Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sonic Youth

Featured Replies

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To jest ostateczna wersja? Premiera dopiero w czerwcu.

Opublikowano

Hehe

This file is suspected to contain illegal content and has been blocked. After the file has been blocked for 7 days it will automatically be deleted, if the block is not removed by RapidShare. For this reason, a download of this file is currently not possible.

Obsolete pewnie już siedzi na komisariacie. ;]

Opublikowano

No popatrz. Ale nie żałujcie, bo płyta jest raczej słaba, jak na Sonic Youth. Chociaż nie jestem wiekim ich fanem, to poprzedni album wyjątkowo mi się podobał, a tutaj mamy powrót do klimatów z lat 90., IMO niezbyt imponujący.

Opublikowano

No ale Ty podniecasz się nowym masłodonem więc raczej nie można brać Twojego zdania na poważnie ;]

Opublikowano
To jest ostateczna wersja? Premiera dopiero w czerwcu.

rip ze strony chyba

Opublikowano
  • Autor
Hehe

This file is suspected to contain illegal content and has been blocked. After the file has been blocked for 7 days it will automatically be deleted, if the block is not removed by RapidShare. For this reason, a download of this file is currently not possible.

Obsolete pewnie już siedzi na komisariacie. ;]

Przeciez to nie moj link. Ja tej plyty nawet nie sluchalem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sonic Youth - The Eternal

2009, mp3, 320 kbps

SonicYouthTheEternal.jpg

http://www.megaupload.com/?d=JARTTJ33

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Słuchałem sobie tej płyty w 128 i nawet mi się zaczęła podobać. Nie jest to żadne zaskoczenie, ale trzyma poziom zespołu.

Opublikowano
Słuchałem sobie tej płyty w 128 i nawet mi się zaczęła podobać. Nie jest to żadne zaskoczenie, ale trzyma poziom zespołu.

Mnie ta nie porwala w 128, ale zasiade na spokojnie w 320 i zobaczymy. Z starszych znam tylko goo, daydream nation i dirty czyli te starsze i mi podchodza z nowszym wcieleniem SY nie mialem doczynienia.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Nic Fit jest najlepsze Sonic Youth xD:D

Opublikowano

przereklamowany zespol, i to bardzo, kiedys probowalem sobie wmowic ze to jest dobre, to nie jest dobre.

Opublikowano

oni byli dobrzy, 20 lat temu, no może 15, a i tak bez przesady

Opublikowano

no wlasnie, zawsze niby undergroundowy, nie mainstreamowy, ale tak naprawde nudny i na sile to wszystko.

Opublikowano

oni są tacy underground że aż zęby bolą, a najlepszy kawalek to nagrali z Cypress Hill

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Sonic Youth to kwintesencja brudu w muzyce, zniszczenia, olewactwa, grunge'u. Jeśli nie jest postrzegane w ten sposób, to nie powinno być postrzegane w ogóle. To jest tak jakbyście chcieli oceniać Czajkowskiego, wyrzucając mu, że nie jest za bardzo podobny do Violetty Villas. Nie lubisz, nie słuchasz, nie jesteś fanem gatunku - to po co się za to bierzesz?

Opublikowano

Dla zabawy?

• 9 miesięcy temu...