dżar 166 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 (edytowane) Mniejsze mapy to i żywiołowość większa.M40 na 12* dobrze ściąga,inne snajperki są zwalone,ale też mi brakuje innych broni z tamtych czasów,no i pepeszy z 75 nabojami w bębnie. 12x? Po cholere używać 12x i pozbawiać się możliwości wygodnego ściągania ludzi na krótki-średni dystans? Defaultowa luneta też na luzie daje rade na b daleki dystans(całe Hill np) uzywajac defaultowej lunety w m21 mialem ratio ok 1 gosc na magazynek ( sciagali mnie z uzi bo nie bylem w stanie ich wypatrzec z takiej odleglosci majax x12 robie 2-3 gosci na magazynek wiec widze poprawe Gdzie ja napisałem cokolwiek o M21? Mówię o M40, M21 i SVD to jakaś porażka jak dla mnie i tak. Edytowane 28 Grudnia 2010 przez dżar Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 (edytowane) Jeśli tak masz, to wychodzisz z gry do XMB i ponownie odpalasz BC2. bullshit - od 25 minut tak robię i nic. loguję, wylogowuję, resetuje i nic, wszyscy mają brak levelu zarówno w vietnamie jak i w podstawce. żenujące (pipi)a drugi cod i pytanko a propo lunet: jak wybrać inną niż x12? ja wybieram sobie m40 i żadnego perka to i tak gra deafultowo daje mi x12. można to zmienić i mieć mniejsze przybliżenie w Vietnamie? Edytowane 28 Grudnia 2010 przez waldusthecyc Cytuj Odnośnik do komentarza
KOORDYNATOR 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 To samo mam ! brak levelowania... ! i co załączę grę to niby mam swój profil i swój level... jest wszystko okej ! ale po rozgrywce nalicza mi już od ZERA ! i tak w kółko !!! Może przez to, że kupiłem dodatek na spółę w pięciu chłopa ? Hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza
bombay 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 bullshit - od 25 minut tak robię i nic. loguję, wylogowuję, resetuje i nic, wszyscy mają brak levelu zarówno w vietnamie jak i w podstawce. żenujące (pipi)a drugi cod zauwazylem, bo jak dzisiaj gralem w dead nation non stop w prawym gornym rogu mi migales. Jak to zobaczylem to sobie pomyslalem - pewnie gra w bt . Ja sobie ta gre odpuszczam na tydzien az to naprawia. w swieta nabilem troche i pitol z tego jest. szkoda nerwow..... Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 i pytanko a propo lunet: jak wybrać inną niż x12? ja wybieram sobie m40 i żadnego perka to i tak gra deafultowo daje mi x12. można to zmienić i mieć mniejsze przybliżenie w Vietnamie? Wybierz jakikolwiek inny perk, a bedziesz mial 8x. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Jak wybierzesz np. szybkie bieganie to tak jak w podstawce daje ci 8 razy,tak jak pisałem,dla mnie tylko 12 razy,to ma być snajper a nie biegacz z M40. Cytuj Odnośnik do komentarza
Decanabol 1 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Jak wybierzesz np. szybkie bieganie to tak jak w podstawce daje ci 8 razy,tak jak pisałem,dla mnie tylko 12 razy,to ma być snajper a nie biegacz z M40. Recon to nie snajper. A przynajmniej nie tylko snajper. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Ale ja pisze o Vietnamie,a nie podstawce,tutaj ten kolo bardziej przypomina snajpera i jest przegięty,nalot i TNT w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Jak wybierzesz np. szybkie bieganie to tak jak w podstawce daje ci 8 razy,tak jak pisałem,dla mnie tylko 12 razy,to ma być snajper a nie biegacz z M40. Recon to nie snajper. A przynajmniej nie tylko snajper. 99% ludzi grajacy reckonem siedzi z tylu i wali do wszystkiego co sie rusza. Owszem zwiadowca zaznacza, informuje, rzuca "kule szpiegule" itd, ale wiekszosc graczy gra ta klasa podobnie jak w COd czy innych fps multi. Spotykacie moze aroganckich graczy, ktorzy przez headseta bez ogrodek wyzywaja was "fakami"?... Jak jeszcze raz amerykanski piep(*ony hamburger cos mi powie takiego, osobiscie kupie bilet do New York i zrobie im powtorke 9/11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rokkyu 4 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Z tymi 99% to przesadzasz, nie ma nic fajniejszego niż recon + spas-12 i sensory w CQB. Mowa ofkoz o podstawce, bo w Vietnamie bez czujek recon jest imho kastratem. Cytuj Odnośnik do komentarza
szawello 7 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Z tymi 99% to przesadzasz, nie ma nic fajniejszego niż recon + spas-12 i sensory w CQB. Mowa ofkoz o podstawce, bo w Vietnamie bez czujek recon jest imho kastratem. Prosze nie mow o shotgunach. Nic mnie tak nie irytuje jak biegne sobie i nagle "Head" z konca mapy z shota ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rokkyu 4 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Ale ja napisałem CQB - Close Quarter Combat, budyneczki, bliskie starcie, te sprawy, a nie jakieś headshoty z końca mapy. Od tego mam GOL'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 (edytowane) Może nie 99% ale sporo ich jest,są też tacy którzy,jakby to napisać znają się na wszystkim najlepiej i podczas gry mnie instruują jak mam biec do bazy i walczyć,a jak sam raz powiedziałem 2 debilom"cover me,i going to"b" to szydzili cały czas,próżne amerykańskie dzieciaki,system bezstresowego wychowania doprowadził do pokolenie"nic nie musze,bo nie sprawia mi to frajdy". To chyba CQC a nie CQB Edytowane 29 Grudnia 2010 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rokkyu 4 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 CQB to Close Quarters Battle, a CQC to Close Quarters Combat, mówiąc po naszemu: jeden penis. Cytuj Odnośnik do komentarza
szawello 7 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 a jak sam raz powiedziałem 2 debilom"cover me,i going to"b" to szydzili cały czas,próżne amerykańskie dzieciak" Wlasnie dlatego gram tylko z: 1.Polakami 2.Swoja ekipa bo jestemy mega zgrani, ( kiedys wykonalismy S rush w Panama Canal w 30 sec. oba m comy) Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 lols, dostałem zaproszenie do klanu, TFG, jakies pionki pewnie wole być Lone wolf z klanem PL ;] Klany są z dupy są w grach, które nie mają nawet wsparcia dla klanów, besęsu. No a zgrana ekipa to wiadomka, chociaż grałem ostatnio z 2 kolesiami ogarnietymi, bez komunikacji zadnej - tylko wsparcie polegające na obserwacji - na hill 137 wymietliśmy przeciwników mają po 2k więcej niż reszta ludzi na serwerze. Miałem 5k co dla mnie jest ładnym i zadowalającym wynikiem ' Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Vietnam special edition http://www.youtube.com/watch?v=YwsKb-M-Atk&feature=player_embedded#! Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Wczoraj po zagraniu w Vietnam dobiłem 10 lvl i nagle skasowało mi go.Dzisiaj odpalam konsolę i dalej 1 lvl wiecie czy zostanie to naprawione? Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Wczoraj po zagraniu w Vietnam dobiłem 10 lvl i nagle skasowało mi go.Dzisiaj odpalam konsolę i dalej 1 lvl wiecie czy zostanie to naprawione? level wróci, pytanie tylko kiedy. Niestety cały czas jest lipa z serwerami, nie ładuje leveli a zatem też broni, perków. Niestety nie ma żadnych wieści kiedy to zostanie naprawione. było przez chwilę lepiej, ale teraz mamy powtórkę z rozrywki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 ja mam wrazenie ze na vietnam przeszlo te najgorsze, najglupsze bydlo z BC2. Srednio dostaje 5 strzałów w tyl glowy od "snajperów" z mojej druzyny bo myla ciagle teamy. Pchaja sie pod celownik. przed chwila gosc sobie stanal z ckm a moi jeden za drugim wbiegali mu... 10 kili w moze 5 sekund... za minute 1 granatem zabil gosc 8 jak tu grac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Vietnam special edition http://www.youtube.com/watch?v=YwsKb-M-Atk&feature=player_embedded#! Aż się boję, co będzie można zrobić w LBP2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Ale dzisiaj na moje blachye polował Fourtyfourth i Bartek Niestety w połowie mnie wywaliło i nie mogłem za nimi pobiegać Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Nie dało się dziś grać jak dla mnie, lagowało co chwilę. Uzbrajam mcom i za chwilę jestem nie wiedzieć czemu 50m za budynkiem z pistoletem z którego nie mogę wystrzelić. Ale pomimo to chce się nadal, jaszcze trochę a BBC2 stanie się moją pierwszą grą w którą gram nieustannie od roku wliczając demo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Nie dało się dziś grać jak dla mnie, lagowało co chwilę. Uzbrajam mcom i za chwilę jestem nie wiedzieć czemu 50m za budynkiem z pistoletem z którego nie mogę wystrzelić. Ale pomimo to chce się nadal, jaszcze trochę a BBC2 stanie się moją pierwszą grą w którą gram nieustannie od roku wliczając demo. spoko ja wczoraj mialem ciekawy bug. Padlem pokazalo sie menu z wyborem klasy i w tym momemcie podniosl mnie medyk. Ozylem i nadal mialem menu na ekranie... Nie moglem sie ruszac nic tylko skakac po menu. Zabili mnie znowu, I medyk mnie do skutku podnosil i caly czas nie moglem sie ruszac z powodu menu.... Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 w podstawce tez tak bylo i niestety bylo to powszechne. musisz sie targnac wtedy na wlasne zycie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi