Posted January 26, 200916 yr Gold Trophy Eat Your Words! Eat the words NOBY NOBY BOY within the manual or in the staff credits. Hidden (Highlight to read) Silver Trophies 765 Report a length of exactly 765m to GIRL. Hidden The Prince Take the Prince for a ride. Hidden Unproportional Make BOY's body grow thicker while keeping his head small. Hidden Combined Character Create a combined character by eating an animal and a human or a fruit and a human. Hidden Bronze Trophies 10 Take 10 inhabitants for a ride. Hidden 20 Eat 20 inhabitants. Hidden 100 Stretch BOY to a length of 100m. Hidden Bye-Bye BOY Meet up with Bye-Bye BOY. Hidden The BOY House Rotate the roof of the BOY House. Hidden The Space Squirrel Find the Space Squirrel. Hidden BOY Quiz Expert Answer all questions correctly in the BOY Quiz. Hidden Żródło: http://www.ps3fanboy.com/2009/01/25/trophies-noby-noby-boy/ Edited February 20, 200916 yr by Shakeawake
January 26, 200916 yr Nasz Dream Team chyba to weźmie (mam orgomną nadzieję ) Klimatem przypomina Katamary Damacy jak mi tu Hysz podpowiada - innymi słowy - wreszcie coś oryginalnego na PS3
February 20, 200916 yr Nooo chodzę i się rozciągam to raz, mogę brać ludków i psy na plecy i wtedy razem chodzimy....można jeść wszystko i srać tym xD ......ummm niby latać i takie tam....fajna dziwna gra ;p no i wszystkie trofea hidden jak ktoś chce te robić, wpadną ale bez zerknięcia na listę na górę po dłuższym czasie ;p Ogólnie fajnie się gra.
February 20, 200916 yr Czyli Katamari Damancy Delux - tam się wszystko lepiło a tutaj się sra wszystkim
February 20, 200916 yr Zauważyłem mały błąd w tutorialu na początku, wróżka prosi np o naciśnięcie R2, ale zadanie wchodzi po naciśnięciu L2....i tak za każdym razem, odwrotne kierunki trzeba wciskać do tych jakie wyświetla na ekranie o_O
February 22, 200916 yr Jest 100% , zdecydowanie najtrudniejsze trofeum to znalezienie princa , szczególnie że levele są generowane losowo.
February 23, 200916 yr Musisz wejść do noby noby boy house, to ten z nosem i wylatujacymi czyms z niego lol.....no i z komina wyjdzie menu, quit albo change map.
February 25, 200916 yr YETI---->Lewa gałka w górę i naciśnij start. Zresztą wszystko jest opisane w grze, więc warto poczytać. Edited February 25, 200916 yr by Kris Blake
February 25, 200916 yr Zauważyłem mały błąd w tutorialu na początku, wróżka prosi np o naciśnięcie R2, ale zadanie wchodzi po naciśnięciu L2....i tak za każdym razem, odwrotne kierunki trzeba wciskać do tych jakie wyświetla na ekranie o_O Nie żartuj.. tu nie ma błędów - KAŻDA gra ma kontrolę jakości, zwłaszcza w tak podstawowych sprawach jak klawiszologia i obsługa Na ekranie wróżka daje tylko częściowe podpowiedzi - np. do ruszania kamerą (oprócz tilta) trzeba wcisnąć dwa przyciski: masz napisany jeden z nich, a drugi zastąpiony jest symbolem Pac-Mana... I właśnie o to chodzi - zeby odgadnąć ten drugi przycisk...
February 25, 200916 yr lewa gałka do góry (albo w prawo, jestem w pracy i nie pamiętam już) + START P.S. pod Selectem macie wszystkie manuale
March 1, 200916 yr The Prince trophy - jest banalnie proste. Wbijamy na księżyc i szukamy planszy z samimi ''princzami''.
March 1, 200916 yr Z tym Prince'm to jest przegięcie ostatnio random'owałem 30 minut i nie trafiłem na tą plansze, ehh
March 20, 200916 yr Na księżycu bardzo często się trafia plansza na której biegają dziesiątki prince'ów, więc spróbuj tam. btw. jest to najgorsza i najgłupsza gra w jaką grałem na ps3!
May 13, 200916 yr Witam. Książe przewieziony... http://www.youtube.com/watch?v=xG10hjdDlm8 jak widac trafiła mi się prawdziwa mnogość klonów wieć nie musiałem długo czekać, aż trofeum wpadnie...zloadowałem może tylko ze 3 mapy na księżycu, myslałem ze trofea będą trudniejsze, a okazały się banalne.