Kosmos 2711 Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Byliście? Wybieracie się? Jak wrażenia i co o tym sądzicie? Quote Link to comment
Lain 107 Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Hm, w sumie ciekawa impreza. Jednak, od dłuższego czasu nie słucham muzyki, która jest tam grana. Może za rok wybiorę się z czystego sentymentu. Ciekawa inicjatywa i kupa dobrej zabawy z zaje/bistymi ludźmi. Quote Link to comment
Lucek 4417 Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 kupa dobrej zabawy z zaje/bistymi ludźmi. z przewaga kupy Quote Link to comment
Kania 66 Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Z ogromnym szacunkiem dla tej imprezy, ale osobiście bym się tam nie wybrała, nigdy w życiu, przenigdy, no way. Quote Link to comment
ogicool 43 Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 słyszałam że Juliette Lewis była, czasem potrafi babka dać czadu z Prodigy jej całkiem wychodziło, ciekawe jak na Brudstoku? Quote Link to comment
Dark Serge 80 Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 miałem być dla najebki ze znajomymi i dla Guano Apes (no i DubFX) ale niestety praca pokrzyżowała moje plany :< Quote Link to comment
dziki_dziku 4 Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 miałem być dla najebki ze znajomymi i dla Guano Apes (no i DubFX) ale niestety praca pokrzyżowała moje plany :< same here, te dwa punkty i w efekcie konflikt tragiczny... Quote Link to comment
Ak0nia 28 Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 (edited) pojechałbym na woodstock, gdyby nie ta (pipi)owa otoczka, błoto, hari krishna i inne głupoty ; o Edited August 1, 2009 by Ak0nia Quote Link to comment
szaden 228 Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Nie byłem, ale wybrałbym się chętnie z ciekawości co by zobaczyć jak ten Woodstock tak naprawdę wygląda i czy nie odstaje za bardzo od moich wyobrażeń. Quote Link to comment
Kodzio 0 Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Ja byłem w tym roku pierwszy raz w dodatku sam miałem wiele obaw , które ukrywałem przed rodzicami by ich dezaprobata jeszcze nie wzrosła ; a było tak: poznałem naprawdę ciekawych ambitnych ludzi, atmosfera na koncertach nie do opisania ,wszyscy się "szanowali" co przy tak ogromnej liczbie ludzi prawie nie możliwe , można było poczuć po prostu naturalną jedność pomimo różnych narodowości , przekonań itp. oraz można było doświadczyć naprawdę ludzkich odruchów ze strony innych; a żeby nie było tak cukierkowo: przesiadka to była istna walka o przetrwanie hehe Quote Link to comment
Recommended Posts