June 13, 200915 yr Gierka pozytywnie mnie zaskoczyła , większość gier na podstawie filmów to crap’y , a Rosomak spokojnie ma 8/10 sieczka sieczka dawno tak dobrze się nie bawiłem ,wizualnie jest dobrze w końcu engine UT3 ale czasem tekstury czasem są średnie . Polecam
June 17, 200915 yr Jak wyżej. Kurde, nie spodziewałem się, że to aż tak dobre będzie i że mnie tak wciągnie. Naprawdę warto zagrać Sieka cały czas. Czasem miałem wrażenie, że gram w God of War xD Zdaje mi się tylko, czy serio się zerują killsy itp jak zaczniemy grę na Hard? O_o Edited June 17, 200915 yr by Bojan_Zaw
July 13, 200915 yr jestem totalnie zaskoczony:) już dawno tak mnie gra nie wciągnęła:) masa czystego fun`u + masa brutalności daje rade;] może i troche wkurzający są powtarzający się bosowie aale nie ma ich zbyt często wg mnie;> chociaż przydałoby się większe zróżnicowanie:) zdecydowanie polecam:D
July 13, 200915 yr taa, po pierwszym zauroczeniu trailerami i reckami, napięcie u mnie jakoś dziwnie szybko opadło... do momentu kiedy zagrałem w demko jakieś 2-3 dni temu. zakochałem się od pierwszego cięcia pazurami. grę już zakupiłem i wiem, że to jeden z lepszych tytułów w swoim gatunku, period. Edited July 13, 200915 yr by zimzvm
July 18, 200915 yr aa need help bo się zaciąłem;/ po tym jak spotkałem babke o imieniu Raven (darko? czy coś takiego) po filmiku w którym mierzy w rosomaka z pistoletu gra przenosi się do dżungli. pokonuje paru przeciwników i tam są takie 2 platformy po których można dostać się na górę by strącić posąg. posąg mogę postawić tylko na jednym 'spuście' otwierającym drzwi do jakiegoś tunelu w którym stoji wielka czaszka i nic więcej tam nie ma.. drugiego spustu nie ma jak otworzyć bo otaczają go kamienie.. mam nadzieje że ktoś kojarzy ten fragment i pomoże;))
July 18, 200915 yr musisz ten posąg postawić po lewej stronie tego wejścia pod taką doniczką z drewnem
July 18, 200915 yr posąg, który strąciłeś na dół się pali - trzeba go podciągnąć pod bramę z czaszką. Po lewej stronie tej bramy wisi kosz, który trzeba zapalić tym posągiem (jak zobaczysz, po prawej stronie taki sam kosz już się pali. W czaszce zapłonie oczodół i otworzy się przejście. Oczywiście nie zapomnij odstawić tego strąconego posągu na blok, który otwiera ci wejście.