Jump to content

Doom 4

Guest

Recommended Posts

Posted (edited)

Narazie nic nie wiadomo, oprocz tego ze tytul uderzy na PC, X360 i PS3 i ze bedzie bazowal na tym samym silniku co nadchodzacy od ID Rage. Temat stawiam, bo mam nadzije, ze na nadchodzacym QuakeCon'ie popuszcza troche info. WIadomo, ze ma byc niezle multi i calosc skonstruowana na zasadzie akcja>strach.

Edited by Guest
  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Co by to nie było sprawdzę bankowo. Trzecia część wg. mnie była genialna, dodatek wcale nie gorszy. To ma być modny ostatnimi czasy "reboot" btw.

Posted

ehh oby tylko było cokolwiek widać w tej grze.

Doom 3 był do tego stopnia ciemny, że nawet grając w ciemnym pomieszczeniu i tak nic widać nie było.

Posted (edited)

Oprocz idiotycznie prostego ostatniego bossa i skryptow na kazdym kroku, Doom 3 to byla naprawde dobra gra, mam nadzieje ze przez czworke id pokaze swoj przyblakly juz blask!

Edited by Guest
  • 3 weeks later...
Posted

No i na QuakeConie nic nie powiedzieli o Doomie 4, ale za to Quake Live i Doom 2 zmierzaja na Arcade.

Posted

Oj lekkie nieporozumienie, to bedzie Quake Arena Arcade, co znaczy, ze oprocz wspolnej bazy w postaci Quake'a 3 nie bedzie mial z Live nic wspolnego.