Posted July 15, 200915 yr http://xbox360.gamespy.com/xbox-360/kane-l.../1003388p1.html Na razie nie wiadomo niczego wiecej oprocz tego, ze bedzie ;] Pierwsza czesc choc troche niedopracowana miala bardzo fajny, filmowy klimat. Osobiscie czekam na nowa odslone z niecierpliwoscia
July 15, 200915 yr No i zaj.biście pierwsza część mimo słabej grafiki i swojej "długości rozgrywki' była dobrą grą. Dobry klimat, chore akcje, zróżnicowane miejscówki i misje no i przede wszystkim ciekawe misje. W multi nie grałem. Jestem ciekaw co tam upichcą w dwójce' czekam.
July 15, 200915 yr Pomimo tego że nie zrobiłem chyba ze 3 ostatnich misji to gra mi się podobała, zobaczymy co tam upichcą tym razem :-)
July 16, 200915 yr Dopisuje sie od was . Czekamy bo KnL to nieliczna gra w ktorej grafika kulala i kilka innych elementow ale fun dzieki coop, postaciom, gadkom Lyncha czy Kejna ktory sprawiali ze zapominalismy o grafice z czasow PS2
November 6, 200915 yr http://www.gametrailers.com/user-movie/kane-and-lynch-2-teaser/334141?playlist=featured Teaser?
December 20, 200915 yr bardzo ciesze sie ze Kane&Lynch 2 oficjalnie zostalo zapowiedziane. jedynka jak dla mnie byla bardzo dobra, z nieprzecietna fabyla. pamietam jak przeszedlem ja z kumplem w nocke. pizza, browary i jazda
December 23, 200915 yr no w pytke, ciekawe o czym bedzie. Ten typ z poczatku trailera to nie jest ten z The7? Edited December 23, 200915 yr by MasterShake
January 18, 201015 yr Racja - ja też przedkładam jakoś animacji nad jakość grafiki... Ale w pewnych granicach ofcoz
May 5, 201014 yr nie moge sie doczekac, faktycznie grafika nie jest najwyzszych lotow ale 1 tez kulala pod tym wzgeldem a radosc z rozgrywki mistrzostwo jak ogarne wiekszosc zaleglosci to bede chcial odswiezyc znow jedynke w oczekiwaniu na czesc 2
May 8, 201014 yr swego czasu stalem sie przypadkowym posiadaczem edycji kolekcjonerskiej pierwszej czesci. Nawet w nia nie zagralem, po tym jak zobaczylem ocenki na game rankings ktore wachaja sie od 3/10 do 9/10 nie wiedzialem co o tej grze myslec. Odlozylem ja poniewaz i tak bylo w co grac. Po przeczytaniu opinii tutaj dalem grze szanse no i okazalo sie ze bylo warto. Gra jest bardzo miodna a przechodzenie jej w co-op to masa funu. Oczekuje czesci drugiej. Ale jakos zadnych newsow od dluzszego czasu.
June 11, 201014 yr !! !!! Nie mam pytań. Taką część pierwszą polubiłem jaka była i nic nie wskazuje na to żeby przyszło się zawieść na drugiej odsłonie. Tak na marginesie: http://gfx.filmweb.pl/po/39/89/433989/7326577.3.jpg?l=1273976822000 - i to jest przykre. Wręcz łamie serce koncepcja obsady partaczącej tak doskonały, położony na tacy surowy potencjał z wielkimi jajami. Murzyn w roli Lyncha? Bruce Wllis dla tak niesztampowej postaci jak Kane? Żal.pl. Ale co zrobić. Edited June 11, 201014 yr by maciek88
June 12, 201014 yr http://www.youtube.c...h?v=U4hn4YF6X84 !!! ojaje.bie - więcej i lepiej tego co w jedynce najlepsze. mam nadzieję, że gameplay trochę podrasują w pierwszej części czułem się jakbym przechodził hitmana na pałę czyli rozpier.dalając wszystko na swojej drodze czyli jednym słowem źle. willis przecież pasuje doskonale do kane'a, jeśli się postara i scenariusz da mu okazję to jest szansa na renesans jego kariery. o foxxxa jedynie można mieć pretensje. mam nadzieję, że ten film to będzie taki mały powrót do kina akcji z czasów mojego dzieciństwa - dwóch skłóconych partnerów, dobre one-linery - coś jak tango & cash. ten tryb multi to widzę nie bardzo zmodyfikowany, tylko nazwa zmieniona. no i dobrze bo jeśli chodzi o ryzgrywkę wieloosobową to kane & lynch ma jedną z najoryginalniejszych. niby jeden tryb, ale za to jaki! Edited June 12, 201014 yr by Walter_Cronkite
July 2, 201014 yr pogralem wczoraj w nocy glownie online, klimat daje rade rozgrywka ciekawa fajny tryb undercover cop. na poczatku bylo troche zamieszania bo kazdy strzelal do kazdego hehe ale pozniej sie to unormowalo fajny patent ze swojego czlowieka mozesz uzyc jako ludzkiej tarczy hehe co do singla to pogralem doslownie pare minut przez to ze juz bylo mega pozno. grafika nawet tak nie straszy, jest dobrze i przedewszystkim dynamicznie. spoko jest opcja zebrania gasnicy rzucenia w przeciwnikow i odrazu strzal do niej jedyne ale ze jakos lepiej kierowalo mi sie kanem w jedynce niz teraz lynchem zapewne kwestia przyzywczajenia
July 3, 201014 yr http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/demos/4763-kane-lynch-2-dog-days-demo Pod tym linkiem można ściągnąć wspomniane demko.
July 3, 201014 yr Demko nie jest złe, wręcz przeciwnie ! Misja w demku jakoś tak mnie wciągnęła i spodobał mi się ten szpil. Multi też ciekawe, Fragile alliance to coś ciekawszego niż oklepany TDM. Phi może nawet ogarne jedynkę...
July 3, 201014 yr Ja wkońcu będe musiał ogarnąć multi w 1ce tylko czy ktoś w to jeszcze gra ? @ Cr@sh Ogarniaj ogarniaj. Oprócz średniej grafy całkiem zacna ta gra, konkretni bohaterowie i niezła fabuła. Szkoda, że COOP jest tylko na splicie a nie online.
July 6, 201014 yr wow! gra jest za(pipi)ista, największe zaskoczenie tego roku ludzie ściągajcie demo. Stylistyka gry, efekty i filtry + oświetlenie, praca kamery robią dobrze. Niby kolejna strzelanina ale zupełnie inna, polecam.