Opublikowano 4 sierpnia 201113 l Dobry track, widziałem link na facebooku i sprawdziłem już wcześniej. Zayebisty jest nowy wałek od 2cztery7 polecam sprawdzić Jaki nowy wałek od 2cztery7? W necie nic nie ma.
Opublikowano 4 sierpnia 201113 l Ups, tak oficjalnie to, to nie jest 2cztery7, ale kawałek w podobnym klimacie. Tu można posłuchać: http://www.cgm.pl/aktualnosci.php?news_ID=17268
Opublikowano 9 sierpnia 201113 l A chyba że to. O się pochwalę całkiem zabawną sytuacją, ostatnio dzwonił do mnie znajomy w trakcie koncertów w Giżycku, a ja byłem całkiem mocno zakosmażony, takżę nie do końca kontaktowałem, ale poprowadziłem chwilę rozmowę, po czym dowiedziałem się, że mój znajomy dał do słuchawki Mesa, którego spotkał na terenie festiwalu i przez dłuższy czas do mnie nawijał, a ja głupi upalony nie wiedziałem o co chodzi i dlaczego słyszę Piotrka.
Opublikowano 10 sierpnia 201113 l Nie wiem czy ja mam jakiś błąd czy forum znowu wariuje, ale dlaczego rozmawiacie o płycie "Kandydaci na szaleńców" w temacie "Zamach na przeciętność"? :ph34r:
Opublikowano 10 sierpnia 201113 l Po co zakładać nowy temat skoro można kontynuować dyskusję w starym, dotyczącym poprzedniej płyty?
Opublikowano 19 września 201113 l Nowy numer z Jareckim. Sam seks. Uwaga, beda cycki. http://www.onet.tv/ten-typ-mes-playhouse,10361178,6,klip.html#
Opublikowano 23 września 201113 l Dobre dupy w klipie, mes niezle nawija. Niestety, zadnych fajnych linijek tam nie rzucil, a jarecki tylko wku,rwia ucho. Mile, ale teledysk czesciej bedzie lecial niz sam kawalek :[ to mowilem ja, psychofan mesa!
Opublikowano 23 września 201113 l Cienizna, slaby kawalek. Pewnie, ze Piotrek fajnie nawija ale temat do nawijki slaby i generalnie bez szalu. Podklad w sumie dobry, niezly motyw. Edytowane 23 września 201113 l przez 2razyjot
Opublikowano 23 września 201113 l slabe guwno, poza dupami nie ma po co włączać. również jako psychofan.
Opublikowano 18 października 201113 l Takie siakieś zbyt typowe moim zdaniem, liczyłem na coś z lepszym pomysłem, ale nie jest źle. Propsy za to, że chce im się nagrywać tyle teledysków.
Opublikowano 18 października 201113 l Przeciez ostatnio bylo jakies info, ze do tego bedzie klip. Mieszane odczucia, w(pipi)ia mnie to machanie tym łiski na co trzecim ujeciu. No ale fporzo jest w miare :>
Opublikowano 18 października 201113 l Ja też, najbardziej lubię ten ze Stasiakiem, więc dla mnie najlepszy. Jeden z niewielu które sobie puszczam czasami z tego dwupłytowego albumu. Poza tym to już wiadome, ale CD 2 >>> 1. Tak poz tym całkiem spoko klip, ale ta dziara na klacie to jakiś żart.
Opublikowano 18 października 201113 l Kurde, chciałbym, żeby następny klip był do kawałka " Mierzymy się wzrokiem" albo " Tam, gdzie chcę". Moim zdaniem dwa najlepszy tracki na tym albumie.
Opublikowano 18 października 201113 l Mierzymy sie wzrokiem wlasnie IMO najlepsze jest, do zywiolow tez moglby byc. Ale, juz chu,,j z gdybaniem
Opublikowano 16 listopada 201113 l Mes wrzuca nowe kawałki na swojego Facebooka. Na razie są 3, w piątek nastąpi "rozwiązanie zagadki" o co z tym wszystkim chodzi.
Opublikowano 20 czerwca 201311 l Listonosz przyniósł Lepsze Żbiki przed chwilą, jeszcze nie odpakowałem, ale ogłaszam płytę roku na wejściu.
Opublikowano 20 czerwca 201311 l przecież po gościach wiadomo, że to najgorsza płyta mesa będzie xd dawaj ripa, nie pitol
Opublikowano 21 czerwca 201311 l Na polską płytę roku wystarczy chyba. Rip juz pewnie w sieci krąży, poza w dniu premiery mają wrzucić caly album na swój kanał na yt.
Opublikowano 21 czerwca 201311 l Przeslucham. dam znac. No jaram sie choc poprzednia plyta mnie nie ruszyla.
Opublikowano 22 czerwca 201311 l 'prawda' jest kozackim trackiem +1 najlepszy na płycie, krążek bez szału ogólnie.