Skocz do zawartości

Red Dead Redemption PS3

Featured Replies

Opublikowano

A ja mam pytanie kompletnego laika: czy dodatek z zombiakami zawiera misje dla trybu single czy multiplayer ?

Pytam, bo po ukonczeniu przygody z Johnem wypadlem zupelnie z tematu.

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 412,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Josh the Boy
    Josh the Boy

Ok 30 h na liczniku, fabuła już dawno skończona, przy okazji porobione trochę questów. Pomimo wcześniejszych narzekań na bohaterów muszę przyznać, że z czasem zaczęły pojawiać się coraz ciekawsze post

• Tak, tak wiadomo są gusta, guściki ale jeżeli Marston jest ch,ujową postacią czy co gorsza pi.pką to...   Mogę zrozumieć, że komuś nie podszedł jako postać tak jak mi jakoś szczególnie nie podpasił

• Z innego forum     When I was drunk and stoned, I rescued a woman. She thanked me kindly for saving her life and started to walk away. I then lassoed her and put her on my horse. We rode around tog

Opublikowano

konia znalazłeś po pojawieniu sie niebieskiego obszaru na mapie i napisu ze "mithical creature" ? bo widzialem taki niebieski obszar ale akurat walczyłem z zombie niedzwiedziami i tam nie podjechalem i zniknął :/

kurde pogralem godizne, i musze wracac do pracy ;p

mam wrazenie ze troche odrętwili marstona, spowolnili mu ruchy i szybkosc reakcji, pewnie dlatego zeby bylo trudniej , chociaz i tak jest trudno jak sie ma 3 ammo i 10 zombiakow biegnacych z kazdej strony

czy dodatek z zombiakami zawiera misje dla trybu single czy multiplayer ?

wiekszość dodatku to nowe misje i nowy zombiakowy swiat w singlu, ale jest też nowy tryb w multi

Edytowane przez Yano

Opublikowano

czy dodatek z zombiakami zawiera misje dla trybu single czy multiplayer ?

wiekszość dodatku to nowe misje i nowy zombiakowy swiat w singlu, ale jest też nowy tryb w multi

Czyli dodatek ten odpala sie jakby niezaleznie? Nie mam misji zombiakowych i normalnych jednoczenie?

Opublikowano

konia znalazłeś po pojawieniu sie niebieskiego obszaru na mapie i napisu ze "mithical creature" ? bo widzialem taki niebieski obszar ale akurat walczyłem z zombie niedzwiedziami i tam nie podjechalem i zniknął :/

kurde pogralem godizne, i musze wracac do pracy ;p

Dokładnie tam był tylko nie pamiętam jego nazwy (to ten prawie niemożliwy do zabicia) ;]. A przed chwilą gadałem ze Zdunkiem znalazł i zabił już Sasquatcha ;p.

Świetnie wypada obrona terenów/osad/miasteczek. Najpierw trzeba mini questa zrobić a dopiero potem ubić wymarlaków.

Dostałem również pierwsze trophy ukryte było za fabułę więc możliwe, że wszystkie ukryte są fabularne.

U mnie jak na złość wyszło słońce więc kończę i czekam do 18 ;p.

@ Tak ten dodatek odpala się osobno (jest niezależny), na całkowicie nowym sajvie. Tak jak było w wypadku z dodatkami do GTAIV.

A umiejscowiony jest praktycznie na końcu fabuły z podstawki tak gdzieś 2-3 misje przed końcem gry.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

A u mnie dopiero 54 % sie pobrało...no nic, obadam wieczorem, jak pan bóg przykazał :P

Opublikowano

A u mnie dopiero 54 % sie pobrało...no nic, obadam wieczorem, jak pan bóg przykazał :P

Tylko po zmroku. Grac w dzien to tak jakby ogladac thriller z rana :whistling:

Opublikowano

chociaż z drugiej strony przeciez to żaden horror...czy sie myle?

wydaje mi sie ze to takie zombiaki raczej na wesoło

Opublikowano

na wesoło to byly e dead rising 2, tutaj jest o wiele klimatyczniej, muza, zaszczucie, itp, jest bardzo fajnie :D

moze taki stricte horror to to nie jest, chociaż w sumie gdy zapadł zmrok to zasejvowałem i uciekłem xD wiec w nocy moze byc serio masakra (zwlaszcza noc w grze i na żywo)

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Broń Boże żadne nie zombiaki na wesoło (choć humor jest typowo Rockstarowy) ;]. Mówię serio ale jest straszniej niż w RE5 (wiem to żadne wyróżnienie) klimat rodem "z żywych trupów" Romero.

Naprawdę lepiej się przemęczyć i zagrać jak będzie ciemno tym bardziej, że teraz już o 18 jest ;p.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Widzę,że oceny są po prostu świetne, R* dało radę.Teraz to juz tylko szybko zakupić samemu sprawdzić co jest na rzeczy :D

Opublikowano

Widzę,że oceny są po prostu świetne, R* dało radę.Teraz to juz tylko szybko zakupić samemu sprawdzić co jest na rzeczy :D

99 % ... ale i tak nie mogę grac, mam gości wallbash.gif

tym lepiej wstrzymam sie do wieczorka, jak wszyscy zresztą.

Opublikowano

Jak długi jest ten dodatek? Bo nie powiem, naszła mnie ochota na powrót do RDR po ponad 3 miechach. :]

Opublikowano

GI pisze, że zajmuje 7 godzin na zrobienie wszystkiego w singlu czyli pewnie 100%.

Opublikowano

dopiero 50% już nie mogę sie doczekać abym miał 2 zł więcej na koncie i bym miał wszystkie trzy dodatki no ale mówi się trudno zombie!!!!!!!!!!!!!!!111

Opublikowano

sasquatcha i tak musicie ubić (misja dodatkowa) ale przedstawili go zupełnie inaczej niż sobie wyobrażałem (będziecie w szoku, nie pisze nic więcej aby spoilera nie było ). póki co 26% w singlu, 3 godziny nabite(jak na dlc jest baaaaaardzo długi) i niestety praca wzywa.... ps. Seth jest the best tutaj:D.

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

Mam pytanko ponieważ nie śledzę tematu dlc, a samo RDR leży na półce nieużywane od czerwca. Czy Undead Nightmare Collection które pojawiło się dzisiaj na Psn zawiera wszystkie dotychczas wydane dlc ? Kosztuje tylko 69 zł więc sporo taniej niż 3 DLC osobno, więc mam małe wątpliwości.

Opublikowano

Kurde, dopiero wróciłem ze szkoły i zacząłem ściągać... Ale cóż, wieczorem będzie mega klimat.

Opublikowano

Mam pytanko ponieważ nie śledzę tematu dlc, a samo RDR leży na półce nieużywane od czerwca. Czy Undead Nightmare Collection które pojawiło się dzisiaj na Psn zawiera wszystkie dotychczas wydane dlc ? Kosztuje tylko 69 zł więc sporo taniej niż 3 DLC osobno, więc mam małe wątpliwości.

Tak dokładnie tak zawiera wszystkie płatne dotychczas wydane dlc.

Bardzo fajna promocja.

Oprócz tego są jeszcze dwa ale to już darmowe (ubrania i co-op).

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Mam pytanie/prosbe a mianowicie czy jest ktos z was kto moglby mi jakos pomoc, mam amerykanska wersje RDR i nie moge sciagac dodatkow z naszego psn bo nie chodza. Nie ma ktos z was mozliwosci kupienia z amerykanskiego psn albo sprzedania karty o wartosci 10$? Jesli jest ktos kto moglby mi pomoc to prosze o PW albo cos. 

Opublikowano

Odnośnie pochodni: jak ją dostałem myślałem że John jest killerem i nikt mu nie podskoczy... Nic bardziej mylnego, po prostu pierwsze 2 misje są strasznie proste i nagle poziom trudności strasznie wzrasta (takie 3x podstawki), mój sposób na czyszczenie "brudów" z miast/cmentarzy w trakcie większych zadym, ponieważ w przeciwieństwie do normalnej wersji w tej liczy się każdy nabój : po pierwsze dużo biegamy a potem(chyba że mamy dużo naboi do snajperki, wtedy spokojnie eliminujemy zombiaków gdzieś na jakimś dachu- tylko headshot!):

-póki nie ma ich zbyt wielu atakujemy pochodnią

- jak zaatakuje więcej niż 4 na raz wyciągamy broń(jakąkolwiek- rewolwer jest optymalny), dead eye i w główkę, jak de się skończy wybieramy shotgun'a i prujemy w nich (byle nie na oślep)do napełnienia paska i tak powtarzamy...

- jeśli jest mało naboi a ich nie zostało zbyt wielu wyciągamy pochodnie i dalej ich spalamy :)

ps. w sumie skończyłem wczoraj demons soula więc nie powinienem mieć z tym dlc kłopotów a jednak pojawiają się przy większych zadymach...

Opublikowano

Nie ma ktos z was mozliwosci kupienia z amerykanskiego psn albo sprzedania karty o wartosci 10$? Jesli jest ktos kto moglby mi pomoc to prosze o PW albo cos.

zakup sobie na:

" www.ebay.com "

po dokonania płatności prześlą tobie w mgnieniu oka.

Edytowane przez 4 mE

Opublikowano

Nie ma ktos z was mozliwosci kupienia z amerykanskiego psn albo sprzedania karty o wartosci 10$? Jesli jest ktos kto moglby mi pomoc to prosze o PW albo cos.

zakup sobie na:

" www.ebay.com "

po dokonania płatności prześlą tobie w mgnieniu oka.

tylko nie mam karty zeby dokonac przelewu ;/

Opublikowano

niby naboi jest malo ale pogralem chwile i mam juz ponad 50 do kazdej broni, moze dlatego ze staram sie ani troche nie walić na oślep, mam ogólną celność okolo 97% xD (w statsach, a niektore bronie 100%)

Opublikowano

ja po pierwszej większej młócce(w okolicach tall tree) grania jak w podstawkę (czyli bezstresowo) obudziłem się z 7 zombie na karku i 2 nabojami do rewolweru :) (nic tylko sobie ostatnim nabojem w łeb strzelić :P )

Edytowane przez xzdunx

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.