Opublikowano 13 czerwca 200915 l Nie, tym razem cała płyta o nieszczęśliwej miłości i jak on to ją nadal (kur.wa) kocha.
Opublikowano 14 czerwca 200915 l Co Ty (pipi)a możesz o tym wiedzieć. Płyta siadła mi niesamowicie. W tym roku już nie upatruję faworyta. Mes - zbladł.
Opublikowano 14 czerwca 200915 l Je.bią mnie konwenanse. Liczy się liryka. Ciśnie w mój umysł. Reszta mnie pier.doli, zdanie innych również.
Opublikowano 14 czerwca 200915 l Psyko ma rację, Kobik blefuje. Płyta nie nadaje się do słuchania. Pezet zjadł swój ogon już przy 3 płycie a ta to nawet nie popłuczyny po 2 pierwszych dobrych płytach;/
Opublikowano 14 czerwca 200915 l Psyko ma rację, Kobik blefuje. Płyta nie nadaje się do słuchania. Pezet zjadł swój ogon już przy 3 płycie a ta to nawet nie popłuczyny po 2 pierwszych dobrych płytach;/ "Muzyka rozrywkowa" IMO swietna plyta, w kwestiach rozrywkowych wrecz idealna a "lojalnosc" czy "gdyby mialo nie byc jutra" nie schodzi z mojej playlisty.
Opublikowano 14 czerwca 200915 l Psyko ma rację, Kobik blefuje. Płyta nie nadaje się do słuchania. Pezet zjadł swój ogon już przy 3 płycie a ta to nawet nie popłuczyny po 2 pierwszych dobrych płytach;/ "Muzyka rozrywkowa" IMO swietna plyta, w kwestiach rozrywkowych wrecz idealna a "lojalnosc" czy "gdyby mialo nie byc jutra" nie schodzi z mojej playlisty. dokladnie sie z toba zgadzam tylko dodam jeszcze kawalki pezet jak i mam ten styl ;]
Opublikowano 14 czerwca 200915 l To czego tam (pipi)a chcesz, człowieku - przy disco polo też można się bawić, z Żywcem w ręku nie zwracam na to uwagi. Stąd ta płyta Pezeta idealnie trafia w moje klimaty. Edytowane 28 czerwca 200915 l przez ChevChelios
Opublikowano 14 czerwca 200915 l coś niecoś jestem, gdyby nie on i jego filmy może byłoby inaczej. Inspiracja ale od każdego czerpię po trochu. Czemu nie? nie będę pier.dolił, że jestem "sobą" choć i to jest moją mocną stroną EOT bo do 80tki dobiję a po ch.uj ?
Opublikowano 15 czerwca 200915 l tru hastla lovelas Ja czekam az go wyzwiesz na fristajl, mehehehehehehe. xD
Opublikowano 15 czerwca 200915 l Autor ogólnie to sr.acie żwirem, zamysł płyty był taki, żeby wyrzucić z siebie emocje związane z miłoscią i taka jest. To tak samo jak zarzucac muzyce rozrywkowej, że jest zbyt bangla-bangla-idę chlac, ćpać, fruwać. Pezet jako jedyny raper robi monotematyczne płyty i pisze o tym na okładce zatem albo bierzesz to na klatę i słuchasz, albo nie i słuchasz po to by potem napisac na forum, że 'ojeju ale słabe cały materiał tylko o tym i tamtym'. Edytowane 15 czerwca 200915 l przez Ari
Opublikowano 15 czerwca 200915 l Z ciekawości sprawdziłem na youtube, widzę, że i polskich raperów dopadła fala autotune'a...Żenada...
Opublikowano 17 czerwca 200915 l "wierzę, że nie kłamiesz gdy pytam czy dymał cię Pezet muszę się upewnić, wpisać w pimp google'a Pezet też mnie pyta, nie gustujemy w dublach" Mes na 2cztery7 He he he, hihihi )) Pezet taki hipokryta sie zrobil, z chlania, imprezowania i tak dalej przechodzi w (pipi)itnie krótkim okresie czasu do plakania po stracie dupy. Smieszne
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Ej serio, (pipi)a. Nie lubie Pezeta za jego teksty, w ktorych robi sie nie wiadomo na co a wyglada jak lamus. Ogolnie polski rap jest smutny i nie chce mi sie tego sluchac, bo humor mi psuje. Slon byl nadzieja, ale jego plyta jest powalona przez chu.jowe featuringi, po chu.j mu Shellerini i te pajace, po chu.j te nawiazania do polskiego rapu, za duzo Necro i polskiego scierwa za malo AjSiPi. Jaki bylem kiedys glupi, ze sluchalem tego malpiszona Gurala. Wracajac do tematu, koles prowadzil Rap Fure na Vivie. Powtarzam, na Vivie.
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Dobry był ten program, Pezio przez cały odcinek z miną "Co ja tutaj robie?!".
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Bartek Topa to ten co gra wiesniaka w zlotopolskich?fajne ma nazwisko, prawie jak szot