Posted April 29, 200915 yr Sonic Youth - The Eternal (2009) http://rapidshare.com/files/227052511/CoHu...iaportal.ru.rar
April 30, 200915 yr Hehe This file is suspected to contain illegal content and has been blocked. After the file has been blocked for 7 days it will automatically be deleted, if the block is not removed by RapidShare. For this reason, a download of this file is currently not possible. Obsolete pewnie już siedzi na komisariacie. ;]
April 30, 200915 yr No popatrz. Ale nie żałujcie, bo płyta jest raczej słaba, jak na Sonic Youth. Chociaż nie jestem wiekim ich fanem, to poprzedni album wyjątkowo mi się podobał, a tutaj mamy powrót do klimatów z lat 90., IMO niezbyt imponujący.
April 30, 200915 yr No ale Ty podniecasz się nowym masłodonem więc raczej nie można brać Twojego zdania na poważnie ;]
April 30, 200915 yr Author Hehe This file is suspected to contain illegal content and has been blocked. After the file has been blocked for 7 days it will automatically be deleted, if the block is not removed by RapidShare. For this reason, a download of this file is currently not possible. Obsolete pewnie już siedzi na komisariacie. ;] Przeciez to nie moj link. Ja tej plyty nawet nie sluchalem.
May 31, 200915 yr Sonic Youth - The Eternal 2009, mp3, 320 kbps http://www.megaupload.com/?d=JARTTJ33 Edited May 31, 200915 yr by _Be_
May 31, 200915 yr Słuchałem sobie tej płyty w 128 i nawet mi się zaczęła podobać. Nie jest to żadne zaskoczenie, ale trzyma poziom zespołu.
May 31, 200915 yr Słuchałem sobie tej płyty w 128 i nawet mi się zaczęła podobać. Nie jest to żadne zaskoczenie, ale trzyma poziom zespołu. Mnie ta nie porwala w 128, ale zasiade na spokojnie w 320 i zobaczymy. Z starszych znam tylko goo, daydream nation i dirty czyli te starsze i mi podchodza z nowszym wcieleniem SY nie mialem doczynienia.
January 31, 201015 yr przereklamowany zespol, i to bardzo, kiedys probowalem sobie wmowic ze to jest dobre, to nie jest dobre.
February 1, 201015 yr no wlasnie, zawsze niby undergroundowy, nie mainstreamowy, ale tak naprawde nudny i na sile to wszystko.
February 4, 201015 yr oni są tacy underground że aż zęby bolą, a najlepszy kawalek to nagrali z Cypress Hill
April 14, 201015 yr Sonic Youth to kwintesencja brudu w muzyce, zniszczenia, olewactwa, grunge'u. Jeśli nie jest postrzegane w ten sposób, to nie powinno być postrzegane w ogóle. To jest tak jakbyście chcieli oceniać Czajkowskiego, wyrzucając mu, że nie jest za bardzo podobny do Violetty Villas. Nie lubisz, nie słuchasz, nie jesteś fanem gatunku - to po co się za to bierzesz?