Opublikowano 20 kwietnia 201015 l Dla mnie warto wydać. Ja zamiast 150zł wydałem 95 czyli całkiem spoko
Opublikowano 21 kwietnia 201015 l Kupię książki z cyklu Świat Dysku. Edytowane 21 kwietnia 201015 l przez szaden
Opublikowano 21 kwietnia 201015 l jednak tez chyba cos biore oby wiecej takich promocji www.empik.com
Opublikowano 8 czerwca 201014 l kupię pozycje od bukowskiego faktotum, kobiety, najpiekniejsza dziewczyna, zapiski
Opublikowano 12 czerwca 201014 l Harry Potter i Czara Ognia (miękka okładka) - 25 (przesyłka wliczona) Harry Potter i Książę Półkrwi (miękka okładka) - 30 (przesyłka wliczona) Harry Potter i Insygnia Śmierci (twarda okładka - 32 (przesyłka wliczona) pisać najlepiej na PW
Opublikowano 16 czerwca 201014 l sprzedam: masterton - muzyka z zaswiatow - nowa, nieczytana. 15zl masterton - blyskawica - rowniez nowa. 15zl masterton - okruchy strachu - raz czytana i posiada normalne slady używania. 12 zl + jakies 6zl za priorytet polecony:) kupie: Terror - Dana Simmonsa Pieśń Lodu i Ognia: Gra o tron Edytowane 17 czerwca 201014 l przez Snejk
Opublikowano 17 czerwca 201014 l Chętnie kupię pierwszy tom Wiedźmina "Ostatnie Życzenie". Propozycje na PW proszę wysyłać.
Opublikowano 2 sierpnia 201014 l Sprzedam : Całą serie mrocznej wiezy Kinga - stan bdb , nieczytane 200 pln (nie sprzedaje pojedynczo) Bastion Kinga - stan bdb , 30 pln Spisek przeciwko Ameryce Rotha - stan bdb , 20 pln Bezennosc Kinga - stan bdb , 15 pln
Opublikowano 3 sierpnia 201014 l kupię: Fight Club, American Psycho, Lot nad kukułczym gniazdem, Ptasiek _M_ - ceny z wysyłką ??
Opublikowano 3 sierpnia 201014 l Fajta moze i bym Ci opchnal , musze sie zastanowic nie pisz do mnie pm, bo nie lubie
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l LoganOldschool bez . Oprocz tego mam jeszcze Droge McCarthego i Szmire Bukowskiego . Po szczegoly na pm .
Opublikowano 5 sierpnia 201014 l zakupię KRWAWY POŁUDNIK Gomorra Edytowane 5 sierpnia 201014 l przez banny
Opublikowano 10 sierpnia 201014 l zakupię KRWAWY POŁUDNIK Gomorra Banny, Gomorrę mam, ale wolałbym zamienić. Słowo pisane za słowo pisane. Masz coś na zbyciu ?
Opublikowano 11 sierpnia 201014 l Szmira (Bukowski Charles) Listonosz (Bukowski Charles) Piekielny Brooklyn (Hubert Selby JR) Cząstki Elementarne (Michael Ho..costam) cos z tego?
Opublikowano 11 sierpnia 201014 l Może Bukowskiego ? A jak Bukowskiego to Listonosz, co by Charlie mógł o sobie opowiedzieć. Pasi ?
Opublikowano 11 sierpnia 201014 l pewnie. Moj listonosz to stan bdb. Twoja Gomorra takze? tylko wtedy jutro wyjedzam, wroce w sob/niedziele, to wtedy sie dogadamy ok?
Opublikowano 12 sierpnia 201014 l U mnie również bdb, byłby stan idealny, ale pożyczałem kumplowi - nie to że zniszczył, ale za sam fakt pożyczenia Gomorra dostaje jedno oczko mniej za stan. Jak wrócisz , uderz na PW, dogramy szczegóły.
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l Jeśli ktoś uczy się języka włoskiego (lub ma zamiar się uczyć), mam do sprzedania dwie książki w języku włoskim: - Norvegian Wood - Murakamiego - Il viaggiatore delle Stelle (Gwiezdny Motyl) - Bernera Cena do ustalenia.