Posted June 4, 200915 yr Consoles Sports League zaprasza do wzięcia udziału w turnieju online Street Fightera IV na PS3. Rozgrywka będzie miała formę najpopularniejszą, czyli grupy + Double Elimination. Najpierw wszystkich zainteresowanych (ale i nie tylko) zapraszam na zarejestrowanie się na stronie http://www.consoles.net/pl/. Post ten będę aktualizował na bieżąco, wraz z pojawianiem się nowych informacji. REGULAMIN: http://www.consoles.net/pl/streetfighter4-...les/#rule_37806 Jeśli macie jakieś wątpliwości co do regulaminu, piszcie o nich.
June 5, 200915 yr Author Jeśli macie jakieś wątpliwości co do regulaminu, piszcie o nich. Przeoczyłem to. Później się zmieni.
June 6, 200915 yr troche nie za bardzo kumam ten game accounts. Nazwa musi byc taka jaki mam nick na PSN?
June 7, 200915 yr nie chodzi mi o regulamin tylko zapisanie do samej rozgrywki, jest już niby Ladder 1on1 i są tam już osoby zapisane. Na chwile obecna nie mogę dołączyć bo mi wyskakuje ze nie mam game account. No to wybieram utwórz game account i wyskakuje jakiś dziwne okno, ale domyślam się że należy wybrać PSN , a jako "wartość" wpisać jakiś swój nick, tak?? Tylko czy on ma być taki sam jaki mam w PSN. no bo jak inaczej mam dołączyć do rozgrywki?
June 7, 200915 yr Author Na razie napisałem tylko o założeniu konta. Gdzie widzisz informację o zapisie do laddera? Poproszę, żeby afek później się na ten temat wypowiedział.
June 23, 200915 yr Author Ruszyły zapisy! Miło nam poinformować Was o tym, że ruszyły zapisy na turnieje online w Tekkena 5: Dark Resurrection oraz Street Fightera 4 organizowane przez Consoles Sports League. Więcej informacji: http://nsports.pl/index.php?site=news_comm...amp;newsID=7976
June 23, 200915 yr Author W takim razie trzeba poczekać. Ja dostałem informację, że można się już zapisać. Przepraszam za zamieszanie.
June 26, 200915 yr Author Turniej (nie liga) wystartuje od poniedziałku, pod warunkiem, że zbierze się odpowiednia liczba uczestników (na razie zapisały się... 4 osoby ). Edited June 26, 200915 yr by Di
June 27, 200915 yr Zarejestrowałem się na tym CSL kilka dni temu, do tej pory nie dostałem potwierdzenia... dzięki, nic na siłe A, już przeczytałem wyżej ;d ok, to zaraz sie znowu zarejestruje. Edited June 27, 200915 yr by Snake.
June 27, 200915 yr To jest od tego poniedzialku? Uuu... to ja odpadam. Do 1 lipca mam jeszcze egzaminy
June 27, 200915 yr Author Nie wiadomo, czy z powodu takiej a nie innej liczby uczestników zapisy nie potrwają dłużej. Poza tym na początek planujemy fazę grupową, która i tak trwa kilka(naście) dni, zatem spokojnie Łukaszu zajmij się teraz studiami, bo na pewno zdążysz zagrać
June 29, 200915 yr Author Z racji małego zainteresowania (do niedawna ludzie się tak jarali SF4... a mamy 5 osób na liście ) zapisy zostają przedłużone o tydzień.
July 9, 200915 yr Ja moge grac po 15 Lipca jak wroce do domu do UK ale widze ze z tego tura to raczej uj bedzie xD
July 9, 200915 yr No, a ja bede mogl od wtorku (w poniedzialek wieczorem wracam do Poznania) :] Po reVo 2 mam ochote pograc w SF4 zwlaszcza, ze dzisiaj naogladalem sie filmikow z Simami No, a ja bede mogl od wtorku (w poniedzialek wieczorem wracam do Poznania) :] Po reVo 2 mam ochote pograc w SF4 zwlaszcza, ze dzisiaj naogladalem sie filmikow z Simami
July 13, 200915 yr Author W takim razie zapisujcie się i namawiajcie innych, może jeszcze coś z tego będzie
July 15, 200915 yr Author @Vipe, Mastachi Chcecie w końcu grać czy nie? Bo nikt z Was jeszcze się nie zapisał.