Opublikowano 29 grudnia 201410 l Ja już jestem za stary, żeby coś hejtować. Szczerze mówiąc, głównie jestem smutny, że moi znajomi słuchają innej muzy, bo to jednak znacznie inna relacja z ludźmi, jeśli lubicie tę samą muzę, ale to znika z mojego życia kompletnie. Kolega, z którym kiedyś grałem w kapeli, dzisiaj polecał mi Jacksona Browne'a. On pracuje w, nie wiem, organizowaniu szkoleń czy coś, pojechał do Warszawy, żyje... normalnie, bez wypasu ale stabilnie, w weekendy ogląda meczyki polskiej ligi na laptopie, ma kawalerkę z dziewczyną jak każdy mój znajomy, czasem pije piwko ale bez przesady. Ogólnie - normalne życie. Ja po tylu latach dalej jestem punkiem, któremu jak zacznie ciało nawalać w okolicach trzydziestki, to będzie słabo, bo nie będzie kasy na lekarzy, a tartaki i fabryki przestaną zatrudniać. Punk forever! Nigdy nie będę fanem Pink Floyd. Tylko że przestałem te rzeczy wypisywać na forach. Wstyd. Edytowane 29 grudnia 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 30 grudnia 201410 l chyba juz z rok stuknie a coo, zabolalo??? Edytowane 30 grudnia 201410 l przez Sugan
Opublikowano 30 grudnia 201410 l ile to juz lat, a co, ok computer to pewnie też muza dla sweterków? jesli Cie interesuje co slucham to tu moj rym https://rateyourmusic.com/~kesugan tu moj last fm http://www.lastfm.pl/user/NEDLOHA ciagle sie dodaje ciagle sie slucha Edytowane 30 grudnia 201410 l przez Sugan
Opublikowano 30 grudnia 201410 l A jest jakiś sajt zbierający kolekcję naszych płyt audio? Coś jak brickset dla Lego;), czy PPE dla gierek. Metal-Archives ma same metalowe łajno.
Opublikowano 30 grudnia 201410 l Rejtjormusic wlasnie. Sugan, jak juz rok to przepraszam! Podrzuc jakies fajne memy ze starych czasow.
Opublikowano 30 grudnia 201410 l Nawet ja jestem gitarowym januszem, a Pink Floydów szanuję motzno. I nie tylko. A ty bluber je.bany hipsterku co ty
Opublikowano 30 grudnia 201410 l Nawet ja jestem gitarowym januszem, a Pink Floydów szanuję motzno. I nie tylko. No właśnie to jest rock dla ludzi, którzy nie lubią rocka. Assassin's Creed rocka. Edytowane 30 grudnia 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 30 grudnia 201410 l Są, chociaż uwielbiam dwie ich płyty, a ponadto setki razy po pijaku zaczynałem spontanicznie wykonywać wokalno-perkusyjnie "15 Step".
Opublikowano 31 grudnia 201410 l Pink Floyd, Dire Straits, Mike Oldfield, Jarre Michel Jarre, Tangerine Dream, Vangelis i i inne klasyki, tyle w temacie. Kto się zna to wie, kto nie, to hejtuje. A muzyka po 2000 roku to spie..dolina i popłuczyny komercyjne, beztalencia wypychane na chama poprzez znajomości. Edytowane 31 grudnia 201410 l przez Max Rockatansky