Ryhol 5 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Poziomo, nie mam miejsca pod TV żeby stał pionowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Adamus84 0 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Pionowo. Wiele ludzi mówi że powinna leżeć sobie ale mi w pionie bardziej się podoba. A tak poza tym, dziś mignął mi ring ale po wyłączeniu konsoli z prądu i ponownym odpaleniu już uruchomiła się normalnie i nie mam zamiaru jej kłaść przez to:P Cytuj Odnośnik do komentarza
ubol 59 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Poziomo. Słyszałem że ponoć jak stoi pionowo to zakryta jest powierzchnia gdzie jest wchłaniane powietrze do chłodzenia konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Poziomo. Słyszałem, że jak stoi pionowo to gry wyświetlają się bez Anty-Aliasingu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Antares 20 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Poziomo bo mam miejsce i ładniej tak wg. mnie wygląda Poza tym słyszałem, że jak stoi pionowo to można dostać bana na Xbox live Cytuj Odnośnik do komentarza
Spooky Monkey 0 Opublikowano 10 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Dzisiaj stało się coś dziwnego z moją konsolą. Najpierw dwa razy się zacięła. A potem jeszcze więcej i nawet zaraz przy włączeniu. Pomyślałem - siadła. I nadmięnię że stałą półtora roku pionowo. Postawiłem dla próby poziomo i pare razy powłączałem. Też zwiechy. Aż wkońcu troche później gra się uruchomiła i od tego czasu działa. Dziwne. Nie wiem czy to od ustawienia ale już zostawiam poziomo. Cytuj Odnośnik do komentarza
ashka 219 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Mam dwie: jedna leży, bo stojąc straszliwie hałasuje. Druga stoi, bo nie ma miejsca, żeby i ona leżała Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 poziomo, bo wiem że nikt mi jej nie przewróci no i płyty wygodniej się wsadza Cytuj Odnośnik do komentarza
Spooky Monkey 0 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Trochę pograłem i pojawił się RoD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pociemku 1 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Moja leży poziomo i od 1,5 roku ostrego grania dalej działa. Stary premium bez HDMI. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 (edytowane) A poziomo u mnie leży bo stolik pod TV nie przewiduje aby sprzęt RTV można było pionowo postawić. Zresztą tak jest lepiej bo płyty się wkłada i wyjmuje wygodniej. Edytowane 9 Grudnia 2009 przez Gooral Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Pionowo czy poziomo, nieważne, ważne by miał przestrzeń a nie stał tam gdzie miejsce dvd ( czyli pod tv na półeczce), bo nie bedzie przepływu powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Jakbyś miał odpowiedni stolik TV to byś nie pisał "półeczka pod TV na DVD". Po 15cm z obydwu stron, 8cm z góry i 35cm z tyłu wystarczy byś zakwalifikował usytuowanie mojego X360 za dobrze wentylowane? Tu masz graficzne przedstawienie sprawy z jednego ujęcia od frontu. Resztę sobie dopowiedz patrząc na wymiary, które podałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 no tak tu masz łądnie i miejsce jest. Ale na pewno w wiekszośći domów tak nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Ja mam swojego Xboxa postawionego poziomo na otwartej przestrzeni - biurko. Miejscówka wybrana ze względu na bliskość monitora i routera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vhaeraun 0 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Konsola lezy poziomo obok PS3 i ładnie wyglądają razem dwie " czarnule" . Cytuj Odnośnik do komentarza
XnoniX 0 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 ja tam ma konsole pionowo Cytuj Odnośnik do komentarza
your_tapeworm 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Dziś zakupiłem nowego X-a i pani w sklepie poradziła, żeby leżał poziomo - więc tak leży. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitrom 38 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 (edytowane) poziomo. czy gorsza wentylacja to raczej nie, a tez wole zeby sie nie 'zwalila' , mogleś dać SONDĘ w temacie Edytowane 6 Kwietnia 2010 przez Nitrom Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 104 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Niby bez znaczenia, jednak konsola postawiona pionowo chyba mniej się grzeje. W nowszych modelach to bez znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
maltan 3 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Włączcie na kilka godzin poziomo, pograjcie i zobaczcie jaka będzie ciepła od spodu, chyba normalne że przepływ powietrza będzie gorszy niż gdyby leżała pionowo. Sam postawił bym pionowo ale tacka się tak nie wysuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
gomis 1 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 mój na razie stoi poziomo, jak mi zacznie miejsca na biurku brakować, to pewnie stanie pionowo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 chyba leży poziomo bo stać poziomo jak to ? Cytuj Odnośnik do komentarza
gomis 1 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 no racja, leży mój błąd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi