Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Propoztcja TLT-Art of TEKKEN i pytanie...

czy wstępnie jestes zainteresowany ART OF TEKKEN?? 38 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy wst?pnie jestes zainteresowany ART OF TEKKEN??

• TAK
      35
    • NIE
      3

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Na razie to tylko propozycja i pobożne życzenie. Mam nadzieję że dostaniemy ten termin ( liczę tu na pomoc Cactusa ;) ). A z weekendem chodziło o to że to strasznie dużo kasy za wynajęcie ale postaramy się z Velurem i chłopakami jakoś to opanować. Ma jeszcze tylko pytanie do Wa-wy odnośnie sprzętu. Nie wiem jak będzie z TVkami więc jak byście mieli jakąś możliwość podrzucenia czegoś byli byśmy wdzięczni. Jak dostaniemy sale to porozmawiamy z Ele. worl. o wypożyczenie TVków, Ale w najgorszym wypadku będziemy kołowali własne a wtedy 5 TVków mamy na bank... niestety CRT :( .

• Odpowiedzi 90
  • Wyświetleń 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja mogę zabrać netbooka z kartą TV na freeplay'e ;)

Opublikowano

To zawsze coś ;) ewentualnie pozostaje jeszcze termin 12-13 grudnia ^_^ .

Na konsoli, na konsoli cały tekken się ... tnie :lol:;)

Opublikowano

Na Matt'a jest sposób: podczas walki rozmawiać z nim po japońsku o azjatkach w bikini lub bez.

Grając w Tekken'a for fun wpadnę na ten turniej, trafię na Dante później na Matt'a, pokażę im plakat nagiej Ayi Hirayamy i wygram.

Fajna inicjatywa panowie. Pojawię się z moim amatorskim poziomem :)

Opublikowano

Termin swietny, idealny :). Dante to my wezmiemy 1 rzutnik no lag i jak sie uda to drugi z malym lagiem, ale da sie spokojnie grac - ale za to HD (w koncu T6 w HD wyglada pieknie:).

Di - wez wez tego netbooka, ponagrywa sie wiele BO9 =]

Edytowane przez solo/ng

Opublikowano

Jeszcze nie znalazłem sposobu żeby nagrywać (to chyba kwestia słabego wnętrza :/), więc na chwilę obecną nie ma takiej możliwości.

Opublikowano
Grając w Tekken'a for fun wpadnę na ten turniej, trafię na Dante później na Matt'a, pokażę im plakat nagiej Ayi Hirayamy i wygram.

Fajna inicjatywa panowie. Pojawię się z moim amatorskim poziomem :)

Na mnie to nie zadziała ;) chętnie zagram z twoim amatorskim poziomem ;)

Termin swietny, idealny :). Dante to my wezmiemy 1 rzutnik no lag i jak sie uda to drugi z malym lagiem, ale da sie spokojnie grac - ale za to HD (w koncu T6 w HD wyglada pieknie:).
Mam tylko nadzieję że wypali dzisiaj dzwonie do Cactusa żeby się podpytał

Edytowane przez Dante84

Opublikowano

Jest taki?!?!?!?!?!Ja go chceeeeeeeee :slinotok: :P Nam zawsze pasuje a pozniej tylko wpadniemy i bedziemy machac FLK b,d/b,b,f,b+2,4,1~d/f+1 i baunsy zakonczone setupami na kolejne baunsy .Dawac mi juz ta szoooooostkeeeee

Opublikowano

WIECIE JAKI BĘDZIE PROBLEM Z T6BR... TO ŻE KAŻDY WŁAŚCIWIE BĘDZIE MIAŁ HD I NIKOMU NIE BĘDZIE SIĘ CHCIAŁO ICH WOZIĆ NA TURNIEJE. NA SAMYM POCZĄTKU T6 PRZEŻYJE TURNIEJOWY KRYZYS... PONURA WIZJA... WYOBRAŹCIE SOBIE BÓL W (pipi)E ORGANIZATORÓW... MASAKRA

tylko wpadniemy i bedziemy machac FLK b,d/b,b,f,b+2,4,1~d/f+1 i baunsy zakonczone setupami na kolejne baunsy

Nie fikaj bo Cie zdżagluje samymi nogami :P

Edytowane przez MTC

Opublikowano
tylko wpadniemy i bedziemy machac FLK b,d/b,b,f,b+2,4,1~d/f+1 i baunsy zakonczone setupami na kolejne baunsy

Nie fikaj bo Cie zdżagluje samymi nogami :P

najpierw będziesz musiał je umyć :P;) . Co do TVków mówi się trudno najwyżej będzie "standard". Rozmawiałem z Cactusem i jest duża szansa że będzie wolny termin na początku grudnia ^_^ ... jestem teraz tylko ciekaw ceny.

Edytowane przez Dante84

Opublikowano

A planowany koszt udziału w turnieju tak +/- jaki będzie ??

Opublikowano

50zł + słoik malin

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj wynajęliśmy salę w Kręgielni "Grakula" na terenie Łódzkiego kompleksu handlowego "Manufaktura". Tak więc Łódzki Turniej odbędzie się, i można już to powiedzieć oficjalnie. Jeżeli nadal jest jesteście zainteresowani to data turnieju została ustalona na 05-06 grudnia 2009. Dokładniejsze informacje pojawią się w nowym temacie odnośnie turnieju.

Pozdrawiam