Spyker 59 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 Siemq! Ostatnio zainteresowałem sie tą grą. Nie wiem czy ją brać czy nie brać Wiem że druga część na psp dobrze sie prezentuje, ale jak to jest z ps2 to nie wiem. Może ktoś z forumowiczów ma tą gre (napewno) to mógłby się podzielić swoją wiedzą :piwo: Czy jest ona ciekawa, czy jest długa, jaką ma grafike, nudna lub ciekawa itp. Pozdro! Quote Link to comment
raven_raven 12013 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 Jest długa, jest bardzo ciekawa, bardzo ładna i wciąga na maxa. Zapraszam do grupowca o Monster Hunter. Quote Link to comment
Dark Serge 80 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 jak najbardziej warto zainwestować w tę gre - kilkaset godzin do grania ;] grupowiec masz tu : http://www.psxextreme.info/Monster-Hunters-f211.html Quote Link to comment
Berion 207 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 (edited) Nie brać, w pojedynkę ta gra robi się szybko hardkorowa i to przez duże H... tak mnie wku* przy pierwszym smoku, że sobie odpuściłem dalszą rozgrywkę... Nie wiem, może te na PSP/Wii są inne... Ogólnie rzecz biorąc: bardzo fajny pomysł na grę, taka bym powiedział namiastka kuźni w Vagrancie jeśli chodzi o system. Niestety, poziom trudności jest zbyt prze(pipi)any. Może online byłoby inaczej. Edited August 7, 2009 by Berion Quote Link to comment
Recommended Posts