiwało to okienko "achievement unlocked" to znaczy, że przeszedłem do jakiegoś kolejnego poziomu or smthn :D Śmieszne początki :P

Opublikowano

Harry Potter i Zakon Fenixa - pierwszy calak, niejedyny, ale prawdopodobnie ostatni bo Xboxa 360 sprzedałem.

Opublikowano
Ninety-Nine Nights :D

A z arcade - Pacman C.E

A co do Boom Boom Rocketa nie można tego update'a skasować, bo też mam z tym problem?

Mozna, ale musisz odlaczyc sie od Livea. Aktualnie boostuje inne tytuly, wiec moze innym razem zalicze BBR?

Opublikowano

Potem był Need for Speed Most Wanted ;)

Opublikowano

Soul Calibur IV :D Nabicie 20 LV Online nie jest takie proste bo na rankingowych same nooby graja i trzeba grac tak jak oni zeby nabic ten LV :D

Opublikowano

FNR3 mój jak narazie jedyny i bardzo przyjemny w nabijaniu calak ;)

Opublikowano

Mój to Oblivion bez dodatków:D bardzo przyjemny calak, pierw miał być Tenchu Z, ale nie moge 2 ostatnich achievementów wbić (jakoś przechodzenie gry 3 raz już nudzi:P)

Opublikowano

Retail: Call of Duty 4 (ekhm... 'No fighting in war room' 'One shoot, one kill' 'Mile High Club' - te misje potrafiły napsuć nerwów...

Arcade: Soul Calibur (jeśli dobrze pamiętam, ech... te 25 walk z rzędu trzeba było wygrać, raz przegrałem już 25 tak się wkur****m, pierwsza w pobliżu była szklanka xD - w sumie to przypadkiem, ale zawsze jest szkoda, niech tu nikt kitów mi nie wmawia, że gry nie wywołują agresji :P)

Edytowane przez marcin0903

Opublikowano

Retail - Harry Potter i Zakon Feniksa

Arcade - UNO