Opublikowano 19 stycznia 200916 l Chyba śmieszny jesteś Karol. To jest największa padaka tej zimy. Rok temu były buty eskimoski teraz to.
Opublikowano 19 stycznia 200916 l Eee, moda na buty emu to rok temu juz byla, wiec nie ma sie co podniecac. Imo sa fajne, jak dziewczyna potrafi dobrac do tego reszte.
Opublikowano 19 stycznia 200916 l Masakra że takie kapcie mogą komuś sie podobać O_o A jeszcze dziewczyna mi opowiadała ja w Angli łażą w nich jakoś tak specjalnie, że jakby platfusa miały.
Opublikowano 19 stycznia 200916 l Chyba śmieszny jesteś Karol. To jest największa padaka tej zimy. Rok temu były buty eskimoski teraz to. Zdecydowanie. Wolę się pomęczyć ale w kozakach, albo zwykłych sportowych butach. Na dzikim zachodzie taka zima nie straszna ;] A na te buty też nie mogę patrzeć. ;f
Opublikowano 19 stycznia 200916 l Kutwa jak wam się takie coś może podobać!?!?!? To jest szczyt bezguścia przecież...
Opublikowano 20 stycznia 200916 l te butki damskie są ok - lepsze niz 99 % kozakow ;/ kozaki >> gumofilce. no sorry, przecież takie buty to można u pradziadka w szafie wygrzebać. Zawsze mnie śmieszy, że można wylansować chu.jowizne, bo jakaś gwiazda zacznie w tym chodzić, potem wszyscy dookoła, a potem wmawiamy sobie, że to na serio wygląda fajnie. nie wygląda.
Opublikowano 24 lutego 200916 l To są walonki ! Wcale niezbyt nowa moda. Popytajcie babcie (albo nawet pra) może gdzieś jeszcze mają takie przetrzymane w darze od towarzyszy broni ze wschodu. Jak nie to Allegro http://allegro.pl/item555584251_sowieckie_...p_oryginal.html Wyjdzie chyba taniej niż kupowanie takich jak te zielone. Trochę barwnika i panie mają kolor jaki sobie tylko zażyczą, a i cieplejsze!