Gość tk Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Nie, tym razem cała płyta o nieszczęśliwej miłości i jak on to ją nadal (kur.wa) kocha. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Co Ty (pipi)a możesz o tym wiedzieć. Płyta siadła mi niesamowicie. W tym roku już nie upatruję faworyta. Mes - zbladł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Nie serio, jaranie sie Pezetem jest passe ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Je.bią mnie konwenanse. Liczy się liryka. Ciśnie w mój umysł. Reszta mnie pier.doli, zdanie innych również. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Że krążek jest dobry. Nie masz gustu, nie moja sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
eraef 96 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Psyko ma rację, Kobik blefuje. Płyta nie nadaje się do słuchania. Pezet zjadł swój ogon już przy 3 płycie a ta to nawet nie popłuczyny po 2 pierwszych dobrych płytach;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Psyko ma rację, Kobik blefuje. Płyta nie nadaje się do słuchania. Pezet zjadł swój ogon już przy 3 płycie a ta to nawet nie popłuczyny po 2 pierwszych dobrych płytach;/ "Muzyka rozrywkowa" IMO swietna plyta, w kwestiach rozrywkowych wrecz idealna a "lojalnosc" czy "gdyby mialo nie byc jutra" nie schodzi z mojej playlisty. Cytuj Odnośnik do komentarza
mortis 2 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Psyko ma rację, Kobik blefuje. Płyta nie nadaje się do słuchania. Pezet zjadł swój ogon już przy 3 płycie a ta to nawet nie popłuczyny po 2 pierwszych dobrych płytach;/ "Muzyka rozrywkowa" IMO swietna plyta, w kwestiach rozrywkowych wrecz idealna a "lojalnosc" czy "gdyby mialo nie byc jutra" nie schodzi z mojej playlisty. dokladnie sie z toba zgadzam tylko dodam jeszcze kawalki pezet jak i mam ten styl ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 (edytowane) To czego tam (pipi)a chcesz, człowieku - przy disco polo też można się bawić, z Żywcem w ręku nie zwracam na to uwagi. Stąd ta płyta Pezeta idealnie trafia w moje klimaty. Edytowane 28 Czerwca 2009 przez ChevChelios Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 tru hastla lovelas Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 coś niecoś jestem, gdyby nie on i jego filmy może byłoby inaczej. Inspiracja ale od każdego czerpię po trochu. Czemu nie? nie będę pier.dolił, że jestem "sobą" choć i to jest moją mocną stroną EOT bo do 80tki dobiję a po ch.uj ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Uważam, że ta płyta jest całkiem w ci.pkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Sztajniec, sluchac pezeta ? Szejm on ju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Oj, nie przesadzaj Farmer. Ten album nie jest taki zły :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 tru hastla lovelas Ja czekam az go wyzwiesz na fristajl, mehehehehehehe. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Jest bardzo dobry, rewelacyjny wręcz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ari 1 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 (edytowane) ogólnie to sr.acie żwirem, zamysł płyty był taki, żeby wyrzucić z siebie emocje związane z miłoscią i taka jest. To tak samo jak zarzucac muzyce rozrywkowej, że jest zbyt bangla-bangla-idę chlac, ćpać, fruwać. Pezet jako jedyny raper robi monotematyczne płyty i pisze o tym na okładce zatem albo bierzesz to na klatę i słuchasz, albo nie i słuchasz po to by potem napisac na forum, że 'ojeju ale słabe cały materiał tylko o tym i tamtym'. Edytowane 15 Czerwca 2009 przez Ari Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Z ciekawości sprawdziłem na youtube, widzę, że i polskich raperów dopadła fala autotune'a...Żenada... Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 "wierzę, że nie kłamiesz gdy pytam czy dymał cię Pezet muszę się upewnić, wpisać w pimp google'a Pezet też mnie pyta, nie gustujemy w dublach" Mes na 2cztery7 He he he, hihihi )) Pezet taki hipokryta sie zrobil, z chlania, imprezowania i tak dalej przechodzi w (pipi)itnie krótkim okresie czasu do plakania po stracie dupy. Smieszne Cytuj Odnośnik do komentarza
Ari 1 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 bo ludzie się przeciez nie zmieniają :puk: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ej serio, (pipi)a. Nie lubie Pezeta za jego teksty, w ktorych robi sie nie wiadomo na co a wyglada jak lamus. Ogolnie polski rap jest smutny i nie chce mi sie tego sluchac, bo humor mi psuje. Slon byl nadzieja, ale jego plyta jest powalona przez chu.jowe featuringi, po chu.j mu Shellerini i te pajace, po chu.j te nawiazania do polskiego rapu, za duzo Necro i polskiego scierwa za malo AjSiPi. Jaki bylem kiedys glupi, ze sluchalem tego malpiszona Gurala. Wracajac do tematu, koles prowadzil Rap Fure na Vivie. Powtarzam, na Vivie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Dobry był ten program, Pezio przez cały odcinek z miną "Co ja tutaj robie?!". Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Wolalem Bezele, Kolcz jest smieszny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Kołcza widziałem ostatnio w teledysku Reni Jusis obok Bartka Topy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yasio da rial madafaka 0 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Bartek Topa to ten co gra wiesniaka w zlotopolskich?fajne ma nazwisko, prawie jak szot Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi