Posted September 7, 200915 yr Siemq! Problem może nie jest jakiś wielki, ale nie wiem co wybrać... te pudełka czy może te droższe pudełka Z tego co widze te tańsze bardziej schodzą Pisać co byście wybrali. Pozdro! Edited September 7, 200915 yr by Spyker
September 7, 200915 yr Ja osobiście wole i bym wybral te drozsze. Sam mam prawie wszystkie gry w takich i jak dostaje w innym pudelko to mnie tylko denerwuje. Sa fajne, stylowe i fajnie sie otwieraja
September 8, 200915 yr Tych drozszych nie mialem, ale te tansze to g.wno jakich malo. Nie maja nic wspolnego z oryginalnymi.
September 8, 200915 yr Author do Owiec -->Skąd wiesz że te tańsze to g.ówno jak ich mało ?? Edited September 8, 200915 yr by Spyker
September 8, 200915 yr A właściwie po co wam pudełka, sam swoje oryginały wyjmuję z pudełek i trzymam w praktyczniejszym etui.
September 8, 200915 yr Author Wole trzymać gry w orginalnych pudełkach z okładką niż trzymać płyty jedna na drugiej w tych badziewnych cake'ach, a tak pozatym w orginalnym pudełku ładniej wygląda na półce
September 8, 200915 yr Ani jedne, ani drugie nie są oryginalne od x360. Sam takie kupiłem i się nadziałem, są to pudelka od pierwszego xboxa.
September 8, 200915 yr Author No jak to nie przecież pisze na tej aukcji pudełka że są orginalne do X360.... zgupiałem troche
September 8, 200915 yr IMO nie ma czegoś takiego jak oryginalne pudełka, bo pudełka z oryginałów różnią się od siebie, widać to np. po uchwytach na płytę.
September 8, 200915 yr Author Mylicie sie.... te pudełka są orginalne, przed chwilą porównałem je ze swoimi i nie ma ŻADNEJ różnicy!
September 8, 200915 yr Author Nie kupiłem, ale porównałem ze zdjęciem na tej aukcji i wysłałem wiadomość do sprzedającego, żeby mi przysłał zdjęcia tego pudełka
September 8, 200915 yr No ja je kupiłem właśnie od tego gościa i dostałem pudełka od xboxa pierwszego.
September 9, 200915 yr Skad wiem? Bo kupilem i bylem niemilo rozczarowany, bym wiedzial to bym sobie kupil zwykle czarne pudelka po 2zl w sklepie.
September 9, 200915 yr Mylicie sie.... te pudełka są orginalne, przed chwilą porównałem je ze swoimi i nie ma ŻADNEJ różnicy! Kiedys widzialem gdy mialem 5 roznych gier 3 rozne rodzaje pudelek.
September 9, 200915 yr Author To jak mi doradzicie brać czy nie??? IMO te zielone ładniej wyglądają niż jakieś czarne
September 15, 200915 yr Kupiłem te zielone pudełka z linka który podałeś Jak dojdzie paczka napisze czy opłacało się, czy nie (wysłano je wczoraj )
September 15, 200915 yr 2 miesiące temu równiez kupiłem u tego uzytkownika pudełka. Kupowałem te droższe i tansze i oby dwa rodzaje to podróby pudełek do X360 te tańsze są beznajdziejnej jakości, natomiast te droższe są jakby lekko chropowate i mają inną zieleń niż te originalne ale za to są troche grubsze. Ogolnie to chyba nigdzie nie znajdziesz w 100% originalnych pudełeke do X360
September 15, 200915 yr Author Zdecyduje sie chyba na te droższe skoro i tak nigdzie nie znajde prawdziwych orginałek Jeżeli nie bedą takie same jak na aukcji to wystawie negatywa i po sprawie Edited September 15, 200915 yr by Spyker
September 17, 200915 yr Pudełka doszły - te droższe. Są bardzo dobre i podobne do oryginalnych Polecam Później zrobię foty Edited September 17, 200915 yr by ksips1
September 17, 200915 yr Author Dzęki za odpowiedź Czekam na fotki. Tylko szkoda, że tych pudełek już nie ma na allegro Już są ^_^ Czekam na te foty i biore bez zastanowienia