Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

to sobie długo nie poczytasz bo god of thunder raczej skończy się na jesień. w marvelu na ten moment najbezpieczniejszym wyborem jeśli chodzi o ongoing śledzony z miesiąca na miesiąc to spider-man i x-meni (bendisowi raczej nie zabiera się komiksu jeśli on sobie tego nie życzy :P). no i oczywiście obie główne serie z avengerami pióra hickmana króla. u niego zawsze możesz liczyć na to, że czytanie przez dłuższy okres czasu się opłaci bo jest mistrzem w konstruuowaniu wielowątkowych, epickich historii.

ps: super duo :).

2iifi50.jpg

Edytowane przez tk___tk

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 210,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Miałem 13 lat kiedy kupiłem to wydanie Mega Marvel. Wcześniej nigdy nie słyszałem o Weapon X. Już wtedy wiedziałem, że jest to dzieło.   Hailsy i wieczna chwała Barry Windsor-Smithowi!

• ja natomiast z oferty all-new marvel now polecam następujące tytuły:     nigdy specjalnie nie czytałem x-factora, ale jako że ta seria miała odejść od detektywistycznej formuły, a za rysunki odpo

• @Mastachi, Ichabod wypuścił długo obiecywany materiał:  

Opublikowano

angela i gamora. obie zobaczysz w aktualnej serii guardians of the galaxy, tą drugą we wszystkich od czasu wskrzeszenia teamu przez duet abnett & lanning i od jutra w filmie pt. guardians of the galaxy.

Opublikowano

Nie! Znajdź wersje z wielkiej kolekcji komiksów za 39 zł !

Opublikowano

Warto, ale nie w tej cenie. Tak jak poprzednik napisał, ten komiks wyszedł w WKKM

Opublikowano

tak, 208 stron. Uratowałem Ci 52 zł, które możesz teraz przeznaczyć na zimowy zapas cebuli

Opublikowano

Kupiłem tablet, może wreszcie nadrobie zaleglosci. Teraz sie wzialem za avengers vs x-men, calosc, no i te poboczne komiksy mnie troche nudza ;/

Opublikowano

Powoli, mam sporo zaległości. Teraz pewnie pojdzie szybciej, po robocie nie chcialo mi sie przed pc garbic i czytac.

Opublikowano

Ujawniono kolejne tomy WKKM

10552634_284049748447803_910584023057149

10559864_284050061781105_831009946323785

10527299_284050325114412_335687489898847

14923_284050715114373_177775819988716020

10155694_284050928447685_410843060791162

10559908_284051238447654_672643400772259

Osobiście kupuje wszystkie numery, ale które z powyższych wybijają się dobrym poziomom z tłumu? Spider i Hulk to chyba pewniaki.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

F4 i Black Panther slabizna, reszta spoko, ale kupić i tak musze wszystkie.

Opublikowano

Thanos-The-Infinity-Revelation-OGN-Cover

nowela graficzna będąca bezpośrednią kontynuacją infinity gauntlet. już w dobrych sklepach z komiksami.

Opublikowano

U mnie już w srodę heh. Ale najpierw o(pipi)ę całe infinity gauntlet, potem może infinity war, które jeszcze mam z Mega Marvel.

Opublikowano

Przeczytałem Infinity Gauntlet i jakoś mnie nie porwało, zabierać się za Revelation ?

Opublikowano

zabierz się za thanos rising i annual z tego roku.

Opublikowano

http://allegro.pl/punisher-max-1-2-3-4-5-6-hc-ennis-sklep-warszawa-i4459459413.html

Mehehe ma gosć poczucie humoru :D Zwłaszcza z tym "stanem idealnym" jak już pod kątem widać powyginane od wilgoci strony. Poza tym jak mogą być "nowe" skoro nie mają nałożonej oryginalnej folii i były "raz czytane"...

W jednym z konkurencyjnych sklepów mają to w promo 85 zł/sztuka. Co prawda nie wszystkie tomy ale lepiej poczekać na dodruk niż pakować kasę w cos takiego. A ta aukcja już chyba rok wisi na allegro.

http://allegro.pl/punisher-max-vol-3-mother-russia-garth-ennis-i4457800450.html

A ci jeszcze bardziej zaszaleli ;)

Edytowane przez ornit

Opublikowano

4032877-guardians-of-the-galaxy-21-cover

• As the Guardians of the Galaxy encounter an entire world full of alien symbiotes, they ask themselves…was allowing Flash Thompson to join their ranks a wise decision?

listopad.

tym co porzucili superior spider-man wraz z restartem amazing... polecam przeczytać jednak numer 32. oprócz tego, że to po prostu kawał dobrego komiksu z octopusem skaczącym w czasie to jednocześnie daje przedsmak tego co slott szykuje na jesień w spider-verse.

Opublikowano

Ja polecam całą serie z Venomem, fajnie ukazana postać Flasha jako kalekiego weterana wojennego. Przy okazji Scarlet Spider też.

Opublikowano

Ja nie trawię rysunków Humberto Ramosa. Drażni mnie to jak rysuje mimikę twarzy. W ogóle Spider-mana z pochodnymi tytułami sobie całkowicie darowałem, szkoda że Parker powrócił.

Opublikowano

#32 rysował chyba camuncoli. z resztą obecnie chyba się wymieniają ramos/camuncoli/stegman. amazing... już jest pięć numerów czyli wszystko to co będzie w pierwszym tpb i jak dla mnie super. elektro & black cat dobry duet, wątek z anną marią fajnie rozwiązali i postać zostanie przez jakiś czas podejrzewam, silk też zapowiada się spoko i zwiastuje nadejście morluna \m/. slott to jeden z lepszych scenarzystów jaki się trafił spidey'emu i podejrzewam, że kiedyś jego run będzie traktowany jako jeden z tych ważniejszych. ja czytam nadal i będę czytał dopóki będzie wychodzić czyli do końca świata i jeszcze dalej :).

Ja polecam całą serie z Venomem, fajnie ukazana postać Flasha jako kalekiego weterana wojennego. Przy okazji Scarlet Spider też.

flash był też w secret avengers pod koniec dwóch woluminów temu kiedy serię pisali najpierw warren ellis, a potem rick remander. warto zwłaszcza obczaić numery tego drugiego bo rozpoczął tam wątki które będzie kontynuował/kontynuuje w uncanny avengers, nadchodzącym mega-evencie axis i w noweli graficznej o ultronie.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Mam prośbę do tutejszych komiksowych kotów o małą podpowiedź, a mianowicie: co z poniższymi postaciami/ekipami, jeśli chodzi o scenariusz i stronę wizualną, najbardziej zryłoby mi beret?:

spider-man

venom, anti-venom, carnage

black cat

punisher

hulk

captain america

iron man

war machine

wolverine

mystique

x-men

avengers