February 28, 200917 yr mam problem ze znalezieniem gry front mission 4 w pal-u przeszukalem internet(google) i allegro ale wswzystko co znjduje to wersjie ntsc bede bardzo wdzieczny za linka do jakiegos sklepu czy moze ktos sprzedaje swoja gre. bede wdzieczny za kazda pomoc.
February 28, 200917 yr zgadza sie,nigdy nie wyszlo w PALu. Ja zainteresowalbym sie na Twoim miejscu FRONT MISSION 5,gra wyszla tylko w Japonii,ale zostala przetlumaczona na ang. przez zapalencow. Chyba najlepsza czesc serii.
February 28, 200917 yr Author omg ^_^ wiec nic dziwnego ze niemoge jej znalesc ... dziekuje za info. mam jeszcze 1 pytanie czy na konsolce europejskiej (znaczy kupionej w polskim sklepie) pojdzie mi front mission 4 w ntsc??
February 28, 200917 yr Author to pieknie ( czyli niezagram no nic dziekuje za informacjie. a konsolki nieprzerobie.
February 28, 200917 yr Author Hmm.. wiec koles ktory probuje mi sprzedac front mission 4 w pal-u poprostu ściemnia:/ ? wystawilem ogloszenie ze kupie front mission 4 w palu na stronie http://www.gry-online.pl/bazar_kartatowaru.asp?ID=72626 i dostalem maila koles sprzedaje niby front mission 4 w palu (europejska wersjia), za 130 zeta.. juz zglupialem Edited February 28, 200917 yr by nanaki44
March 14, 200917 yr Chyba najlepsza czesc serii. polemizowałbym . Gra jest wypaśna ,ale do 3 części troche jej brakuje btw. uczcie sie japońskiego :lol: