Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szukam szmaty,

Featured Replies

Opublikowano

jakość pewnie proporcjonalna do ceny. Jak na miare to imo tylko u krawca, na pewno masz jakiegoś dobrego w okolicy.

nie mam, po ile chodza jakies tansze w sklepie z gajerami? pamietam, ze do gimb testu kupilem za 3 stowki ale to dawno bylo

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 175,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak mozna chodzic w trampkach majac wiecej niz 15 lat?

• Oj grubasku nie każ mi cię dissowac znowu, bo ostatnio tak napłakałeś, że jak odparowało to teraz w całej Polsce pada .

• Tak. Pedalstwo

Opublikowano

jakiej jakosci sa allegrowe gajery szyte na miare w cenach 250-350? szukam czegos relatywnie taniego na mature, ewentualnie gdzie polecacie kupowac

w jaki sposób ściągają miarę przez internet?

Opublikowano

Polećcie jakiś dobry sklep ze sportową odzieżą, Chciałem sobie kupić Nike do biegania.

Opublikowano

jakiej jakosci sa allegrowe gajery szyte na miare w cenach 250-350? szukam czegos relatywnie taniego na mature, ewentualnie gdzie polecacie kupowac

w jaki sposób ściągają miarę przez internet?

:potter: Wychodzą krasnale z komputera i cię mierzą. A tak naprawdę to chyba sam się (pipi) zmierzysz i im podasz wymiary, lub Mama ci pomoże.

Opublikowano

japier.dole to zmierz się sam albo poproś o to mamę i porównaj wymiary z takimi od krawca, na pewno będą identyczne :thumbsup:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie szmaty, a okularów. Zna ktoś coś podobnego (najlepiej niemal identycznego) do Wayfarerów Rb2132? Za(pipi)iście mi się podobają, ale szkoda mi tyle kasy na oryginały. Nie chodzi mi o jakieś tanie chińskie podróbki.

Zdjęcie poglądowe:

al-pacino-and-ray-ban-2132-wayfarer-sunglasses-gallery.jpg

Anyone? :mellow:

Opublikowano

Ja noszę tanie chińskie podróbki tych rejbanów i są ok.

Opublikowano

Gdzie mogę dorwać taką koszulkę?

rvpv.jpg

Opublikowano

I co Rozi, będziesz z tym swoim wielkim bebzonem tak po ulicy chodził? :potter:

Opublikowano

Tak.

Opublikowano

Dwa ostatnie posty - uśmiechłem siem, macie po plusie. @Czort Doszły moje RB Wayfarery z allegro i o dziwo są oryginalne! 250pln a u optyków ponad cztery stówy wołają. Nie polecam podróbek bo legity są BARDZO DOBRZE wykonane. JARAMSIĘ.

Edytowane przez tomsecret1993

Opublikowano

Co do ray banów: dostanę gdzieś w naszym pięknym kraju poniższe?

41YtBZs7AbL.jpg

Opublikowano

Jawohl, Rayban RB2140 Wayfarer Black Orange 1002/51- przynajmniej tak mówi google :D

Opublikowano

daj foty : s

aha i link do kolesia

Podbijam.

Opublikowano

Panowie czy gdzies poza H&M mozna kupic w pytke garnitur ponizej do 300zl? Musi byc taliowany i generalnie dobrze skrojony.

Opublikowano

Panowie czy gdzies poza H&M mozna kupic w pytke garnitur ponizej do 300zl? Musi byc taliowany i generalnie dobrze skrojony.

'' ponizej do '' ???

gdybys mial mozliosc to moze z asos com poszukac TOPMAN, ale raczej ciezko dobrze skrojony i tal. bez przymiarki ;p

bo poza h&m to zostaje zara (za drogo) reserved (obawiam sie, ze nie bedzie zbyt dobrze skrojony na slim)

Opublikowano

Reserved odpada, maja same klasyczne garniaki do komunii i to dosc drogie.

Opublikowano

Ja bym spróbowal kupic oddzielnie marynarkę i spodnie. Oczywiście w tym samym kolorze. Np. przy odrobinie szczęścia trafić na jakąś wyprzedaż w Zarze i wciagnąć dobrą marynarkę, a za resztę spodnie w H&M, czy też na odwrót. Trudno o dobry gajaer za 300 zł niestety ;/