June 10, 200916 yr W ogóle inne klimaty niż jego poprzednie albumy, jednak dla mnie płytka całkiem dobra. Podzielam to co napisał Robak . Najlepszy kawałek to chyba 'Spadam'.
June 10, 200916 yr Dobra, specjalisci spie,rdalaja z tego tematu, a ja pytam - potwierdzily sie moje obawy co do asluchalnosci tej plyty ? Bo promomix byl zalosny.
June 10, 200916 yr potwierdzily sie moje obawy co do asluchalnosci tej plyty ? Calkowicie farmer, to cos jest calkowicie asluchalne.
June 10, 200916 yr Czyli i tak kupsztajn, a wes. Psyko i Bartek blefuja, ale tylko jesli chodzi o to, ze Polski rap jset zejsciowy.
June 11, 200916 yr Wizerunek tego czlowieka w zestawieniu z tresciami serwowanymi sluchaczom jest dla mnie smieszny.
June 12, 200916 yr takie lekko slabe to jest Mam dziwne wrazenie, ze to co w sieci sie znalazlo to jakas niepelna wersja. Hmmm... Malo trackow jak na pelny album a jakby tego bylo malo wiekszosc to remixy.
June 12, 200916 yr No dostalem przesylke dzis. 9 trackow jest (2 pierwsze to remixy znanych juz numerow) + 4 nowe remixy. Z tylu okladki mi Pezet napisal markerem "Dzieki, ze kupiles te plyte".
June 12, 200916 yr Bo to epka? ;0 No niestety, ja sie nie znam co to ep-ka, lp czy co jeszcze; nigdy sobie tym glowy nie zaprzatalem. ;] W kazdym razie malo numerow.
June 13, 200916 yr Ja po przesłuchaniu tej płyty stwierdzam, że jest to bardzo przeciętna płyta. Po Pezecie możbyło się spodziewać coś lepszego. Moim zdaniem płyta wydana trochę na siłę, a jego ostatnie płyty nie były zbyt udane. Miejmy tylko nadzieję, że jego kolejna płyta będzie o wiele lepsza od tej.
June 13, 200916 yr 'Spadam' uwielbiam, kocham, ubóstwiam. Remix 'w moim świecie' dobry, ale ten pierwszy. ;] Ogólnie bardzo przyjemna płyta, jaram się nią - więc jest dobrze.