Skocz do zawartości

Ciuchy dla plci pieknej.

Featured Replies

• Odpowiedzi 36
  • Wyświetleń 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Chyba śmieszny jesteś Karol. To jest największa padaka tej zimy. Rok temu były buty eskimoski teraz to.

Opublikowano

W przyszlym roku gumowce do wyrzucania gnojowki :)

Opublikowano

Eee, moda na buty emu to rok temu juz byla, wiec nie ma sie co podniecac. Imo sa fajne, jak dziewczyna potrafi dobrac do tego reszte.

Opublikowano

Masakra że takie kapcie mogą komuś sie podobać O_o A jeszcze dziewczyna mi opowiadała ja w Angli łażą w nich jakoś tak specjalnie, że jakby platfusa miały.

Opublikowano

No to fakt, też to zauważyłam.

Opublikowano
Chyba śmieszny jesteś Karol. To jest największa padaka tej zimy. Rok temu były buty eskimoski teraz to.

Zdecydowanie. Wolę się pomęczyć ale w kozakach, albo zwykłych sportowych butach. Na dzikim zachodzie taka zima nie straszna ;]

A na te buty też nie mogę patrzeć. ;f

Opublikowano

Kutwa jak wam się takie coś może podobać!?!?!? To jest szczyt bezguścia przecież...

Opublikowano
te butki damskie są ok - lepsze niz 99 % kozakow ;/

kozaki >> gumofilce.

no sorry, przecież takie buty to można u pradziadka w szafie wygrzebać.

Zawsze mnie śmieszy, że można wylansować chu.jowizne, bo jakaś gwiazda zacznie w tym chodzić, potem wszyscy dookoła, a potem wmawiamy sobie, że to na serio wygląda fajnie.

nie wygląda.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To są walonki !

8.jpg

Wcale niezbyt nowa moda. Popytajcie babcie (albo nawet pra) może gdzieś jeszcze mają takie przetrzymane w darze od towarzyszy broni ze wschodu.

Jak nie to Allegro http://allegro.pl/item555584251_sowieckie_...p_oryginal.html

Wyjdzie chyba taniej niż kupowanie takich jak te zielone. Trochę barwnika i panie mają kolor jaki sobie tylko zażyczą, a i cieplejsze! :D