January 3, 200916 yr To ja zrobię taki wjazd i na znak przyjaźni achievementowo/trofeowej napiszę, że mój pierwszy CALAK/PLATYNA/ZALICZENIE/PEŁNOŚĆ/SKOMPLETOWANIE/ŁOTEWA to Burnout Paradise, inna sprawa, że trofea w tej grze są łatwiejsze niż achievy ;D
January 4, 200916 yr Hitman: Blood Money. Właściwie to cały problem sprowadzał się do 5 silent assasinów na najwyższym poziomie trudności - bez sejwów i bez radaru. Dało rady, satysfakcja jak cholera :]
January 9, 200916 yr nigdy nie chce mi się przechodzić 2 razy gry więc mam tylko 4 calaki i pierwszym był FN3.
January 10, 200916 yr Assasin's Creed - flagi potrafiły wkurzyć ale jestem z siebie dumny. Arcade - Worms
January 11, 200916 yr Fight night round 3 zdobyłem calaka nawet o tym nie wiedząc bo to była jedna z pierwszych gier na x0 i nie wiedziałem o istnieniu achievementsów miał bym w cod 4 ale nie chce mi się szukać komputerów i miał bym wykonaną misje w samolocie na veteran tylko mnie zabił ostatni koleś w samolocie bo biegłem miałem 5 sekund i czystą drogę biegnę a tu koleś wyskakuję 3 kulki i padłem od tego momętu już nie chciało mi się grać w cod 4 ;p ogólnie to nie gram dla aczivów jak mi się gra nie podoba to nie gram dla przymusu żeby dostać jak najwięcej aczivów tylko ją odkładam albo wymieniam a jak mi się podoba to coś tam próbuje wycisnąć ale jak są jakieś skomplikowane to odpadam
January 11, 200916 yr Pierwszy był Bioshock (1100 GS ), całkiem niedawno wpadł Fallout 3. W arcady nie grywam
January 15, 200916 yr Pierwszy mój calak to Bully: Scholarship Edition Wielkimi krokami zbliza sie nastepny, bardzo łatwy: Colin McRae Dirt; jeszcze tylko kilka mil do przejechania i będzie full
January 28, 200916 yr Prince of Persia Co do calakowania Assassina zabrakło mi jednej flagi i narazie nie mam siły do niej wracać :catfight:
February 4, 200916 yr Top Spin 2. Pierwsza odpalona gra (a jak nie, to zaraz po demku PGRa 3 ), pierwszy achievement i pierwszy calak.