Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytania różne i różniste

Featured Replies

• Odpowiedzi 715
  • Wyświetleń 49,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie Butcher, tylko Keymaker poczynił artykuł ;]

• Tez jestem laikiem, ale wiedz, ze w PE168 (sierpien 2011) Butcher popelnil artykul o serii GH z porownaniem kolejnych czesci. Podobno III i WoR najlepsze.

• W sumie widzialem ten filmik i raczej to mi sie nie oplaca ;d Jedynie co dobre to teraz sobie przypomnialem ze program to Adobe After Effects. Hm, chyba lepszym rozwiazaniem bedzie postawienie sobi

Opublikowano

Zimol, ale ja sobie z tym partem jak mam Overdrive to sobie nawet radze bo najpierw jest zielony-czerw-zol potem przerwa, czerw-zol-nieb dluzsza przerwa i potem się wysypuje na pomarancz-nieb-zolty bo juz nie mam Overdriva : P

Opublikowano

Poćwicz to. Dziś zagrałem (jak mi się wcześniej wydawało) piosenkę nie do zagrania - mianowicie All Nightmare Long, Metallici - solówka teraz wydaje się wręcz banalna. Roma. Spróbuj nauczyć się początku solówki i zapuszczaj Overdrive dopiero pod koniec :)

Opublikowano

Zacząłem solo tour w RB na gitarze; jest jakiś sposób, żeby to przejść jeszcze raz na basie? Wiem, że można w qp, ale to nie to samo.

Opublikowano

Czy jest w RB2 możliwość wyświetlania ile ma się gwiazdek w danym utworze czy tylko największa ilość zdobytych punktów?

Opublikowano
Czy jest w RB2 możliwość wyświetlania ile ma się gwiazdek w danym utworze czy tylko największa ilość zdobytych punktów?

Tylko punkty, bez gwiazdek.

Opublikowano

Tak wracając do tych wężyków, to ja po x próbach włączyłem kamerę, rock band i ...

Za 1szym razem udało mi się przejść gg&ht :P Nagranie tego wyczynu jest u mnie na kompie ale niestety kamera nagrywa tylko 9 minut, a green grass trwa 10,5 X_X Moja metoda na tą piosenkę była taka że weżyki na 80% przechodzę koniecznie bez overdrive'a i włączam jej na samej końcówce kiedy wchodzą schodki (pomarań->niebie->żółty->pomarań->niebie->żółty itd.).

Opublikowano

solówka dla mnie nie do przejścia, po prostu nie potrafię ręki drugiej na gryf przenieść...

Teraz dopiero to przeczytałem i myślałem, że (pipi) ze śmiechu. :)

Drugą rękę przenosi się na gryf tylko po to, jak chce się tą solówkę zagrać na 100%, nie wiem czy więcej niż kilkunaście osób ją zagrało.

Dla "zwykłych" graczy, to to jest proste, trzymasz zielony i ciulasz na przemian czerwony i żółty i strumujesz. I analogicznie do tego, dalej grasz.

Nauka tapowania na gitarze plastikowej jest naprawdę trudne, jak się prawie rok ciągle przyciska przyciski lewą ręką a tu nagle wchodzi prawa ręka, no cóż.

Opublikowano
solówka dla mnie nie do przejścia, po prostu nie potrafię ręki drugiej na gryf przenieść...

Teraz dopiero to przeczytałem i myślałem, że (pipi) ze śmiechu. :)

Drugą rękę przenosi się na gryf tylko po to, jak chce się tą solówkę zagrać na 100%, nie wiem czy więcej niż kilkunaście osób ją zagrało.

Dla "zwykłych" graczy, to to jest proste, trzymasz zielony i ciulasz na przemian czerwony i żółty i strumujesz. I analogicznie do tego, dalej grasz.

Nauka tapowania na gitarze plastikowej jest naprawdę trudne, jak się prawie rok ciągle przyciska przyciski lewą ręką a tu nagle wchodzi prawa ręka, no cóż.

Żebyś się nie ździwił, bo pierwszą serie przelatuje, ale potem następuje zmiana i wszystko szlag trafia...

Poza tym, Number of the beast i Cliffs of Dover przeszedłem :)

Został Slayer (o ku...) i One - tu już prawie prawie...

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

zdziwił*, jak w ciągu powiedzmy 2 miesięcy zagrasz tą solówkę na 100%, to wrzucę na YT film jak kopuluję z moim psem. ; )

Opublikowano

Stoi! Deadfish, przyjeżdżaj tu do mnie i nauczaj mnie, już! Chyba każdy chce zobaczyć s1ntexa xD

Opublikowano

Jak chcesz robić takie Slayery na 100% to musisz raczej zgłosić się do kogoś pokroju JLC a nie do mnie ;)

Opublikowano

Nie nie nie, mam zrobić tylko One, solo A-D. Nie chcesz zobaczyć ruchacza psów? :E

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Takie które Ci pasują. Jak Ci powiem że ja lubię jak pałeczka waży 10kg to taką kupisz? :D

Opublikowano

Polecam podłączenie dramsów do kompa i zabawę z Drum Machine :) Można ustawić dźwięki padów jakie się chce, zapuszczamy Winampa i można grać :D

Opublikowano

Ściągasz program Drum Machine, podłączasz perkę pod kompa, instalujesz ją automatycznie w Windowsie. Uruchamiasz program, tam masz taką opcję do wyboru dźwięku padów, można włączyć metronom też i nawet nagrać swoje poczynania (znaczy dźwięk). Nie wiem czy działa to z IONem. Ja mam drumset xboxowy od RB1 i on działa :P

Opublikowano
  • Autor

Hmm hmm chetnie bym to zobaczyl lecz po wpisaniu w google Drum Machine Download nie widze by to mialo jakies duze zainteresowanie (tzn google tego nie widzi). Moze po prostu to jest jeden z tych linkow ale nie wiem czy sciagam dobra rzecz:

http://www.pcdrummer.com/

http://www.gold-software.com/download9340.html

http://www.topshareware.com/The-Incredible...nsfer-14848.htm

Chyba ze wy e-koledzy mozecie podzielic sie to wiedza i dac mi prawidlowy link ; >

Opublikowano

Wszystko fajnie, tylko komp chce sterowników do urządzenia :(

EDIT: już mam

Edytowane przez Darko.