Opublikowano 23 maja 200915 l Tak jak pisałem w temacie międzymiastowe granie w tekkena , data pewna na 100% , zapisujcie się tutaj(jak chce ktoś grać w pesa to też ) , mamy już 2 konsole , jednym słowem jest czad ;] Napiszcie mi czy chcecie płacić wpisowe które w 100% idzie na wygraną Z mojej strony prosze tylko abyście często odwiedzali bar ;] Solo ,scoop ,gajda rozumiem że będziecie więc was zapisuje w ciemno !Pozdrawiam Tak wygląda miejscówa : http://www.tawerna.wroclaw.pl/ ZAPISANI: 1.gajda+ps3 2.Zajman 3.Aki 4. 5.Scoop 6.Solo +ps3+projektor 7.Frizen 8.Tundra 9.K' a.k.a Kejcian 10.Sepkong' 11.Gagarin 12DemoN 13.Benek 14.Obi 15.Velurian 16.Cactuar 17.Junior 18.cisu 19.bieniu Edytowane 29 maja 200915 l przez zajman
Opublikowano 23 maja 200915 l Autor Turniej w pesa zaczyna się o 10 tzn rozpiska czyli ruszy około 11stej . Tekkena możemy zacząć troszke później , koło 12 maxs .
Opublikowano 23 maja 200915 l 2 osoby więcej: Dopisz mnie: 'Sepkong' i brata: 'Gagarin'. Do Tawerny rzadko chodzę, bo jakoś nie pasi mi muzyka, którą tam zapuszczają, ale kojarzę miejscówkę.
Opublikowano 24 maja 200915 l a przejade sie odbierze mnie ktos z dworca? ;] czy beda mozliwe poturniejowe free-playe w sf4?
Opublikowano 24 maja 200915 l Autor Będziecie mogli na tych konsolach robic co się wam podoba także sf4 jak inni bedą chcieli jak najbardziej Uwaga !!Potrzebna jest jednak konsola bo moja idzie do Pesa , a wariat nie ma na swojej tekkena (może ściągnie do tego czasu) także jak ktoś chce pomóc to śmiało brac konsole i dac mi znać!!!
Opublikowano 24 maja 200915 l A będzie w PRO turniej 2v2 ?? bo myślę że skusił bym się razem z Velem reprezentować Łódź:]
Opublikowano 24 maja 200915 l Autor Na 99% nie będzie turnieju 2vs2 ostatnio próbowalismy i nie wypalił pozatym musiałem ze sto razy mówić do mikro czy ktos jest chętny bo ludzi brakowało...jeszcze zobaczymy ,Łódź możecie solowo reprezentować Edytowane 24 maja 200915 l przez zajman
Opublikowano 24 maja 200915 l yeah w Tawernie, ile tam sie piwa przelalo ^_^. 1. Wezme konsole, wiec spoko (mozemy przywiezc nawet 2 jak jest mozliwosc postawienia wiekszej ilosci stanowisk? daj znac). 2. Moge wziac projektor, jezeli potrzebny. 3. Dopisz: DemoN, Benek, Obi Termin jest git:). Edytowane 24 maja 200915 l przez solo/ng
Opublikowano 24 maja 200915 l Autor Zaje.biście Dopisuje wszystkich , jeżeli miało by się pojawić więcej niż 16 osób (ale wtedy minimum 24) to możemy pomyślec nad 3 stanowiskiem narazie zapisuje cię z jedna konsolą+projektor no i nevana z jedną(on pewnie jeszcze o tym nie wie) . Ważna informacja --jeżeli to wypali i się wam spodoba to możecvie liczyc na powtórki , w pesa jest to już 3 edycja ! Pozdrawiam ;] Jak kogoś to interesuje tu macie tematy o poprzednich edycjach : edycja 1 : http://pes-scena.pl/forum//index.php?showtopic=1502 edycja 2 : http://pes-scena.pl/forum//index.php?showtopic=1519 mapka dojazdu autorstwa codo Edytowane 24 maja 200915 l przez zajman
Opublikowano 24 maja 200915 l Witam Mam pytanie czy jest możliwość noclegu u kogoś z piątku na sobotę i ewentualnie after i do niedzieli?
Opublikowano 25 maja 200915 l mowilem, ze sie przejade, a nie dopisaliscie mnie EDIT: W ktorego PESa gracie? Edytowane 25 maja 200915 l przez Pychu
Opublikowano 25 maja 200915 l Mam takie pytanie, a czemu musi byc minimum 24 osoby na 3 konsole? Wiem z doswiadczenia ze zazwyczaj gracze przed walka lubia grac free-play'e, wiec wydaje mi sie, ze warto by dac jedna konsole wiecej zeby mozna bylo sobie cwiczyc bo 2 konsole na 16 osob to malo. A tak by sobie jedna stala dodatkowo, jesli sie zbierze 24 osoby to sie zagra wtedy na 3 turniejowo. A jesli nie, to jedna konsola wiecej nigdy nie zaszkodzi.
Opublikowano 26 maja 200915 l no dobra, znow sie niepotrzebnie napalilem nie dostane wolnego w robocie, prosze mnie skreslic
Opublikowano 26 maja 200915 l Mam takie pytanie, a czemu musi byc minimum 24 osoby na 3 konsole?... No właśnie , tyle ludu i tylko 3 stanowiska ?? nie chcę marudzić ale troche nudnawo tak czekać na swoją kolejkę (zbyt łatwo zapić się można )
Opublikowano 26 maja 200915 l Autor Ehmm jakby to powiedzieć - nie sądziłem że będzie więcej chętnych niż 12 osób Miejsca mało , turniej w pesa trwa duzo dłużej ,ludzi więcej itd. Ostateczny werdykt co do stanowisk zapadnie na kilka dni przed turniejem kiedy bede wiedział ile osób mam zapisanych ! Jutro postaram obgadać możliwośc zabawy w większej sali wtedy dało by się więcej stanowisk ale to nic pewnego . Edytowane 26 maja 200915 l przez zajman
Opublikowano 26 maja 200915 l BARDZO WSTĘPNIE(NIE WIEM CZY WOLNE DOSTANE) prosze mnie o dopisanie -Cactuar ass-TLT -Velurian-TLT Na pesa i Tekkena obu
Opublikowano 29 maja 200915 l prosze o dopisanie Cisa i Biena. nie obiecuje ale postaram zorganizowac 2 konsole do tekkena zalezy tez od pogody. bo swoja moge wziasc, na mnie mozesz liczycz Edytowane 29 maja 200915 l przez Cisu