nelson 4 Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 kerlo team insiak yyyy??? i apropo jakby co to niemam skladu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Mam akurat na ten czas dwa dni pracy Tyle, aby rozwiać wszelkie wątpliwości... Kolejna okazja by się zżulić w halowskim towarzystwie przejdzie koło nosa, bo raczej nikt się za mną na weekend nie zamieni w pracy :closedeyes: W każdym razie życzę udanej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bieniu 5 Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 (edytowane) Pojawię się w Łodzi of kors W miarę możliwości postaram się też ogarnąć nowy, dotąd nie znany, team w Warszawy. .edit: Skład tego team'u: Troll1 Troll2 Twelve Mango także jest się czego bać Edytowane 14 Marca 2009 przez Bieniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Mops 0 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 No ja postaram sie byc, nie wiadomo jak z kasa bedzie, ale juz zaczynam odkladac. Buba, Goldas jak bedziecie mieli slot w teamie to ja bardzo chetnie pogram z wami Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Prawdopodobnie będzie wprowadzona oplata za wstęp. Około 10/15 plz za dzień. Niestety jakoś nikt nie kwapi się zasponsorowac miejscówki i organizator (czyli Dawid) będzie musiał szukać kasy w ten sposób. Jak będę dokładnie wiedział co i jak to podam info. Co z konsolami? Bez waszego wsparcia mamy jedno stanowisko i 10 godzin na turniej... Nie muszę mówić co to oznacza? Nagrody standard - puchar i gra dla pierwszego miejsca. Wpisowe odpada - Dawid się nie zgadza. Chyba że na jakimś etapie turnieju WSZYSTKIE pozostałe w walce ekipy stwierdza że wpisowe wprowadzamy - wtedy ok. Ale podkreślam! Tylko gdy wszyscy uczestnicy stwierdza ze tego chcą. W innym wypadku odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bieniu 5 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 No ja myślę, że jeśli się pojawię, to będę mógł oddać swojego xa w dobre czyt. TroniCa lub Bartha ręce... Cytuj Odnośnik do komentarza
Flaha 25 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Prawdopodobnie będzie wprowadzona oplata za wstęp. Około 10/15 plz za dzień. Niestety jakoś nikt nie kwapi się zasponsorowac miejscówki i organizator (czyli Dawid) będzie musiał szukać kasy w ten sposób. Jak będę dokładnie wiedział co i jak to podam info. Co z konsolami? Bez waszego wsparcia mamy jedno stanowisko i 10 godzin na turniej... Nie muszę mówić co to oznacza? Nagrody standard - puchar i gra dla pierwszego miejsca. Wpisowe odpada - Dawid się nie zgadza. Chyba że na jakimś etapie turnieju WSZYSTKIE pozostałe w walce ekipy stwierdza że wpisowe wprowadzamy - wtedy ok. Ale podkreślam! Tylko gdy wszyscy uczestnicy stwierdza ze tego chcą. W innym wypadku odpada. Wybaczcie że to piszę, nie chce tu nikogo urazić bo wiem, że trudno z organizować turniej, ale mamy 2009 rok ekspansja konsoli xbox na polski rynek jest nieporównywalnie większa niż za czasów Halo 1, nawet osoby nie związane z rynkiem gier rozpoznają markę tej gry i konsole, co w 2003 było nie do pomyślenia. Nikt dosłownie nikt nie wiedział co to Halo i Xbox poza czytelnika mi psx extreme i neo plusa (no i kilku innych), a i tak udało się wyciągnąć o wiele lepsze nagrody niż teraz gdy mamy patronat "Microsoft" i innych firm (i to dzięki Halo, Xbox wybił się na rynku i utrzymał, a Halo zyskało popularność dzięki nam graczom). Wydaje mi się, że w pewien sposób ms oraz inni chcą nas wykorzystać do w sumie darmowej reklamy (bo co to dla takiego MS te kilka gier? a w zielonej górze z tego co wiem sponsorzy najpierw naobiecywali a później stopniowo zmniejszali swój wkład do 0) teraz liczą że przyzwyczaimy się do takich nagród i dzięki temu będziemy "bawić" i reklamować tą firmę, a jak nam scena umrze to pewnie nikt się nie przejmie bo aby z nami kłopot i trzeba czas tracić, zamiast obmyślać plany wydawnicze i tego typu niecne posunięcia. To się zaczyna robić smutne. Cytuj Odnośnik do komentarza
FiL4 27 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Wybaczcie że to piszę, nie chce tu nikogo urazić bo wiem, że trudno z organizować turniej, ale mamy 2009 rok ekspansja konsoli xbox na polski rynek jest nieporównywalnie większa niż za czasów Halo 1, nawet osoby nie związane z rynkiem gier rozpoznają markę tej gry i konsole, co w 2003 było nie do pomyślenia. Nikt dosłownie nikt nie wiedział co to Halo i Xbox poza czytelnika mi psx extreme i neo plusa (no i kilku innych), a i tak udało się wyciągnąć o wiele lepsze nagrody niż teraz gdy mamy patronat "Microsoft" i innych firm (i to dzięki Halo, Xbox wybił się na rynku i utrzymał, a Halo zyskało popularność dzięki nam graczom). Wydaje mi się, że w pewien sposób ms oraz inni chcą nas wykorzystać do w sumie darmowej reklamy (bo co to dla takiego MS te kilka gier? a w zielonej górze z tego co wiem sponsorzy najpierw naobiecywali a później stopniowo zmniejszali swój wkład do 0) teraz liczą że przyzwyczaimy się do takich nagród i dzięki temu będziemy "bawić" i reklamować tą firmę, a jak nam scena umrze to pewnie nikt się nie przejmie bo aby z nami kłopot i trzeba czas tracić, zamiast obmyślać plany wydawnicze i tego typu niecne posunięcia. To się zaczyna robić smutne.Zgadzam sie w 100%, bo jesli za trzecie czy drugie miejsce nawet polowa kosztow za wyjazd sie nie zwraca to jaka motywacje maja miec ludzie zeby dalej grac i byc coraz lepszym Cytuj Odnośnik do komentarza
matek_79 0 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 kerlo team insiak yyyy??? i apropo jakby co to niemam skladu ;] Pogadaj z Tomaszem i grajcie razem, ograniecie Goske i macie trojke :> Tronic jak zawsze mozesz liczyc na moja konsole Cytuj Odnośnik do komentarza
Kerlo 2 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Na moja konsole tez, jesli nie przeszkadza wam, ze to arcade o.o Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Przyda się każda konsola z dyskiem twardym, mapami i trybami. O kablu VGA i Halo3 nie wspomnę. Proponuje zabrać własne przejściówki dźwiękowe, choć jeśli wszystko jest na miejscu (czyt. nic dziwnym trafem nie zginęło jak ostatnio...) to nie powinno być problemu. Aczkolwiek strzeżonego.... Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekk 165 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Poproszę o mapki takie jak Barth dał w temacie z ZG, tzn jak dojechać na miejsce z PKS i PKP Cytuj Odnośnik do komentarza
Insane Girl 0 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 (edytowane) kerlo team insiak yyyy??? i apropo jakby co to niemam skladu ;] Pogadaj z Tomaszem i grajcie razem, ograniecie Goske i macie trojke :> Tronic jak zawsze mozesz liczyc na moja konsole Ja to ide na turniej dopingowac :> Za bardzo z wprawy wyszlam zeby grac A cwiczyc nie ma zbytnio jak, bo neta brak ;] Edytowane 16 Marca 2009 przez Insane Girl Cytuj Odnośnik do komentarza
matek_79 0 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 kerlo team insiak yyyy??? i apropo jakby co to niemam skladu ;] Pogadaj z Tomaszem i grajcie razem, ograniecie Goske i macie trojke :> Tronic jak zawsze mozesz liczyc na moja konsole Ja to ide na turniej dopingowac :> Za bardzo z wprawy wyszlam zeby grac A cwiczyc nie ma zbytnio jak, bo neta brak ;] W takim razie ubierasz cos z duzym dekoltem i tym rozpraszasz Tomasza, on sie w(pipi)ia ze przegrywa i robimy u Was flaszeczke wieczorem co by uspokoic jego skolatane nerwy :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Pchela 7 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 nie wiem jak z graniem ale na tą flaszeczkę to też bym sie pisał xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Halyna z PKT 0 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 (edytowane) Ja mogę podrzucić konsole +gra(wszystkie mapy u mnie działają: )+ kabel + monitor, Tryby i mapy tez się znajdą. Moje GG to 6584180 lub tel 600 523 977. lub na x-live jako"Alkocholik PL" Mogę też zasponsorować jedną grę OBLIVION ver. Włoska:) Edytowane 17 Marca 2009 przez Halyna z PKT Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Nowa twarz - nice. Konsole , h3, VGA biore. Monitorów mam więcej niz trzeba. Oblivion włoski? Hmmmm.... Może Fil4 jakiegoś zioma z Italii zaprosi to mu się sprezentuje. Odezwę się na gg/live. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kerlo 2 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Nowa twarz - nice. Konsole , h3, VGA biore. Monitorów mam więcej niz trzeba. Oblivion włoski? Hmmmm.... Może Fil4 jakiegoś zioma z Italii zaprosi to mu się sprezentuje. Odezwę się na gg/live. Jaka nowa twarz, alkoholik to jeden z najbardziej rozpoznawalnych glosow na xbox live . Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Dla mnie nowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Halyna z PKT 0 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Nowa twarz - nice. Konsole , h3, VGA biore. Monitorów mam więcej niz trzeba. Oblivion włoski? Hmmmm.... Może Fil4 jakiegoś zioma z Italii zaprosi to mu się sprezentuje. Odezwę się na gg/live. Jaka nowa twarz, alkoholik to jeden z najbardziej rozpoznawalnych glosow na xbox live . Jeśli chodzi o Halo 3 to trudno mnie nie spodkać, a na forum jakoś się nie udzielałem. rozpoznawalny? bardziej pasuje marudny :catfight: Cytuj Odnośnik do komentarza
NiniBuba 0 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Marudny to jest Juan ty jestes bardziej hmm Wkur............................. ;];] ;]; ];P Cytuj Odnośnik do komentarza
Insane Girl 0 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 kerlo team insiak yyyy??? i apropo jakby co to niemam skladu ;] Pogadaj z Tomaszem i grajcie razem, ograniecie Goske i macie trojke :> Tronic jak zawsze mozesz liczyc na moja konsole Ja to ide na turniej dopingowac :> Za bardzo z wprawy wyszlam zeby grac A cwiczyc nie ma zbytnio jak, bo neta brak ;] W takim razie ubierasz cos z duzym dekoltem i tym rozpraszasz Tomasza, on sie w(pipi)ia ze przegrywa i robimy u Was flaszeczke wieczorem co by uspokoic jego skolatane nerwy :> Wiesz flaszeczke i tak sie zrobi :> A Tomasza rozpraszac nie chce, bo chce jeszcze pozyc Cytuj Odnośnik do komentarza
Flaha 25 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 (edytowane) kerlo team insiak yyyy??? i apropo jakby co to niemam skladu ;] Pogadaj z Tomaszem i grajcie razem, ograniecie Goske i macie trojke :> Tronic jak zawsze mozesz liczyc na moja konsole Ja to ide na turniej dopingowac :> Za bardzo z wprawy wyszlam zeby grac A cwiczyc nie ma zbytnio jak, bo neta brak ;] W takim razie ubierasz cos z duzym dekoltem i tym rozpraszasz Tomasza, on sie w(pipi)ia ze przegrywa i robimy u Was flaszeczke wieczorem co by uspokoic jego skolatane nerwy :> Wiesz flaszeczke i tak sie zrobi :> A Tomasza rozpraszac nie chce, bo chce jeszcze pozyc nie wiem jak z graniem ale na tą flaszeczkę to też bym sie pisał xD Mam wrażenie, że ktoś cały czas o mnie mówi... Edytowane 18 Marca 2009 przez Flaha Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 A jak ze spaniem? Znalazl juz ktos cos taniego? Cytuj Odnośnik do komentarza
NiniBuba 0 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 właśnie co ze spaniem nie mieszka nikt ze sceny H3 w Łódce ;] ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi