Jump to content

Featured Replies

Posted

Jeszcze parę takich produkcji i Ubi stanie się moim numero uno deweloperem strategii, no może numerem dwa bo Blizzarda nie przebije. EndWar już w genialny sposób pokazuje jak fajnie można zrobić innowacyjną strategię z innowacyjnym sterowaniem. Mam nadzieję, że w RUSE nie odpuszczą i dojdzie taka możliwość. A odnośnie trailera to mi się nasuwa na myśl dodanie do gry specjalnego kontrolera z ekranem dotykowym. Bo innej możliwości nie widzę. Na pewno bym w takiec oś zainwestował, bo zabawa z pewnością byłaby przednia.

Z tego co widać, nie jest to chyba gra z uniwersum Toma Clancy'ego. Dziwne li to

Trailer:

http://www.gametrailers.com/player/47119.html

http://www.gametrailers.com/player/47120.html

• Replies 6
  • Views 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

WW2 i znikajace jednostki ...no poprostu miód....samo sterowanie wyglada nie najgorzej przynajmniej na prezentacji

Edited by danielskii

Kurczaki, jakby mieć taki 40-calowy ekran dotykowy do obsługi szpila to chyba bym rzucił naukę do matury i nie przestawał grać:P

• 1 year later...

Gra wychodzi na dniach, demo się właśnie pojawiło, a w temacie cisza? Ludzie, gra jest naprawdę świetna, szkoda że padem ciężko ogarnąć sytuację, ale to kwestia przyzwyczajenia. Pamiętam C&C - nie było tak źle, można było szybko przełączać grupami, i robić taktyczne najazdy - to tylko kwestia opanowania.

Wedlug mnie super. Gralem w demo i musze powiedziec ze gra niesamowicie dobrze laczy elementy RTSa i strategii turowych. Gameplay po demie wydaje sie dosc gleboki jak na RTSa - to nie C&C, wszystko dodatkowo oprawione ladna grafika. Jedynie troche mnie odrzucila polonizacja gry, aktorzy gadaja jakby mieli miotle w ustach i odgrywali jakas telenowele brazylijska na dworze szlacheckim (moze zbyt barwne porownanie). Polecam obejrzenie rozgrywki multiplayer na YouTube z bedacej jakis czas temu bety na PC, wyglada to conajmniej dobrze.

Edited by Ziolo rastamaN

W demie jest ogranicznik jednostek (maks. do 60) oby go nie było w pełnej wersji... na kompie go nie ma w filmikach bety.

• 3 weeks later...

Na razie jestem w 8 misji - i jest to jak do tej pory rozbudowany tutorial( i wciąż będzie bo dopiero teraz będą samoloty a do tego mogę na razie używać jedynie 3/10 kart RUSE).Po pojawieniu się możliwości budowy pojawia się również limit jednostek.