Posted March 10, 200916 yr No Panowie, wpisujemy kto na czym pogrywa żeby łatwiej było się zgrać na jakąś internetową jam sesję. Gitara - Expert Bass - Expert Perka - Hard/Expert (ale tu jeszcze słabiutko) Vocal - Easy i z racji tego że zazwyczaj po procentach, wolałbym się trzymać wyżej wymienionych. Gry: Rock Band 1&2 Redmitsu -> Niestety X360
March 10, 200916 yr A moze napisz na jakies konsoli grasz bo juz mi przykrosc robisz Perka - Expert Gry: Rock Band 2 Konsola: PS3 Edited March 10, 200916 yr by Redmitsu
March 10, 200916 yr Perka: Hard/Expert Gitara: Hard/Expert Mic: Easy/Medium (gdy robię "aaaaaaaa" to na luzie Expert ) Platforma: X360 Edited March 10, 200916 yr by marcin0903
March 10, 200916 yr Perka: Hard/Exper Gitara/bass: Expert Vocal: Zależy jaka piosenka Gry: RB 2- niestety nie mam wiele piosenek DLC tylko 5: Metallica Pack, Are You Dead Yet? Childrenów i cover Ironów Number of The Beast. Jeżeli ktoś znajdzie się zaufany i by pożyczył RB 1 tylko do zgrania piosenek to bardzo bym prosił. Edited March 10, 200916 yr by Pelipe
March 10, 200916 yr UWAGA: n00b Gamertag: ZERATUL PL GRY: ROCK BAND 2 (z piosenkami z RB i DLC) Gitara: Medium Mic: Easy/Medium Redmitsu sprawdz kolesia o PSNid OrzelPL ma komplet w RB2
March 10, 200916 yr GT: jarken PL Gitara/Bass: Expert Drums: Hard (Expert na łatwiejszych songach) Mic: STFU Gry: RB2, GH:WT, GH3 Moje DLC w RB2: -RB1 pack -... And Justice for All -Aesthetics of Hate -All the Small Things -Are You Dead Yet? -Ashes to Fire -Attack -B.Y.O.B. -Blackened -Bounce -Burn You Down -Caprici di Diablo -Charlene -Chiron -Clouds Over California -Constant Motion -Crazy Tuesday -Database Corrupted -Desperate Times, Desperate Me... -Dirty Little Secret -Down at the Whisky -Get It On -Give It to Me -Hammerhead -I Stand Alone -I Wanna Be Your Man -I'm Gone, I'm Going -I.V. -If I Ain't Got You -Indestructible -Inside the Fire -Laid to Rest -Life is Beautiful -Like a Fool -Magnetic Baby -My Curse -No Regrets -Perfect Insanity -Prequel to Sequel -Promised Land -Push It -Ride the Lightning -Rock Rebelion -Runnin' Wild -Simple Man -Sleepwalker -Sons and Daughters -Still Alive -Sweetness -The Feeling -The Kill -The Time is Wrong -This Calling -Toxicity -Two Weeks -War Zone -Who's Going Home with You Tonight -Young Edited March 10, 200916 yr by jarken
March 10, 200916 yr gh3 medium/hard ghwt moze jutro przyjdzie rb1 i 2 gitara medium/hard/expert w zaleznosci od kawalka bass jak wyzej perkusja rzadko bo rzadko medium jakos granie online mnie nie ciagnie tak sie tylko wpisuje zeby Red sam tu nie siedzial z tym swoim ps3
March 11, 200916 yr Gitara: Expert (jeszcze troszkę doszlifować) Bas: Expert Platforma: X360 Gry: GH II, GH III, niedługo RB i RB2 Edited March 12, 200916 yr by Fisiu
March 11, 200916 yr Author Panowie jakaś może ustaweczka xboxowa w weekend wieczorkiem? Pewnie będę pił piwko i chciał pomuzykować o ile będę w domu.
March 14, 200916 yr Author A potrzeba kogoś na perkę? W sumie bym mógł tyle że najpierw muszę znaleźć sprzedawcę który w ciągu godziny mi wyśle kod do live.
March 15, 200916 yr Author Kumpel powinien mi zaraz dosłać kodzik więc dzisiaj cały dzień mogę grać w Rock Band 1 i 2 tyle że w grę wchodzi tylko gitarka na expercie. Jest niedziela a nie chce sąsiadce uprzykrzać życia. Ktoś się pisze na perkę, wokal i bas? Chętnie bym z kimś zrobił karierę online.
March 15, 200916 yr Ja, ja, ja . Osobiście wolałbym na perce, ale gitarka też ujdzie (Adaśko, zmiany ?) edit: osobiście bym preferował 16/17. Edited March 15, 200916 yr by marcin0903
March 15, 200916 yr Author ping- jaki masz GT? ping182 u mnie wchodzi w grę tylko wieczór bo mam dzisiaj trochę pracy.