Harbuz 952 Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Istoty topicu tłumaczyć chyba nie muszę. Więc zaczynam. Szukam od dłuższego czasu zwykłej ciemnobrązowej (podchodzącej pod czarny) bluzy z kapturem, bez żadnych napisów i wzorków. Dacie wiarę, że nie mogę znaleźć?! To po pierwsze. Po drugie: od dłuższego czasu jaram się na serię koszulek z teledysku Justice'a DANCE. TUTAJ i TUTAJ. Pienkne nie? A i jeszcze, czy ktoś mógłby mi polecić jakiś dobry sklep z dużym wyborem adidasowskich Superstarów? Quote Link to comment
mj 13 Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 jest juz temat 'polec szmate' napisane specjalnie duzymi literami. Quote Link to comment
Banny 2656 Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 te koszulki JUSTICE sam bym przygarnął! Quote Link to comment
Harbuz 952 Posted February 1, 2009 Author Share Posted February 1, 2009 (edited) jest juz temat 'polec szmate' napisane specjalnie duzymi literami. W 'poleć szmatę' to zapodam posta jak kupię ten stuff i będę z niego zadowolony, by np. bunny mógł bez wątpliwości, również zainwestować pieniążki w dany kawałek odzieży. Tutaj z kolei o pomoc proszę wykwalifikowanych googlowców i spostrzegawczych bywalców sklepów odzieżowych. No, a co do koszulek to kiedyś widziałem je w Homo&Metro i do dzisiaj żałuję, że ich nie kupiłem Edited February 1, 2009 by Hrubaz Quote Link to comment
Dark Serge 80 Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 czasem dochodze do wniosku, że niektórzy forumowicze leca na pałe z każdym głupim pytanie tu na nasze za(pipi)iste forum.. hrubaz jak szukasz koszulek to weź napisz w google JUSTICE TEES i w pierwszym linku masz od razu namiary na nie, no kurwa mać... prąciem bardzo : http://www.google.com/search?hl=en&cli...amp;btnG=Search http://www.thedailytee.com/8-t-shirts-from...ce-dance-found/ http://www.zazzle.com/justice+dance+tshirts Quote Link to comment
Pan Pieczarka 167 Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Chciałbym dostać dobre jeansy, czy big star to dobra marka i jakie są inne dobre? Quote Link to comment
Guest _Be_ Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 LEVI'S LEVI'S I jeszcze raz LEVI's najlepsze spodnie na tym globie w dobrej cenie. Już za 250zl wyrwiesz dobry model polecam. Quote Link to comment
w07t3k 0 Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Nie, to nie jest dobra marka. Zainteresuj się Zarą np. Quote Link to comment
hdx 86 Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Wrangler ma dużo ciekawsze modele od Levi's Mój brat ma jakieś dżinsy z Big Stara, pamiętam, że wyrwał je z ostrej przeceny, kosztowały chyba wtedy 200zł, a były przecenione na 100zł. Materiał wydaje się ok, ale nie wypowiem się w kwestii wygody i trwałości bo nie mam pojęcia. Quote Link to comment
Guest _Be_ Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Nie, to nie jest dobra marka. Zainteresuj się Zarą np. o tak 18latek ma kase oraz napewno każdy w jego liceum nosi się w Zarze. Pjontka za tą wypowiedź :ok: :franc: Quote Link to comment
Banny 2656 Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Zara drozsza od Levis ? ;O Quote Link to comment
Burth 2 Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 no wlasnie, czegos tu nie rozumiem w zarze sa niezle dzinsy (chociaz raz sie zawiodlem jesli chodzi o jakosc) ale levis jest klase wyzej (cenowo tez i tu juz raczej nie mozna mowic o slabszych jakosciowo modelach) Quote Link to comment
Reiko 12 Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Ale Levi'sy są żydowskie Quote Link to comment
Guest _Be_ Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Eh no ja nie pasuje do zary za ch'uja więc nie wiem jakie tam ceny, mybad. Quote Link to comment
ojejcu 86 Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 www.roksa.pl Niezłe szmaty! Quote Link to comment
Burth 2 Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Ale Levi'sy są żydowskie Quote Link to comment
mj 13 Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Ale Levi'sy są żydowskie :idea: Quote Link to comment
Wojtusior 1 Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 (edited) Levi'sy dobre są, jestem ze swoich zadowolony. Szukam jakichś fajnych spodni brązowych, tak do 100-120zł. Na co dzień. Takie w stylu dżinsów/sztruksów, tylko właśnie brązowe. Edited February 5, 2009 by Wojtusior Quote Link to comment
Dark Serge 80 Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 w reserved widziałem całkiem znosne wczoraj x] Quote Link to comment
Harbuz 952 Posted February 5, 2009 Author Share Posted February 5, 2009 Potwierdzam. W Rezerwie. W Housie też zwykle są. Quote Link to comment
Tytek 0 Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 szukam jakiejs fajnej marynarki normalna,ale elegancka i mlodziezowa:) Quote Link to comment
Wojtusior 1 Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 (edited) Potwierdzam. W Rezerwie. W Housie też zwykle są. Ok, dzięki. Problem już mi się udało rozwiązać @Tytek Sprawdź sunset suits, chyba coś znajdziesz. Edited February 7, 2009 by Wojtusior Quote Link to comment
jaszczoor 42 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 taką potrzebuje ale na necie same duże rozmiary a mi by pasowal M ew L http://allegro.pl/item547339652_koszula_fl...9_netto_xl.html jest gdzieś do dostania? W sklepach ni chu chu nie ma a po bazarkach w weekendy nawet jak bym chciał pobuszowac to jestem w pracy ; / Quote Link to comment
Hubi. 39 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 tylko na bazarze ;/ Quote Link to comment
Recommended Posts