Whisker 1 384 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Jako Fan Platformówek w okresie PSX'a załatwiłem sobie ten właśnie tytuł i niestety mimo tego że zaliczyłem musze stwierdzić że płód firmy Psygnosis (upadłość), nie sprostał moim oczekiwaniom, miło sie grało ale gra była strasznie źle wywarzona, podobnie jak Croc 2 dzieciom sprawiła by duzo problemów i frustracji a to właśnie do nich była gra skierowana sądząc po fabule, która toczyła się w Owocowym królestwie gdzie skradziono tajemnicza księgę. Sama postać Kingsley'a była połączeniem właśnie Croc'a oraz Star fox'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Kingsley... Bardzo klimatyczna gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zagrałem w tę grę tylko raz w życiu. Ale nieodzownie zawsze będę ją uważał za protoplastę Star fox Adventures. Główny bohater jest nawet nieco do Fox'a McCloud'a podobny. Jak na PSX gra oferowała nawet niezłą grafikę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Grę przeszedłem 3 razy i bardzo miło ją wspominam. Była niewątpliwie świetna jak na swoje czasy. Ale prawda - jak dla dzieci to za trudna. Niektóre levele naprawdę były wymagające. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi