Skocz do zawartości

Pezet "Muzyka Emocjonalna"

Featured Replies

Opublikowano

Nie, tym razem cała płyta o nieszczęśliwej miłości i jak on to ją nadal (kur.wa) kocha.

• Odpowiedzi 86
  • Wyświetleń 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja bardzo bym chciał żeby ta płyta była w całości instrumentalna, ponieważ bity są w świetnym triphopowym klimacie i lepiej by się ich słuchało bez wokalu, chociaż i tak album podoba mi się. Pezet jed

• No no, w Hip Hoperze mówili, że wrzesień jeśli chodzi o Teta. A co do promomixu Pezeta to tekstowo różnie może być, ale bity mnie rozpier.dalają. Uwielbiam takie triphopowe, downtempowe, mroczne klima

• http://hotfile.com/dl/5834549/bb8a292/Peze...a_2009.rar.html   Łapcie. Dopiero dzisiaj zaczęły do ludzi przesyłki dochodzić, a i to do niewielu. Ja jeszcze nie dostałem :F

Opublikowano

Co Ty (pipi)a możesz o tym wiedzieć. Płyta siadła mi niesamowicie. W tym roku już nie upatruję faworyta. Mes - zbladł.

Opublikowano

Nie serio, jaranie sie Pezetem jest passe ;f

Opublikowano

Psyko ma rację, Kobik blefuje. Płyta nie nadaje się do słuchania. Pezet zjadł swój ogon już przy 3 płycie a ta to nawet nie popłuczyny po 2 pierwszych dobrych płytach;/

Opublikowano
Psyko ma rację, Kobik blefuje. Płyta nie nadaje się do słuchania. Pezet zjadł swój ogon już przy 3 płycie a ta to nawet nie popłuczyny po 2 pierwszych dobrych płytach;/

"Muzyka rozrywkowa" IMO swietna plyta, w kwestiach rozrywkowych wrecz idealna a "lojalnosc" czy "gdyby mialo nie byc jutra" nie schodzi z mojej playlisty.

Opublikowano

"Muzyka rozrywkowa" IMO swietna plyta, w kwestiach rozrywkowych wrecz idealna a "lojalnosc" czy "gdyby mialo nie byc jutra" nie schodzi z mojej playlisty.

dokladnie sie z toba zgadzam tylko dodam jeszcze kawalki pezet jak i mam ten styl ;]

Opublikowano

To czego tam (pipi)a chcesz, człowieku - przy disco polo też można się bawić, z Żywcem w ręku ;) nie zwracam na to uwagi. Stąd ta płyta Pezeta idealnie trafia w moje klimaty.

Edytowane przez ChevChelios

Opublikowano

__b_72a3f26226870371e7fecc228943be47.jpg

tru hastla lovelas

Opublikowano

coś niecoś jestem, gdyby nie on i jego filmy może byłoby inaczej. Inspiracja ;) ale od każdego czerpię po trochu. Czemu nie? nie będę pier.dolił, że jestem "sobą" choć i to jest moją mocną stroną ;) EOT bo do 80tki dobiję a po ch.uj ? ;)

Opublikowano
  • Autor

ogólnie to sr.acie żwirem, zamysł płyty był taki, żeby wyrzucić z siebie emocje związane z miłoscią i taka jest. To tak samo jak zarzucac muzyce rozrywkowej, że jest zbyt bangla-bangla-idę chlac, ćpać, fruwać. Pezet jako jedyny raper robi monotematyczne płyty i pisze o tym na okładce ;) zatem albo bierzesz to na klatę i słuchasz, albo nie i słuchasz po to by potem napisac na forum, że 'ojeju ale słabe cały materiał tylko o tym i tamtym'.

Edytowane przez Ari

Opublikowano

Z ciekawości sprawdziłem na youtube, widzę, że i polskich raperów dopadła fala autotune'a...Żenada...

Opublikowano

"wierzę, że nie kłamiesz gdy pytam czy dymał cię Pezet

muszę się upewnić, wpisać w pimp google'a

Pezet też mnie pyta, nie gustujemy w dublach" Mes na 2cztery7

He he he, hihihi :)))

Pezet taki hipokryta sie zrobil, z chlania, imprezowania i tak dalej przechodzi w (pipi)itnie krótkim okresie czasu do plakania po stracie dupy. Smieszne :D

Opublikowano
  • Autor

bo ludzie się przeciez nie zmieniają :puk:

Opublikowano

Ej serio, (pipi)a. Nie lubie Pezeta za jego teksty, w ktorych robi sie nie wiadomo na co a wyglada jak lamus. Ogolnie polski rap jest smutny i nie chce mi sie tego sluchac, bo humor mi psuje. Slon byl nadzieja, ale jego plyta jest powalona przez chu.jowe featuringi, po chu.j mu Shellerini i te pajace, po chu.j te nawiazania do polskiego rapu, za duzo Necro i polskiego scierwa za malo AjSiPi. Jaki bylem kiedys glupi, ze sluchalem tego malpiszona Gurala. Wracajac do tematu, koles prowadzil Rap Fure na Vivie. Powtarzam, na Vivie.

Opublikowano

Dobry był ten program, Pezio przez cały odcinek z miną "Co ja tutaj robie?!".

Opublikowano

Wolalem Bezele, Kolcz jest smieszny.

Opublikowano

Kołcza widziałem ostatnio w teledysku Reni Jusis obok Bartka Topy.