Opublikowano 17 sierpnia 200915 l NUfest za(pipi)isty balans od mistrzow gatunku ArcSystem takiego syfu to nawet na GGXX za pierwszym razem na SBO nie było jak tez solo startowali. tak czy siak pozamiatali starym w sumie ta Licthi Bleeda mnie iteresuje a reszta niespecjalnie Bel planujesz DVD z tego brac bo rozumiem ze GG to jakos wezie sie i tak w kilak osob chyba ze ktos zdazy w torrenty wpuscic
Opublikowano 17 sierpnia 200915 l Autor Myśle że będe brał jak będą dvd to własnie z BB i z GG. A co do Litchi Bleeda to jest całkiem niezła Ale coś mimo wszystko jak na lekarstwo jego walk w necie. Edytowane 17 sierpnia 200915 l przez Bellevar
Opublikowano 17 sierpnia 200915 l @Nemuś Wybacz, jeszcze nie grałem w tę wycinankę z możliwością przywoływania lodowego samochodu i nie interesuję się sceną
Opublikowano 17 sierpnia 200915 l Di sloneczko - Nu = V-13 :_) Tak na nia mowia japonce, w zasadzie to chyba Nu-13 ale czemu - nie mnie wiedziec. Nie tylko japońce, tak też mówi na nią pani spiker w grze i wiele innych osób A dlaczego? Dlatego że ona tak się po prostu nazywa, to 'v' to nie żadne fał tylko grecka litera Nu (http://z.about.com/d/gogreece/1/5/b/6/greekalphabet2col.jpg). A 13 to zapewne po prostu wersja. Proste i przejrzyste;]
Opublikowano 18 sierpnia 200915 l No, niespecjalnie. Wozi sie jak shit w betoniarce i zachowuje sie na turniejach jak burok. Nieee, nienawidzą go z czystej zazdrości. Owszem, wokół Justina jest mnóstwo niepotrzebnego hype'u (nawet ma powstać o nim film "król przedmieścia czy innej ulicy Sezamkowej") ale co by nie mówić to najlepszy amerykański gracz 2d. Zwróć uwagę, które nie-japońskie walki w 3s są najbardziej znane: - wspomniana przez Nadrilla Justin(CH) vs Kuroda(Q) - chyba pierwsze EVO Justn(CH) vs Todio(UR) - osławione już niedługo do tego dojdzie może sf4 (chociaż te finały z EVO nie były jakieś bardzo widowiskowe). I nie chodzi tylko, o to że Justin został kilka razy ośmieszony. On przecież niemal zawsze na Evo plasował się na podium, w którąkolwiek z gier by się nie dotknął. A to, że dostawał w dupę od któregoś z Japończyków...On zawsze przecierał szlak 8) Zresztą, lista gier, które "liznął", i w których odnosił sukcesy na EVO jest niekrótka: MVC2 SF33s ST CVS2 SF4 Wiem, że o czymś zapomniałem
Opublikowano 18 sierpnia 200915 l (nawet ma powstać o nim film "król przedmieścia czy innej ulicy Sezamkowej") King of Chinatown 8)
Opublikowano 18 sierpnia 200915 l Zwycięski team 3s Rikimaru, Momochi, Boss. Dostali po pucharku. Który wam się najbardziej podoba? Kuroda po przegranej Finał czegoś... Rubik krzyczy (pipi)a plujcie na mniee! Edytowane 18 sierpnia 200915 l przez ornit