Opublikowano 1 sierpnia 201014 l Pierwszy calak zdobyłem za Forza Motorsport 2 - nie przyszedł mi on z trudnością, bo grałem dlatego że gra dawał mi masę funu.
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l skyrim, ani trochę "na siłe" (nie licząc rez hd i castlevanii z arcade) - niesamowita gra.
Opublikowano 18 sierpnia 201212 l Mój pierwszy calak wpadł w mało znanej grze - Gears of War 3. W kilu innych grach byłem blisko ale jakoś zawsze brakowało motywacji. W przypadku GoW3 było o tyle inaczej, że cały czas chciało mi się w to grać. I cały czas chce.
Opublikowano 22 sierpnia 201212 l gdybym miał dodatki to pierwszy Calak wpadł by w Halo Wars 1000/1000 było tam pierwsze a taki prawdziwy to ODST samo calakowanie mnie nie jara strasznie, ale przyznam że fajnie mieć w ulubionej giercę pełniaka