Jump to content

Jak ustawiacie konsolę - pionowo czy poziomo

Recommended Posts

O ile się nie mylę takiego tematu jeszcze tu nie ma. Słyszałem że lepiej X'a nie kłaść pionowo bo zasłania wentylator (gdzieś to pytanie musiało się już pojawić ale tematu jeszcze chyba nie było). No i właśnie jak to z tym jest - ja mam pionowo - czy wpływa to na awaryjność konsoli?

Edited by Spooky Monkey
  • Replies 48
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Moim zdaniem niema to najmniejszego znaczenia mam 2 X'y i oba stoja pionowo do tej pory nie mialem z nimi problemu ;p czy to pionowo czy poziomo niema różnicy powietrze i tak jest dobrze wydmuchiwane, i nie jest to prawda ze co kolwiek zasłania, pewno odezwa się osoby co uważają inaczej ale to pewno sadza tak bardziej przez nagonkę wielkiej awaryjnosci (o ile awaryjnosć to prawda tak ustawienie konsoli niema znaczenia ) ;)

poziomo. raz, że pionowo nie mam jak, a dwa to mój kot lubi po meblach skakać wiec mogło by być nieprzyjemnie, trzy to wyczytałem bodajże kiedyś tutaj na forum, że pionowo cos tam się stapia i ściegka a potem sie konsole wieszająi rody wyskakuja. nie wiem czy to prawda.

Mam dość mało miejsca, więc obie konsole stoją. X po prawej, PS2 po lewej stronie telewizora. Właściwie to PS2 już leży w szafie.:) X stał tak ponad 2,5 roku i nie robił problemów. Padł dopiero po przejżdżce samochodem. Chyba nie lubi podróży.:) Teraz nadal będzie stał.

• 5 weeks later...