May 11, 200915 yr Myślę że na bank. Uwielbiam tą serię, zwłaszcza trójkę z którą spędziłem mnóstwo czasu. Genialnie że w mniej więcej w tym samym czasie ruszyło się w kwestii Hitmana, Splinter Cella i właśnie Thiefa. Strasznie jestem ciekaw jak twórcy tych gier poradzą sobie z uwielbieniem starych fanów i nową armią casuali
May 11, 200915 yr Tylko dlaczego THI4F ?, nie łapię tego - domena to Thief 4, o forum mówią Thief 4 więc co to to Thi4f ??. Tak w ogule w takich chwilach czuje się najszczęśliwszym graczem na świecie :> . Edited May 11, 200915 yr by Dr.Czekolada
May 11, 200915 yr Bardziej bym sie ucieszyl na nowego Hitmana ale Thief na NG moze byc czyms ciekawym.
May 11, 200915 yr Nowy hitman też jest przecież tworzony. Na E3 pewnie oficjalnie go zapowiedzą. Co do thief'a to również się cieszę, trójeczka była genialna.
May 11, 200915 yr Heh, poniekąd z Thiefem zawsze były jakieś literowe przekłamania, pamiętam jak autorka imienia Garret musiała się tłumaczyć z "Taffera" . Bardziej bym sie ucieszyl na nowego Hitmana ale Thief na NG moze byc czyms ciekawym. Mówi się że nowy łysy łysol ma nawet większy priorytet od Złodzieja .... .
May 12, 200915 yr Author a niech ma wyższy priorytet. Thief to legenda. w tym przypadku tytuł do czegoś zobowiązuje, niech spokojnie nad nim pracują i wydadzą solidną (co najmniej) grę. chociaż na Hitmana czekam. co prawda Blood Money mnie osobiście nie wciągnął, ale z przyjemnością śledziłem poczynania mojego współlokatora. oglądało się dobry film ; ]
May 12, 200915 yr głupio wygląda ta nazwa, no i trójka nie miała 3 w tytule z tego co pamiętam więc mogli sobie dać siana z cyferkami i na podtytule jakimś jechać enyłej, czekam z krzywą mordą i jęzorem na wierzchu - poprzednie części zbałamuciłem ostro, uwielbiam ten steampunkowy setting - czy jak to nazwać