Skocz do zawartości

Co dzisiaj zostało z klasyki?

Featured Replies

Opublikowano

Ja już jestem za stary, żeby coś hejtować. Szczerze mówiąc, głównie jestem smutny, że moi znajomi słuchają innej muzy, bo to jednak znacznie inna relacja z ludźmi, jeśli lubicie tę samą muzę, ale to znika z mojego życia kompletnie. Kolega, z którym kiedyś grałem w kapeli, dzisiaj polecał mi Jacksona Browne'a.

On pracuje w, nie wiem, organizowaniu szkoleń czy coś, pojechał do Warszawy, żyje... normalnie, bez wypasu ale stabilnie, w weekendy ogląda meczyki polskiej ligi na laptopie, ma kawalerkę z dziewczyną jak każdy mój znajomy, czasem pije piwko ale bez przesady. Ogólnie - normalne życie. Ja po tylu latach dalej jestem punkiem, któremu jak zacznie ciało nawalać w okolicach trzydziestki, to będzie słabo, bo nie będzie kasy na lekarzy, a tartaki i fabryki przestaną zatrudniać.

Punk forever! Nigdy nie będę fanem Pink Floyd. Tylko że przestałem te rzeczy wypisywać na forach. Wstyd.

Edytowane przez ogqozo

• Odpowiedzi 84
  • Wyświetleń 37,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wbijam chuj w Rejdjohed.

• Ten post jest tak stary, że był częścią dyskusji z udziałem _Lukasza_ i Obsolete'a.

• Max Rockatansky
    Max Rockatansky

Pink Floyd, Dire Straits, Mike Oldfield, Jarre Michel Jarre, Tangerine Dream, Vangelis i i inne klasyki, tyle w temacie. Kto się zna to wie, kto nie, to hejtuje. A muzyka po 2000 roku to spie..dolina

Opublikowano

patrzcie jaki jestem twardy, jestem na /mu/ juz caly grudzien!

Opublikowano

chyba juz z rok stuknie  :hi: a coo, zabolalo???

Edytowane przez Sugan

Opublikowano

Radiohead też sluchasz?

Opublikowano

Dobra to juz wiem czyim alterem jesteś hehe

Opublikowano

umieram z ciekawosci ;]]]]]]

Opublikowano

A jest jakiś sajt zbierający kolekcję naszych płyt audio? Coś jak brickset dla Lego;), czy PPE dla gierek. Metal-Archives ma same metalowe łajno.

Opublikowano

Rejtjormusic wlasnie.

Sugan, jak juz rok to przepraszam! Podrzuc jakies fajne memy ze starych czasow.

Opublikowano

Holden trafiłem?

Opublikowano

moje konto z nikogo, brawo

Opublikowano

No o bana tutaj nie wyłapales pod nickiem Holden?

Opublikowano

Nawet ja jestem gitarowym januszem, a Pink Floydów szanuję motzno. I nie tylko.

A ty bluber je.bany hipsterku co ty 

Opublikowano

Nawet ja jestem gitarowym januszem, a Pink Floydów szanuję motzno. I nie tylko.

No właśnie to jest rock dla ludzi, którzy nie lubią rocka.

Assassin's Creed rocka.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

no dokładnie dark side of the moon = janusz rocka

Opublikowano

ale nie odpowiedziales bluber, radiohead tez jest przypalowe?

Opublikowano

no ku.rwa

Opublikowano

Są, chociaż uwielbiam dwie ich płyty, a ponadto setki razy po pijaku zaczynałem spontanicznie wykonywać wokalno-perkusyjnie "15 Step".

Opublikowano

Specjalnie napisał "Rejdjohed" z braku szacunku.

Opublikowano

Pink Floyd, Dire Straits, Mike Oldfield, Jarre Michel Jarre, Tangerine Dream, Vangelis i i inne klasyki, tyle w temacie. Kto się zna to wie, kto nie, to hejtuje. A muzyka po 2000 roku to spie..dolina i popłuczyny komercyjne, beztalencia wypychane na chama poprzez znajomości.

Edytowane przez Max Rockatansky