Whisker 1383 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Jako Fan Platformówek w okresie PSX'a załatwiłem sobie ten właśnie tytuł i niestety mimo tego że zaliczyłem musze stwierdzić że płód firmy Psygnosis (upadłość), nie sprostał moim oczekiwaniom, miło sie grało ale gra była strasznie źle wywarzona, podobnie jak Croc 2 dzieciom sprawiła by duzo problemów i frustracji a to właśnie do nich była gra skierowana sądząc po fabule, która toczyła się w Owocowym królestwie gdzie skradziono tajemnicza księgę. Sama postać Kingsley'a była połączeniem właśnie Croc'a oraz Star fox'a. Quote Link to comment
Figaro 8155 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 Kingsley... Bardzo klimatyczna gra Quote Link to comment
Nemesis 1262 Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Zagrałem w tę grę tylko raz w życiu. Ale nieodzownie zawsze będę ją uważał za protoplastę Star fox Adventures. Główny bohater jest nawet nieco do Fox'a McCloud'a podobny. Jak na PSX gra oferowała nawet niezłą grafikę. Quote Link to comment
Lukas_AT 1157 Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Grę przeszedłem 3 razy i bardzo miło ją wspominam. Była niewątpliwie świetna jak na swoje czasy. Ale prawda - jak dla dzieci to za trudna. Niektóre levele naprawdę były wymagające. Quote Link to comment
Recommended Posts