Zajcik 64 Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 http://xbox360.gamespy.com/xbox-360/kane-l.../1003388p1.html Na razie nie wiadomo niczego wiecej oprocz tego, ze bedzie ;] Pierwsza czesc choc troche niedopracowana miala bardzo fajny, filmowy klimat. Osobiscie czekam na nowa odslone z niecierpliwoscia Quote Link to comment
Słupek 2099 Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 No i zaj.biście pierwsza część mimo słabej grafiki i swojej "długości rozgrywki' była dobrą grą. Dobry klimat, chore akcje, zróżnicowane miejscówki i misje no i przede wszystkim ciekawe misje. W multi nie grałem. Jestem ciekaw co tam upichcą w dwójce' czekam. Quote Link to comment
Guest donsterydo Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Pomimo tego że nie zrobiłem chyba ze 3 ostatnich misji to gra mi się podobała, zobaczymy co tam upichcą tym razem :-) Quote Link to comment
Scorp1on 8 Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Dopisuje sie od was . Czekamy bo KnL to nieliczna gra w ktorej grafika kulala i kilka innych elementow ale fun dzieki coop, postaciom, gadkom Lyncha czy Kejna ktory sprawiali ze zapominalismy o grafice z czasow PS2 Quote Link to comment
Scorp1on 8 Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 http://www.gametrailers.com/user-movie/kane-and-lynch-2-teaser/334141?playlist=featured Teaser? Quote Link to comment
Guest maciek88 Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Ale to jest eleganckie. Robi smak na grę. Quote Link to comment
Voytec 2761 Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 bardzo ciesze sie ze Kane&Lynch 2 oficjalnie zostalo zapowiedziane. jedynka jak dla mnie byla bardzo dobra, z nieprzecietna fabyla. pamietam jak przeszedlem ja z kumplem w nocke. pizza, browary i jazda Quote Link to comment
Guest MasterShake Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 (edited) no w pytke, ciekawe o czym bedzie. Ten typ z poczatku trailera to nie jest ten z The7? Edited December 23, 2009 by MasterShake Quote Link to comment
Guest Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 http://www.gamersyde.com/news_first_images_of_kane_lynch_2-8884_en.html shoty Quote Link to comment
popiol 16 Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Czemu ta grafika jest taka okropna? :confused: Quote Link to comment
Gromi 10 Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 E tam z grafiką aby tylko nie chrupała. Quote Link to comment
KIELiCH 81 Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Racja - ja też przedkładam jakoś animacji nad jakość grafiki... Ale w pewnych granicach ofcoz Quote Link to comment
Butcher 70 Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 (edited) Arcade Mode w K&L2 Edited May 5, 2010 by Butcher Quote Link to comment
kubson 3189 Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 nie moge sie doczekac, faktycznie grafika nie jest najwyzszych lotow ale 1 tez kulala pod tym wzgeldem a radosc z rozgrywki mistrzostwo jak ogarne wiekszosc zaleglosci to bede chcial odswiezyc znow jedynke w oczekiwaniu na czesc 2 Quote Link to comment
mateusz4444 1 Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 swego czasu stalem sie przypadkowym posiadaczem edycji kolekcjonerskiej pierwszej czesci. Nawet w nia nie zagralem, po tym jak zobaczylem ocenki na game rankings ktore wachaja sie od 3/10 do 9/10 nie wiedzialem co o tej grze myslec. Odlozylem ja poniewaz i tak bylo w co grac. Po przeczytaniu opinii tutaj dalem grze szanse no i okazalo sie ze bylo warto. Gra jest bardzo miodna a przechodzenie jej w co-op to masa funu. Oczekuje czesci drugiej. Ale jakos zadnych newsow od dluzszego czasu. Quote Link to comment
Guest maciek88 Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 (edited) !! !!! Nie mam pytań. Taką część pierwszą polubiłem jaka była i nic nie wskazuje na to żeby przyszło się zawieść na drugiej odsłonie. Tak na marginesie: http://gfx.filmweb.pl/po/39/89/433989/7326577.3.jpg?l=1273976822000 - i to jest przykre. Wręcz łamie serce koncepcja obsady partaczącej tak doskonały, położony na tacy surowy potencjał z wielkimi jajami. Murzyn w roli Lyncha? Bruce Wllis dla tak niesztampowej postaci jak Kane? Żal.pl. Ale co zrobić. Edited June 11, 2010 by maciek88 Quote Link to comment
tk___tk 4795 Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 (edited) http://www.youtube.c...h?v=U4hn4YF6X84 !!! ojaje.bie - więcej i lepiej tego co w jedynce najlepsze. mam nadzieję, że gameplay trochę podrasują w pierwszej części czułem się jakbym przechodził hitmana na pałę czyli rozpier.dalając wszystko na swojej drodze czyli jednym słowem źle. willis przecież pasuje doskonale do kane'a, jeśli się postara i scenariusz da mu okazję to jest szansa na renesans jego kariery. o foxxxa jedynie można mieć pretensje. mam nadzieję, że ten film to będzie taki mały powrót do kina akcji z czasów mojego dzieciństwa - dwóch skłóconych partnerów, dobre one-linery - coś jak tango & cash. ten tryb multi to widzę nie bardzo zmodyfikowany, tylko nazwa zmieniona. no i dobrze bo jeśli chodzi o ryzgrywkę wieloosobową to kane & lynch ma jedną z najoryginalniejszych. niby jeden tryb, ale za to jaki! Edited June 12, 2010 by Walter_Cronkite Quote Link to comment
miki77 16 Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 (edited) Konkurs z kodami na demo K&L Edited June 26, 2010 by miki77 Quote Link to comment
kubson 3189 Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 pogralem wczoraj w nocy glownie online, klimat daje rade rozgrywka ciekawa fajny tryb undercover cop. na poczatku bylo troche zamieszania bo kazdy strzelal do kazdego hehe ale pozniej sie to unormowalo fajny patent ze swojego czlowieka mozesz uzyc jako ludzkiej tarczy hehe co do singla to pogralem doslownie pare minut przez to ze juz bylo mega pozno. grafika nawet tak nie straszy, jest dobrze i przedewszystkim dynamicznie. spoko jest opcja zebrania gasnicy rzucenia w przeciwnikow i odrazu strzal do niej jedyne ale ze jakos lepiej kierowalo mi sie kanem w jedynce niz teraz lynchem zapewne kwestia przyzywczajenia Quote Link to comment
k0ntra 399 Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/demos/4763-kane-lynch-2-dog-days-demo Pod tym linkiem można ściągnąć wspomniane demko. Quote Link to comment
Cr@sh 195 Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Demko nie jest złe, wręcz przeciwnie ! Misja w demku jakoś tak mnie wciągnęła i spodobał mi się ten szpil. Multi też ciekawe, Fragile alliance to coś ciekawszego niż oklepany TDM. Phi może nawet ogarne jedynkę... Quote Link to comment
Mani 683 Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Ja wkońcu będe musiał ogarnąć multi w 1ce tylko czy ktoś w to jeszcze gra ? @ Cr@sh Ogarniaj ogarniaj. Oprócz średniej grafy całkiem zacna ta gra, konkretni bohaterowie i niezła fabuła. Szkoda, że COOP jest tylko na splicie a nie online. Quote Link to comment
Guest bigdaddy Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 tutaj macie kody do wyrwania http://www.gamesradar.com/kandl2demogiveaway Quote Link to comment
Guest bigdaddy Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 wow! gra jest za(pipi)ista, największe zaskoczenie tego roku ludzie ściągajcie demo. Stylistyka gry, efekty i filtry + oświetlenie, praca kamery robią dobrze. Niby kolejna strzelanina ale zupełnie inna, polecam. Quote Link to comment
Guest MasterShake Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 kiedy bedzie mozna sciagnac demo bez zadnych glupich kodow? Quote Link to comment
Recommended Posts