Jump to content

2 plus 2 odcinek drugi

mashter

Recommended Posts

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest Kalinho

Początkowo wydawało się być debilne (odcinek 1 part 1 ) ale jak już się rozkręciło to nawet się obflukałem z radości. Za(pipi)isty jest Mashter i jego teksty, Myszaq gra* ambitną rolę (* - przecie on nie gra :D ), Mięśniak jeszcze nie zabłysną (ale koszulkę ma zajo :D ), no i Pani co potrafi to i owo również jeszcze mnie nie powaliła (ale potencjały ma). Anyway, ciekay projekt i dobra odskocznia od GT, który to programik również sobie chwale. Dajecie dalej! :)

EDIT(po odcinku 2):

QUVAAAAAAA!!! Rozwaliła mnie scena miłosna :D :D :D podkład muzyczny, mashter - o ja yebie :D.

Pytanie: polski projekt to gdzie polskie napisy? :P

Edited by Kalinho
Guest ChOomik

Cóż mogę powiedzieć... obejrzałem i drugi odcinek i się nie zawiodłem. Każda rola mi się podoba- nawet tego misia ze strzałką na tyłku :P

Potencjał tego serialu wykorzystujecie w pełni więc nie poprzestawajcie na kilku odcinkach :)

jest b. dobrze!

• 3 weeks later...

też uważam, że jest Gites

Myszu troche zmienił oblicze, co aktorsko i warsztatowo jest bardzo na plus

w trzecim odcinku może znowu czymś nas zaskoczy, np. zaśpiewa piosenke(pzdr mashter :lol: ),

aktor musi byc elastyczny, wtedy może zagrac wszystko, no może prawie wszystko c'nie

ogólnie reszta też wypadła bardzo dobrze, kleopatra i ziomek Myszaqa wcale dają rade,

jako ewenement(produkcja) w skali kraju - wróże sukces

dopracowanie gry aktorskiej wywoła u widza odpowiednie emocje podczas oglądania,

bo sam film jest ok i śmieszny i nawet ciekawy

kwestia, ilu jest tak porypanych odbiorców, ale już nie takie klimaty świat filmowy doceniał xD

Rowniez mnie to nie bawi, zarty o Rutowicz i inne schematyczne gagi oparte na dennym humorze. Plus za Zbysia, on mnie troche smieszy. Aspekt techniczny wporzadku.

w ogóle mnie nie śmieszy, ale audiowizualnie ok.

Wolałbym chyba serial w ciężkich, mrocznych klimatach.

Podzielam tę opinię.

A miś umie się teleportować czy coś przeoczyłem? ;)