Opublikowano 14 kwietnia 200916 l Przytemperujcie Fisia bo wali tyle niepotrzebnych postów, że głowa mała.
Opublikowano 14 kwietnia 200916 l jako ze nie mam zadnego next gena i długo go nie bede miał to chciałem napisać ze cieszy mnie rozwój sceny PC - czekam na RB w wersji PC - Sterowniki do Drumsów juz są wiec moze niedługo sie coś ruszy. ot taka dygresja ;p
Opublikowano 14 kwietnia 200916 l I mi by sie marzylo cos na ksztalt Freets on Fire z tysiacami songow do zagrania
Opublikowano 14 kwietnia 200916 l Ja piszę z sensem :franc: Po prostu jak ktoś zaczyna spam, bezsensowne bluzganie i osobiste podjazdy, to trzeba jakiegoś straszaka na niego wyciągnąć i tyle. A Fisiu razem z Qb3kiem to takie dwa halibuty :lol3:
Opublikowano 15 kwietnia 200916 l Ja piszę z sensem :franc: Po prostu jak ktoś zaczyna spam, bezsensowne bluzganie i osobiste podjazdy, to trzeba jakiegoś straszaka na niego wyciągnąć i tyle. A Fisiu razem z Qb3kiem to takie dwa halibuty :lol3: Odezwał się mod... z działu HD
Opublikowano 22 kwietnia 200916 l ping weź ich powarnuj i posprzataj ten śmietnik co porobiły dzieciaczki ;/ kurwa czy wy gracie tylko w RB i Gh ? Amplitude, DJMax Portbale anyone ? moze liga DJmaxa ? zobaczymy jak tam z waszym skillem (Skill potrzebny do DJM >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Skill potrzebny do GH/RB)
Opublikowano 22 kwietnia 200916 l ping weź ich powarnuj i posprzataj ten śmietnik co porobiły dzieciaczki ;/ kurwa czy wy gracie tylko w RB i Gh ? Amplitude, DJMax Portbale anyone ? moze liga DJmaxa ? zobaczymy jak tam z waszym skillem (Skill potrzebny do DJM >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Skill potrzebny do GH/RB) My mamy pieniądze.
Opublikowano 22 kwietnia 200916 l to fajnie, ale jak dalej będziesz tak krąbrny to zadzwonie do Twojej mamy i obetnie Ci kieszonkowe i dostaniesz szlaban na plastikową gitare ;]
Opublikowano 22 kwietnia 200916 l Pograłbym w Amplitude, ale moja PS3 nie ma wstecznej kompatybilności, a PS2 już sprzedałem
Opublikowano 22 kwietnia 200916 l to fajnie, ale jak dalej będziesz tak krąbrny to zadzwonie do Twojej mamy i obetnie Ci kieszonkowe i dostaniesz szlaban na plastikową gitare ;] Krnąbrny chyba. I nic ci do mojej matki gówniarzu! xD
Opublikowano 24 kwietnia 200916 l To co się tu dzieje to przegięcie... ping powinieneś wy(pipi)ić stąd część towarzystwa, bo to się robi żałosne, ciągłe dyskusje kto gra na pkt a kto nie, kto jest lepszy, kto gorszy, kto ma fajniejszą ilość punktów w TTFAF albo One, a kto zagrał Mosha w Raining Blood na 105,5%, a kto (pipi)a nie...
Opublikowano 24 kwietnia 200916 l Juz sie uspokoilo wiec czilałt gajs. Edytowane 24 kwietnia 200916 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 27 maja 200915 l Ej ku'rwa, bez takich - myślałem, że Latający Potwór Spaghetti wpier'dolił grupowca xD
Opublikowano 28 maja 200915 l Autor Kick był w planach, jako że grupowiec został wklejony w forum proszę wszystkich o zachowanie kultury w przeciwnym wypadku forum zacznie być intensywnie moderowane a w nagrodę rozdawane będą warny - pilnujcie się (niektórzy ).
Opublikowano 8 lipca 200915 l Będzie tu jakiś porządek? Z tego, co widzę, to panuje tutaj spameriada jak ch**
Opublikowano 8 lipca 200915 l Autor Okej, uwaga uwaga jako że kolejny raz robi się tu jeden wielki burdel, jakikolwiek spamerski post, gimbusowska odzywka padnie po 19:05 dnia 8 Lipca 2009 zostanie usunięta a autor dostanie dwie dyszki doładowania.
Opublikowano 13 września 200915 l Wiadomość do Marcina, bo chyba się nie zrozumieliśmy... CZĘŚĆ MOJEGO POSTU W "MPT"TO BYŁ ŻART Brutalny, bo brutalny, ale jednak. I żeby nie było - nie mam czego zazdrościć, bo mam z grubsza wszystko, czego sobie dotychczas życzyłem, a w domu nie panuje patologia. Rozhulało się towarzystwo, do którego tematu nie wejść, to sięroi od ku.rew i (pipipipipipipipipipi). A powiedzieć bardziej abstrakcyjny żart, to już nie wiadomo o co kaman i spinka ;<
Opublikowano 13 września 200915 l So as you nigga ;> Fakt jednak ze Marcin sie spina nad wyraz szybko , co samo w sobie jest w nawet pocieszne. Edytowane 13 września 200915 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 13 września 200915 l Może i taki jestem, ale od wyrażania żartów też są buźki co nie ? Ot co ja mogę powiedzieć, że mój post to żart i co... ^_^ ? Anyway, wiedz, że ten żart nie brzmiał dla mnie jak żart, a conajmniej jak atak na mnie . Dobra, koniec tematu.
Opublikowano 13 września 200915 l Oż fuuuu...Właśnie spuściłeś psa ze smyczy. "ten żart nie brzmiał dla mnie jak żart" Twierdzisz tym samym, że coś jest w tym, co napisałem ;] Może chcesz o tym porozmawiać z forumowymi ruchaczami ? Wyruchamy Twój problem i będzie po sprawie.
Opublikowano 13 września 200915 l Dobra może w ten sposób, nie odebrałem tego jak żart, nawet jeśli nim był, po prostu nie zrozumiałem, lepiej?