Jump to content

Prinny

Pan Pieczarka

Recommended Posts

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Wie ktoś może, jak dostać się do Prinny Baala? Został mi jako jedyny do wypełnienia całej monsterpedii.

Btw. rozwaliłem już chyba poza Baale wszystkie plansze, zostaje mi tylko czekanie na nowe, zbieranie medali i masterowanie na S wszystkich poziomów. Ta gra jest świetna.

Edit: Już pokonałem Baala, teraz tylko zebrać resztki lalek i zdobyć lepsze wyniki.

Edited by Pan Pieczarka

eh pogralem ze 2 godizny i jest strasznie trudmno, wręcz w(pipi)iająco trudno, angry nintendo nerd powinien sie tym zająć, podczas gry bluzgalem jak on :P

podejzewam ze nie zdzierże wiele ale mam pytanie - co sie stanie jak zdechnie 999 pingwinow? bo ja juz stracilem 100 a przeszedlem 3 lvle...

mi sie w pierwszej chwili gra bardzo spodobala, grafa jest bardzo przyjemna o wiele lepiej wyglada niz na filmikach, fajny klimat itp, ale jednak powtarzanie 30 razy jednego fragmentu gry na jednym z pierwszych etamow moze wkurzyc ;p

ta gra mi sie strasznie kojazy z tą w(pipi)iająca wersja mario , kiedys byl filmik na jutubie co gosc gra i na kazdym kroku cos go zabija :P

E, wcale nie jest aż tak ciężko. Moje pierwsze przejście pochłonęło około 450 pingwinów, z czego ponad stówa na ostatniego bossa (strasznie trzeba ostro mashować atak). Jak już mniej więcej wiesz, jak sobie radzić z przeciwnikami to idzie lekko.

Edited by Pan Pieczarka
Pierwsze przejście z trzema 'szansami' pochłonęło ponad 400 żyć,

E, wcale nie jest aż tak ciężko. Moje pierwsze przejście pochłonęło około 350 pingwinów, z czego ponad stówa na ostatniego bossa

hahaha xD

ja nie gram na trybie z 3 szansami bo to za proste by bylo ;F

kurna jakos sobie poradzilem z wczorajszymi problemami ale jak doszedlem do bossa ninja to mi szczena opadła O_o

wtf? caly czas sie teleportuje i napieprza po calym ekranie pociskami... jak... to... zabic... ?

edi juz se poradzilem ;p

Edited by Yano

dobra gierka. 4 razy juz przeszedlem. Za pierwszym razem ostatni boss zabil mnie okolo 180 razy, a teraz to go rozwalam z pierwszym/drugim razem :vincencik:

Fajnie, ze jak wybierasz plansze w innej kolejnosci niz w poprzeniej grze to sa one zupelnie inne! Tak samo bossowie (kilku). Świetna sprawa, zachęcająca to kolejnego przejscia