Opublikowano 25 marca 201015 l Wie ktos gdzie teraz mozna kupic najtaniej Rock banda na x'a? Moga byc zagraniczne sklepy, ktore wysylaja do Polski.
Opublikowano 25 marca 201015 l Najtaniej na Wyspach ma shopto.net http://www.shopto.net/XBOX%20360/GAMES/XB2RO01-Rock%20Band:%20Solus.html 10funtów + 3.5 wysyłka.
Opublikowano 26 marca 201015 l Zdrapki. ok zdrapki.. ale jak ich uzywac skoro nie ma ich jeszcze oficjalnie w polsce (czy sa?).. czy nalezy kupic zdrapki z uk i uzyc ich na koncie zalozonym na uk wlasnie? czy jest jeszcze jakis inny sposob? byc moze to nie wlasciwe miejsce ale sprobowac mozna.. czy ktokolwiek bylby zainteresowany sprzadaza juz zakupionego dlc do rock band w wersji PAL? jezeli tak to prosze o PM.. pozdrawiam halo halo..pomoze ktos?
Opublikowano 20 lipca 201014 l Czy w Rock Band na PS3 da się grać, mając podpięte tylko mikrofony od Singstara? Jeśli tak, to ile mikrofonów można podłączyć?
Opublikowano 20 lipca 201014 l Czy w Rock Band na PS3 da się grać, mając podpięte tylko mikrofony od Singstara? Jeśli tak, to ile mikrofonów można podłączyć? Cos tam było napisane, ze trzeba miec pada i majka wlaczonego, żeby grać w spiewanie. Podłączyć mozna 1, spiewac w czwórke to można od GH5 chyba. A, i w The Beatles RB chyba też.
Opublikowano 29 lipca 201014 l radzimisz- raczej nie, ja też dalej szukam kogoś z możliwością kupna zdrapek UK PSN
Opublikowano 31 lipca 201014 l Witam, ma ktoś do odsprzedania jakieś sloty na piosenki do RB? albo ew. chciałby stworzyć taką ekipę?
Opublikowano 5 listopada 201014 l radzimisz- raczej nie, ja też dalej szukam kogoś z możliwością kupna zdrapek UK PSN na allegro kupisz
Opublikowano 5 listopada 201014 l A takie coś http://allegro.pl/karta-psn-100zl-pre-paid-w-5min-sprawdz-zdrapka-i1304101239.html działa w amerykańskim sklepie?
Opublikowano 5 listopada 201014 l Jezeli chcesz kupowac dlc z usa to musisz zakupic zdrapke z $, na allegro byly takie dostepne, rowniez zdrapki z funtami.
Opublikowano 22 maja 201113 l Panowie, niech mnie ktoś oświeci: "I'm So Sick" Flyleaf w jedyneczce odblokowuje się przechodząc Bonus Tour, tak? Ni cholery nie mogę się do tego kawałka dokopać.
Opublikowano 22 maja 201113 l Tak, Rio De Janeiro Bonus Tour. Mam tę piosenkę 5 na liście ale nie pamiętam już czy w takiej kolejności się odblokowywała. Zresztą bonusów jest 13 więc dość szybko do niej dojdziesz ;]
Opublikowano 22 maja 201113 l Tak jest, była odblokowana jako piata Nie wiem czemu wcześniej nie zwróciłem na to uwagi - przypomniało mi się o tym kawałku podczas odkurzania starych płyt, gdzie trafiłem na Flyleaf właśnie
Opublikowano 10 kwietnia 201213 l Żeby zagrać lub ściągnąć na dysk dlc które wyszły na płytach muszę mięć specjalny kod?? w szczególności chodzi mi o używki.