Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

żulernia

Featured Replies

Opublikowano

Skąd wiesz, że ktoś zarzuci? :P

• Odpowiedzi 187
  • Wyświetleń 49,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• łapać kody puki dają   https://www.facebook...221991114543867

• Kod na 48h, mnie niepotrzebny a komuś może się przyda.   Kod jest z limitki gears of war 3. Uwaga: wpisywałem go bo myślałem, że to jest ten kod na postać Adama Fenixa i dostawałem błąd zanim się zo

• akcja jak 4 posty wyżej:   http://www.facebook.com/xboxie?sk=app_176445459127333   PJQ3V-YHKWH-8YGX2-DWC69-RTXWW

Opublikowano

Ja również jak kolega wyżej prosze o jeden kodzik 48 na live . Z góry dzięki.

Opublikowano

Panowie, od 1-4 maja mozna grac normalnie jakby sie mialo zdrapki wklepane ;] Sam wlasnie korzystalem z tego dobrodziejstwa :D

Opublikowano

Właśnie ja mam konto na USA.Więc darmowy wekeend z Goldem odpada.Miałby ktoś zdrapke.

Opublikowano

Mnie też by mógł ktoś wspomóc :D

Jak coś możemy pograć razem w coś.

Co mam (lub miałem) widać w sigu

Jak coś PM

Edytowane przez Dynius

Opublikowano

Przygarnę jakiegoś triala ;d przed chwilą podłączyłem live

Opublikowano
Jak podłączyłeś właśnie Live'a, to masz miesiąc Golda za darmo.

Kupiłem używkę od Tommo .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tylko dodam, ze wczoraj sobie wpisalem kodzik na slepo, z 2 strony (te co Mortis dawal) topicu i ... dzialal :potter: Takze warto probowac, moze jeszcze jakies inne dzialaja !

Edytowane przez Happymieso

Opublikowano

ja też tego nie pojmuję.

rozumiem, że wydanie ponad 'stówy' na abonament 12 czy 12+1 może być dużym wydatkiem bo i mi jakoś szkoda się pozbywać takiej kasy jednorazowo (chociaż na 4000MP nie było mi szkoda wydać większej kasy : P) ale 15 miesięcznie to jest śmieszna kwota i prawdę mówiąc za takie pieniądze nie chciałoby mi się czekać na czyjąś łaskę...

Opublikowano

A kiedy ktoś nie gra online nałogowo ?? Ja np sporadycznie kupie sobie GOLDa na 3 miechy (zazwyczaj w wakacje gdzie wiadomo człowiek ma troche wiecej czasu) a tak to od czasu do czasu jade na miesięcznych ew. 48h.

Edytowane przez Mani

Opublikowano
A kiedy ktoś nie gra online nałogowo ?? Ja np sporadycznie kupie sobie GOLDa na 3 miechy (zazwyczaj w wakacje gdzie wiadomo człowiek ma troche wiecej czasu) a tak to od czasu do czasu jade na miesięcznych ew. 48h.

Ew. 48h oki ale kupujesz czy wynajdujesz w sieci czy sie prosisz????

Edytowane przez Dark Star

Opublikowano

Czasem jak gra ma 48h code included to użyję , czasem ktoś poratuje, czasem ktoś potrzebuje a ja mam na zbyciu to poratuje innych. Ogólnie to online nie grałem juz chyba z 2 miechy jak nie dłużej. 48h w życiu bym nie śmiał kupić.... wolałbym odrazu przymiarke zrobić do min. miesiąca. Choć dla mnie wariant najbardziej mi odpowiadający to kodzik na 3 miechy. I w takie od czasu do czasu atakuje na allegro ^_^

Edytowane przez Mani

Opublikowano

Czy znalazłby się ktoś miły i uraczył kodzikiem 48h? Chciałbym sobie pograć w GH:M przez Live, ale nie mam kasy, żeby kupić sobie subskrypcję ;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Testowalem i szczerze watpie zeby to bylo prawdziwe MS nie pozwoli sobie na takie numery mialem juz nie jeden taki program i wszystkie to byly trojany a to co pokazuja na YouTubie to zenada i zastanawia mnie skad te wszystkie pozytywne komenty tam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zebrzem o kodzik, swojego czasu sam dalem tutaj z 30kodow ludziom, to moze ktos sie odwdieczy jakby mial ;)