Posted January 27, 200916 yr Witam! Nie znalazłem w tym dziale żadnego info na ten temat. Czy wiadomo coś o wersji Jak & Daxter na PS3, przyznam się, że na bierząco sprawdzam newsy z branży i jakoś tego nie dostrzegłem, ale może po prostu przeoczyłem. Jest coś wiadomo na ten temat? choćby jakieś nieśmiałe przecieki? pozdro
January 27, 200916 yr Jest zastrzeżona nazwa Jak and Daxter The Lost Frontier. Coś też ostatnio wspominali o Jaku przy projektowaniu ubrań dla LBP, na 80% procent coś dłubią. Ale w tym roku to raczej nie wyjdzie.
January 28, 200916 yr Ja w sumie nie mogę się doczekać pierwszych oficjalnych zapowiedzi nowego Jaka.Uwielbiam tą serię
April 5, 200916 yr Narazie Naughty Dog (jakoś tak to się pisało ) dłubie przy Uncharted 2. Mam jednak nadzieje że wrócą do tworzenia platformówek, bo one im wychodzą najlepiej (jak Isomniac).
April 5, 200916 yr watpie zeby im sie chcialo jeszcze na ps2 wydawac chyba, ze jako port z PSP a to bedzie crap
April 6, 200916 yr Bez sensu. Ja chce długą przygode na PS3, z zaje.biście wyglądającym wielkim miastem, pustynią i jakimś nowym środowiskiem. Ehhh... No, ale to przynajmniej będzie zwykła kontynuacja dwójki i trójki na ps2, zawsze lepsze to niż nic
April 9, 200916 yr Jestem pewien, ze jakas pelnoprawna kontynuacja Jak & Daxter wyjdzie na PS3 ale najpierw chlopaki z ND musza skonczyc Uncharted 2. Sam mowili, ze chca zrobic jakiegos Jak'a na PS3 wiec moze im sie nie odmienilo