DeadFish 0 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Mosh to fajna siekaninka Cytuj Odnośnik do komentarza
rafal_roma 1 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Zimol, ale ja sobie z tym partem jak mam Overdrive to sobie nawet radze bo najpierw jest zielony-czerw-zol potem przerwa, czerw-zol-nieb dluzsza przerwa i potem się wysypuje na pomarancz-nieb-zolty bo juz nie mam Overdriva : P Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Poćwicz to. Dziś zagrałem (jak mi się wcześniej wydawało) piosenkę nie do zagrania - mianowicie All Nightmare Long, Metallici - solówka teraz wydaje się wręcz banalna. Roma. Spróbuj nauczyć się początku solówki i zapuszczaj Overdrive dopiero pod koniec Cytuj Odnośnik do komentarza
Sikor 1 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Zacząłem solo tour w RB na gitarze; jest jakiś sposób, żeby to przejść jeszcze raz na basie? Wiem, że można w qp, ale to nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
DeadFish 0 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Czy jest w RB2 możliwość wyświetlania ile ma się gwiazdek w danym utworze czy tylko największa ilość zdobytych punktów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 No wlasnie same pkt =/ Cytuj Odnośnik do komentarza
AdaSKo2211 1 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Czy jest w RB2 możliwość wyświetlania ile ma się gwiazdek w danym utworze czy tylko największa ilość zdobytych punktów? Tylko punkty, bez gwiazdek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mac167 1 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Tak wracając do tych wężyków, to ja po x próbach włączyłem kamerę, rock band i ... Za 1szym razem udało mi się przejść gg&ht Nagranie tego wyczynu jest u mnie na kompie ale niestety kamera nagrywa tylko 9 minut, a green grass trwa 10,5 X_X Moja metoda na tą piosenkę była taka że weżyki na 80% przechodzę koniecznie bez overdrive'a i włączam jej na samej końcówce kiedy wchodzą schodki (pomarań->niebie->żółty->pomarań->niebie->żółty itd.). Cytuj Odnośnik do komentarza
s1ntex 0 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 solówka dla mnie nie do przejścia, po prostu nie potrafię ręki drugiej na gryf przenieść... Teraz dopiero to przeczytałem i myślałem, że (pipi) ze śmiechu. Drugą rękę przenosi się na gryf tylko po to, jak chce się tą solówkę zagrać na 100%, nie wiem czy więcej niż kilkunaście osób ją zagrało. Dla "zwykłych" graczy, to to jest proste, trzymasz zielony i ciulasz na przemian czerwony i żółty i strumujesz. I analogicznie do tego, dalej grasz. Nauka tapowania na gitarze plastikowej jest naprawdę trudne, jak się prawie rok ciągle przyciska przyciski lewą ręką a tu nagle wchodzi prawa ręka, no cóż. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 (edytowane) solówka dla mnie nie do przejścia, po prostu nie potrafię ręki drugiej na gryf przenieść... Teraz dopiero to przeczytałem i myślałem, że (pipi) ze śmiechu. Drugą rękę przenosi się na gryf tylko po to, jak chce się tą solówkę zagrać na 100%, nie wiem czy więcej niż kilkunaście osób ją zagrało. Dla "zwykłych" graczy, to to jest proste, trzymasz zielony i ciulasz na przemian czerwony i żółty i strumujesz. I analogicznie do tego, dalej grasz. Nauka tapowania na gitarze plastikowej jest naprawdę trudne, jak się prawie rok ciągle przyciska przyciski lewą ręką a tu nagle wchodzi prawa ręka, no cóż. Żebyś się nie ździwił, bo pierwszą serie przelatuje, ale potem następuje zmiana i wszystko szlag trafia... Poza tym, Number of the beast i Cliffs of Dover przeszedłem Został Slayer (o ku...) i One - tu już prawie prawie... Edytowane 31 Marca 2009 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
s1ntex 0 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 zdziwił*, jak w ciągu powiedzmy 2 miesięcy zagrasz tą solówkę na 100%, to wrzucę na YT film jak kopuluję z moim psem. ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Stoi! Deadfish, przyjeżdżaj tu do mnie i nauczaj mnie, już! Chyba każdy chce zobaczyć s1ntexa xD Cytuj Odnośnik do komentarza
DeadFish 0 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Jak chcesz robić takie Slayery na 100% to musisz raczej zgłosić się do kogoś pokroju JLC a nie do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 (edytowane) Nie nie nie, mam zrobić tylko One, solo A-D. Nie chcesz zobaczyć ruchacza psów? :E Edytowane 31 Marca 2009 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Będę kupował sobie drum sticksy do IONa jutro i pytanie, jakiej firmy, co szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza
DeadFish 0 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Takie które Ci pasują. Jak Ci powiem że ja lubię jak pałeczka waży 10kg to taką kupisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Polecam podłączenie dramsów do kompa i zabawę z Drum Machine Można ustawić dźwięki padów jakie się chce, zapuszczamy Winampa i można grać Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Mozesz to troche bardziej przyblizyc? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ściągasz program Drum Machine, podłączasz perkę pod kompa, instalujesz ją automatycznie w Windowsie. Uruchamiasz program, tam masz taką opcję do wyboru dźwięku padów, można włączyć metronom też i nawet nagrać swoje poczynania (znaczy dźwięk). Nie wiem czy działa to z IONem. Ja mam drumset xboxowy od RB1 i on działa Cytuj Odnośnik do komentarza
AdaSKo2211 1 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ion też działa z programem Drum Machine tylko trzeba ściągnąć najnowszą wersję ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Hmm hmm chetnie bym to zobaczyl lecz po wpisaniu w google Drum Machine Download nie widze by to mialo jakies duze zainteresowanie (tzn google tego nie widzi). Moze po prostu to jest jeden z tych linkow ale nie wiem czy sciagam dobra rzecz: http://www.pcdrummer.com/ http://www.gold-software.com/download9340.html http://www.topshareware.com/The-Incredible...nsfer-14848.htm Chyba ze wy e-koledzy mozecie podzielic sie to wiedza i dac mi prawidlowy link ; > Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 http://andrewrudson.com/drummachine/main.php Cytuj Odnośnik do komentarza
Darko. 4 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 (edytowane) Wszystko fajnie, tylko komp chce sterowników do urządzenia EDIT: już mam Edytowane 1 Kwietnia 2009 przez Darko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Wszystko dziala tyle ze w programie brakuje mi dzwieku =/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi