Skocz do zawartości

Ten Typ Mes - Zamach Na Przeciętność

Featured Replies

Opublikowano

Dobry track, widziałem link na facebooku i sprawdziłem już wcześniej. Zayebisty jest nowy wałek od 2cztery7 polecam sprawdzić ;)

Jaki nowy wałek od 2cztery7? W necie nic nie ma.

• Odpowiedzi 406
  • Wyświetleń 162,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• shanhaevel
    shanhaevel

Co do najlepszej płyty ostatnich w PL w muzyce....to akurat nie jest argument za tym, że płyta jest dobra. Poziom polskiej muzyki jest żenujący (łagodnie rzecz ujmując) - mam na myśli płyty, które moż

• W końcu fajny singiel.

• w życiu bym nie wydał pieniędzy na płytę Mesa , ty pewnie masz oryginał . Dla mnie w obecnym stanie rapu w Polsce to Ostr jest na 1 miejsciu , potem trochę w tyle Tetris . Nie podchodzi mi jakoś styl

Opublikowano

A chyba że to. ;)

O się pochwalę całkiem zabawną sytuacją, ostatnio dzwonił do mnie znajomy w trakcie koncertów w Giżycku, a ja byłem całkiem mocno zakosmażony, takżę nie do końca kontaktowałem, ale poprowadziłem chwilę rozmowę, po czym dowiedziałem się, że mój znajomy dał do słuchawki Mesa, którego spotkał na terenie festiwalu i przez dłuższy czas do mnie nawijał, a ja głupi upalony nie wiedziałem o co chodzi i dlaczego słyszę Piotrka. ;)

Opublikowano

Nie wiem czy ja mam jakiś błąd czy forum znowu wariuje, ale dlaczego rozmawiacie o płycie "Kandydaci na szaleńców" w temacie "Zamach na przeciętność"? :ph34r:

Opublikowano

Po co zakładać nowy temat skoro można kontynuować dyskusję w starym, dotyczącym poprzedniej płyty?;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak dla mnie słabe, ale czekam na wypowiedzi psycho fanów Piotrka.

Opublikowano

Dobre dupy w klipie, mes niezle nawija. Niestety, zadnych fajnych linijek tam nie rzucil, a jarecki tylko wku,rwia ucho. Mile, ale teledysk czesciej bedzie lecial niz sam kawalek :[

to mowilem ja, psychofan mesa!

Opublikowano

Cienizna, slaby kawalek. Pewnie, ze Piotrek fajnie nawija ale temat do nawijki slaby i generalnie bez szalu. Podklad w sumie dobry, niezly motyw.

Edytowane przez 2razyjot

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Takie siakieś zbyt typowe moim zdaniem, liczyłem na coś z lepszym pomysłem, ale nie jest źle. Propsy za to, że chce im się nagrywać tyle teledysków.

Opublikowano

Przeciez ostatnio bylo jakies info, ze do tego bedzie klip. Mieszane odczucia, w(pipi)ia mnie to machanie tym łiski na co trzecim ujeciu. No ale fporzo jest w miare :>

Opublikowano

Ja też, najbardziej lubię ten ze Stasiakiem, więc dla mnie najlepszy. Jeden z niewielu które sobie puszczam czasami z tego dwupłytowego albumu. Poza tym to już wiadome, ale CD 2 >>> 1. Tak poz tym całkiem spoko klip, ale ta dziara na klacie to jakiś żart.

Opublikowano

Kurde, chciałbym, żeby następny klip był do kawałka " Mierzymy się wzrokiem" albo " Tam, gdzie chcę". Moim zdaniem dwa najlepszy tracki na tym albumie.

Opublikowano

Mierzymy sie wzrokiem wlasnie IMO najlepsze jest, do zywiolow tez moglby byc. Ale, juz chu,,j z gdybaniem

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Mes wrzuca nowe kawałki na swojego Facebooka. Na razie są 3, w piątek nastąpi "rozwiązanie zagadki" o co z tym wszystkim chodzi.

• 1 rok później...
Opublikowano

Listonosz przyniósł Lepsze Żbiki przed chwilą, jeszcze nie odpakowałem, ale ogłaszam płytę roku na wejściu.

Opublikowano

Na polską płytę roku wystarczy chyba. Rip juz pewnie w sieci krąży, poza w dniu premiery mają wrzucić caly album na swój kanał na yt.