Skocz do zawartości

Fife Finger Death Punch

Featured Replies

• Odpowiedzi 36
  • Wyświetleń 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie gram w Fife.     A kapela to metalowy boysband dla kindermetali.        Pzdr.

Opublikowano

Pięc Palców Smierć Cios!

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jest juz kilka kawalkow z nowej plyty, graja ostrzej i nie jest juz tak czysto jak przy debiutanckiej plycie.... kawalek Hard To See jak dla mnie jest zaje***ty, polecam obczaic ;]

5FDP - Hard To See

5FDP - Bulletproof

EDIT: bonus song do 1-szej plytki, Hate Me

Edytowane przez Frostbite

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Doceniam subtelne nawiązanie do twórczości Quentina Tarantino, ale zwazywszy na to, ze autor tematu słucha Avanged Sevenfold (z góry przepraszam za błędy w pisowni) odpuszczę sobie nawet degustację przy pomocy youtube.

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=S8X7xb8IA-U

Taki sympatyczny kawalek nawet, znalazlem kiedys gdy szukalem wiadomego hc z Bostonu.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=PrmAJiwOjNI

Nawet w najbardziej humanitarnym kraju jakim jest USA nie lubia i tepia pe***ow xD

Zaje.bisty jest ten kawalek jak dla mnie ;]

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Przejrzalem reszte zespolow w ktorych maczal palce wokalista i jest ich troche.... Motograter, Ghost Machine, Toiz, Black Blood Orchestra. Mozna zaczac gadke o reszcie projektow wokalisty w temacie

Ghost Machine - Siesta Loca (OST z filmu Pila 3)

Motograter - Suffocate

• 1 rok później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

"Hard to See" fajnie się gra w GH:WoR... ale żeby od razu słuchać trzy albumy tego samego?:)

• 1 rok później...
Opublikowano

No i wydali nowa plytke, jak komus sie podobaly poprzednie to plytka jest must have bo stylu nie zmienili ale smialo mozna powiedziec ze to ich najlepsza plyta. W wersji deluxe na featuringu wystepuja Rob Halford, Maria Brink z In This Moment, Max Cavalera z Soulfly I Jamey Jasta z Hatebreed, jak ktos ich lubi to zaje***cie polecam ;)

Opublikowano

Dobry album, zdecydowanie mocniejszy od ostatniego, który też mi się podobał.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Dzizas za(pipi)iste sa te 2 plyty. Mecze i mecze je i nie mam dosyc a minely juz dlugie miesiace, numer z Maria Brink z In This Moment wymiata zreszta jak cala plyta, bezapelacyjnie najlepszy album jak dla mnie w historii tego zespolu

• 1 rok później...
Opublikowano

Kawalek taki sobie a plytki sie juz nie moge doczekac qrfa! :D Po zaje.bistym ostatnim albumie mam nadzieje ze ten tez im wyjdzie

• 1 miesiąc temu...