Opublikowano 28 lutego 200916 l mam problem ze znalezieniem gry front mission 4 w pal-u przeszukalem internet(google) i allegro ale wswzystko co znjduje to wersjie ntsc bede bardzo wdzieczny za linka do jakiegos sklepu czy moze ktos sprzedaje swoja gre. bede wdzieczny za kazda pomoc.
Opublikowano 28 lutego 200916 l zgadza sie,nigdy nie wyszlo w PALu. Ja zainteresowalbym sie na Twoim miejscu FRONT MISSION 5,gra wyszla tylko w Japonii,ale zostala przetlumaczona na ang. przez zapalencow. Chyba najlepsza czesc serii.
Opublikowano 28 lutego 200916 l Autor omg ^_^ wiec nic dziwnego ze niemoge jej znalesc ... dziekuje za info. mam jeszcze 1 pytanie czy na konsolce europejskiej (znaczy kupionej w polskim sklepie) pojdzie mi front mission 4 w ntsc??
Opublikowano 28 lutego 200916 l nie, musisz uzyc jakiegos urzadzenia czitujacego albo przerobić konsole
Opublikowano 28 lutego 200916 l Autor to pieknie ( czyli niezagram no nic dziekuje za informacjie. a konsolki nieprzerobie.
Opublikowano 28 lutego 200916 l Autor Hmm.. wiec koles ktory probuje mi sprzedac front mission 4 w pal-u poprostu ściemnia:/ ? wystawilem ogloszenie ze kupie front mission 4 w palu na stronie http://www.gry-online.pl/bazar_kartatowaru.asp?ID=72626 i dostalem maila koles sprzedaje niby front mission 4 w palu (europejska wersjia), za 130 zeta.. juz zglupialem Edytowane 28 lutego 200916 l przez nanaki44
Opublikowano 14 marca 200916 l Chyba najlepsza czesc serii. polemizowałbym . Gra jest wypaśna ,ale do 3 części troche jej brakuje btw. uczcie sie japońskiego :lol: